Rejs fra den spanske hovedstad til Galicien

Indholdsfortegnelse:

Rejs fra den spanske hovedstad til Galicien
Rejs fra den spanske hovedstad til Galicien

Video: Rejs fra den spanske hovedstad til Galicien

Video: Rejs fra den spanske hovedstad til Galicien
Video: Oplev Madrid - Spaniens smukke hovedstad 2024, April
Anonim
Santiago de Compostella
Santiago de Compostella

Santiago de Compostela er langt fra Madrid, og det er ikke let at komme dertil fra Madrid. Vi foreslår, at du går gennem en anden by, såsom Leon, eller tager en guidet tur.

Sådan inkluderer du Santiago på din rejseplan til Spanien

Santiago ligger 400 miles fra Madrid. Det er så langt som til Barcelona eller Andalusiens sydspids. Og da højhastigheds-AVE-toget endnu ikke når Santiago, er rejsetiden længere end til stort set andre steder i Spanien. Hvis du ikke har interesse i at besøge andre steder mellem Madrid og Santiago, er din bedste mulighed at flyve.

Men hvis du vil undgå fly, vil du gerne bryde din rejse. Men i luftlinje er der ikke rigtig nogle større seværdigheder, med kun Leon og dens fantastiske tapasscene, der virkelig er værd at stoppe for. Og selv da vil du kun tage turen, hvis du kører, da togene er smerteligt langsomme mellem Leon og Santiago, og busserne ikke er meget bedre.

I stedet er dit bedste bud at forlænge din rejseplan noget og enten gå mod vest til Portugal og derefter nordpå, eller nordpå til Baskerlandet og derefter mod vest. Dette tilføjer dog betydelig rejsetid til din rejse, så gør kun dette, hvis der er seværdigheder, du er interesseret i langs disse ruter.

Guidet tur

Kom rundtGalicien er vanskelig med offentlig transport. Så medmindre du tager en bil, vil vi foreslå, at du besøger Santiago og den omkringliggende region med en guidet tur.

tog og bus

Toget fra Santiago de Compostela til Madrid tager omkring fem timer, 30 minutter og koster under 50 euro, med senge fra omkring 80 euro. Der er også et nattog.

Der er regelmæssige busser hele dagen mellem Madrid og Santiago de Compostela. Rejsen tager otte timer og koster mere end toget. Der er billigere busser, men disse tager endnu længere tid.

Togene fra Madrid til Santiago de Compostela afgår fra Chamartin togstation. Busser fra Madrid til Santiago de Compostela afgår fra Mendez Alvaro busstation.

Bil

At køre denne 400 miles rejse tager omkring seks timer, hovedsageligt på motorvejene AP-6, A-6, AG-53 og AP-53. Bemærk, at AP-veje i Spanien er betalingsveje.

Overvej et stop i Salamanca eller Leon for at afbryde den lange rejse.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor kan jeg stoppe på en køretur fra Madrid til Santiago de Compostela?

    Du kan hvile et stykke tid og gå på opdagelse i Salamanca og Leon på vej til Santiago de Compostela.

  • Hvor langt er der fra Madrid til Santiago de Compostela?

    Santiago de Compostela er 400 miles (643 kilometer) fra Santiago de Compostela.

  • Hvordan kommer jeg fra Madrid til Santiago de Compostela?

    Du kan komme dertil ved at køre, tage et tog eller tage en bus.

Anbefalede: