A Guide to Tennessee's Theme Parks and Water Parks
A Guide to Tennessee's Theme Parks and Water Parks

Video: A Guide to Tennessee's Theme Parks and Water Parks

Video: A Guide to Tennessee's Theme Parks and Water Parks
Video: The Ultimate Guide To Soaky Mountain Waterpark Sevierville Tennessee (All Slides) 2024, Marts
Anonim
Lynafleder coaster ved Dollywood
Lynafleder coaster ved Dollywood

Takket være Dolly Parton fra Tennessee og hendes fantastiske Dollywood har staten en stor, højt respekteret forlystelsespark. Og ved siden af Dollywood ligger Tennessees største vandland, Splash Country. Men staten har flere andre forlystelsesparker og vandlande (inklusive nogle indendørs) at udforske. De er listet alfabetisk.

Anakeesta (Gatlinburg)

Anakeesta Dueling Zipline
Anakeesta Dueling Zipline

Som en forlystelsespark i bjergene byder Anakeesta på en række attraktioner, herunder en gondol, en gåtur i trækroner, duellerende ziplines, en bjerg- og dalbane og ædelstensminedrift. Der er også et spise- og shoppingkompleks, en botanisk have og en skovvandring.

Adrenaline Park (Sevierville)

Adrenaline Park er ikke en traditionel forlystelsespark eller forlystelsespark. Det byder på to attraktioner: ekstreme zip-linjer og en Skybridge, der tilbyder en spektakulær udsigt over Smoky Mountains.

Dollywood and Splash Country (Pigeon Forge)

Dollywood kornmølle
Dollywood kornmølle

Dollywood er en stor forlystelsespark, der hylder countrymusik, Smoky Mountain-kultur og Dolly Parton med en masse sjove rutschebaner og forlystelser. Det fortsætter med at udvide med opmærksomhedsskabende attraktioner såsom Lightning Rod, verdens første lancerede træcoaster. I betragtning af Dollys involvering bør det ikke komme som nogen overraskelse, at Dollywood er kendt for sine fantastiske shows. Dens mad og festivaler (herunder Christmas in the Smokies og Festival of Nations) er yderligere to grunde til at besøge.

Næste dør til Dollywood er Splash Country, et fuldt udstyret vandland med separat adgang. Forlystelser i den udendørs park omfatter RiverRush-vandruten, en tur med familieflåde, fartrutsjebaner og en interaktiv legeattraktion med dumpespand.

Dollywood er et sandt feriested, og tilbyder også det dejlige DreamMore-hotel. Gæster på hotellet får fantastiske ekstramateriale, herunder tidlig adgang til parken og privilegier til at springe køen over til forlystelserne. Et andet hotel, Dollywood's HeartSong Lodge & Resort er planlagt til at åbne i 2023.

FunStop Family Action Park (Pigeon Forge)

Funstop Family Action Park Tennessee
Funstop Family Action Park Tennessee

De fire fremhævede attraktioner i den lille park er gokarts, Soaring Eagle-ziplinen, Skyskraber-pendulturen og Slingshot-turen med omvendt bungee. De sidste to attraktioner er ekstreme spændingsture. FunStop tilbyder også en spillehal.

Øen i Pigeon Forge (Pigeon Forge)

Øen i Pigeon Forge
Øen i Pigeon Forge

The Island i Pigeon Forge, et shopping-, spise- og underholdningskompleks, byder på en række forlystelser og attraktioner, herunder The Great Smoky Mountain Wheel (et stort pariserhjul), en karrusel, karnevalsspil, dansende springvand og Live musik. Det er placeret på en af områdets travle turiststriber, der inkluderer middagsteatre, restauranter, butikker og enen række andre attraktioner. Se webstedet Pigeon Forge Department of Tourism for mere info.

Lake Winne and Soakya Water Park (Chattanooga)

Lake Winne Cannon Ball coaster
Lake Winne Cannon Ball coaster

Den lille, traditionelle forlystelsespark er fysisk placeret i Georgia på delstatslinjen. Parken annoncerer sig selv som værende i Chattanooga. Attraktioner omfatter Wild Lightnin' stål-coaster, træ-coaster, Cannon Ball, en flok spinning forlystelser såsom en faldskærmssoldat og en Wave Swinger, og børneforlystelser.

Den udendørs Soakya Water Park, som er ret lille, er inkluderet i adgangen til Lake Winnie.

NASCAR SpeedPark Smoky Mountains (Sevierville)

NASCAR SpeedPark Smoky Mountains
NASCAR SpeedPark Smoky Mountains

Som du måske forestiller dig, tilbyder parken med NASCAR-tema en række gokartbaner – otte i alt. Men det har også andre attraktioner, herunder en rutschebane på familieniveau, en karrusel, kofangerbiler, kofangerbåde, en klatrevæg, minigolf, børneture og spinningture såsom en Tilt-A-Whirl.

Ober Gatlinburg (Gatlinburg)

Ober Gatlinburg
Ober Gatlinburg

Om vinteren er det et skisportssted. I det varmere vejr er det en "forlystelsespark", dog kun i en liberal fortolkning af begrebet. Kør med luftsporvognen (landets største ifølge ejerne), kør ned ad alpine rutsjebane, og bliv våd på de to vandrutiner.

Nashville Shores: Hermitage

Nashville Shores vandland
Nashville Shores vandland

Det mellemstore udendørs vandland byder på otte vandrutsjebaner, inklusive enrutchebane, en lazy river, det interaktive vandlegecenter Cowabunga Beach med en vippespand, swimmingpools og en søstrand. Ud over vandparken tilbyder Nashville Shores søkrydstogter og Treetop Adventure Park med lynlås, fragtnet, trægynger, hængebroer og andre udfordrende aktiviteter.

The Resort at Governor's Crossing (Sevierville)

The Resort at Governor's Crossing er et hotel beliggende nær Dollywood, som tilbyder et lille indendørs vandland samt nogle udendørs vandlandsattraktioner.

Rowdy Bear Mountain (Gatlinburg) og Rowdy Bear Ridge (Pigeon Forge)

Rowdy Bear coaster Tennessee
Rowdy Bear coaster Tennessee

De to eventyrparker er bygget ind i bjergsiden og bruger den naturlige topografi til deres attraktioner. Besøgende i Gatlinburg kan køre på Alpine Coaster, som svæver ned i terrænet og giver passagererne mulighed for at kontrollere hastigheden på deres to personbiler, eller Mountain Glider, som er en zipline-lignende tur, der sender passagererne racerløb i et sæde i slyngestil, der er ophængt ovenfor fra et nummer.

I Pigeon Forge tilbyder Rowdy Bear Ridge Laser Gun Coaster. Dens to-passager køretøjer er også ophængt fra et spor ovenfor. Rytterne har laserpistoler til at skyde mod mål langs banen. Der er også en slangebakke, der tilbyder sjov året rundt ned ad en bakke dækket af et materiale designet til slange. I 2021 åbnede Rowdy Bear Ridge Power Coaster, en alpin coaster. Ligesom Gatlinburg-turen kan passagerer bruge en håndbremse til at bremse eller øge hastigheden.

SkyFly: Soar America(Pigeon Forge)

SkyFly Soar America i Pigeon Forge
SkyFly Soar America i Pigeon Forge

Located at The Island, SkyFly: Soar America er en flyvende teaterattraktion (tænk: Disney's Soarin'), der bringer E-Ticket, forlystelsesparken sjov til Pigeon Forge-turistkorridoren. Det sender besøgende på en simuleret, drageflyvning-lignende rejse over ikoniske steder rundt om i landet, såsom Great Smoky Mountains, gletsjere i Alaska, Niagara Falls og Grand Canyon.

Soaky Mountain (Sevierville)

Soaky Mountain vandland i Tennessee
Soaky Mountain vandland i Tennessee

Soaky Mountain (fantastisk navn!), som debuterede i 2020, er et udendørs vandland. Åben sæsonmæssigt, attraktioner i den store park inkluderer Avalaunch-vandrutschebanen, Blue Mountain Mayhem-halfpipe-rutschebanen, Whoop-kroppsrutsjebanen med et affyringskammer, Holler-speed-rutschebanen, Splash and Furious mat-racerrutschebanen, Hang 10Esee (et andet godt navn !) dobbelt FlowRider-surfingtur, Soaky Surge-bølgebassinet, Black Bear Rapids-eventyrfloden, The Hive interaktive vandlegestruktur og Boomer's Bay-området for yngre børn.

I 2022 åbner Soaky Mountain The Edge, en ny vandrutschebane. Den dobbeltsporede tur vil sætte passagerer op mod hinanden, mens de trodser fald, op ad bakke vandsprængninger, lukkede rør med farverige ringe og en "Boomerango"-finale, der vil få dem til at køre fremad og baglæns, mens de oplever sendetid.

SoundWaves hos Gaylord Opryland (Nashville)

Soundwaves vandland Tennessee
Soundwaves vandland Tennessee

Fra 1972 til 1997 var Opryland en populær forlystelsespark iNashville. Siden det blev omdannet til et indkøbscenter, har der ikke været steder i regionen, hvor man kan køre i rutsjebaner. I slutningen af 2018 åbnede SoundWaves imidlertid på Gaylord Opryland resort og gjorde vandrutsjebaner og andre attraktioner tilgængelige i sine indendørs og udendørs vandlande. Parkerne er åbne for registrerede hotelgæster med et begrænset antal dagspas til rådighed for offentligheden. Åben året rundt, den indendørs park med musiktema inkluderer Rapid Remix, en familieflådetur, Crowd Surfer FlowRider-surfingattraktionen, Down Tempo-dovnefloden og Stage Dive-kroppsrutsjebanerne. Det udendørs vandland er sæsonåbent og omfatter Beat Drop, en vandrutsjebane med løkker, Rock'N Racer, en firesporet rutschebane med måtteløb og bølgebassinet Tidal Track.

Storyville Gardens (placering TBD nær Nashville)

Storyville Gardens Tennessee
Storyville Gardens Tennessee

Storyville Gardens er planlagt til at åbne i 2025 og bliver den første store forlystelsespark i Nashville-området, siden Opryland U. S. A. lukkede. Designet til at fejre og fremme læsning, siger udviklere, at parken vil omfatte attraktioner og shows baseret på historier fra Afrika, Europa, Asien og Amerika. Den planlagte 130 hektar store grund er planlagt til at omfatte hoteller og et spise-, shopping- og underholdningskompleks ud over parken.

The Track (Two Locations in Pigeon Forge)

The Track gokarts park
The Track gokarts park

Den fremhævede attraktion på familieunderholdningscentrene er deres gokartbaner. The Track byder også på SkyFlyer, en spændende, faldskærmsudspring-lignende oplevelse, og børneture som f.eks.karrusel, et mini-pariserhjul og en togtur. Andre funktioner omfatter minigolf, kofangerbiler, kofangerbåde og en spillehal.

The Wetlands (Jonesborough)

The Wetlands er et lille, kommun alt udendørs vandland med et par vandrutsjebaner, en lazy river, en pool, en vandlegeplads og sandvolleyball.

Wild Bear Falls (Gatlinburg)

Wild Bear Falls indendørs vandland Gatlinburg
Wild Bear Falls indendørs vandland Gatlinburg

Beliggende på Westgate Smoky Mountain Resort & Spa, Wild Bear Falls er et mellemstort indendørs vandland. Attraktioner omfatter en lazy river, vandrutsjebaner og et indendørs/udendørs spabad.

Wilderness at the Smokies (Sevierville)

Vildmark i Smokies indendørs vandland
Vildmark i Smokies indendørs vandland

Wilderness at the Smokies er et indendørs vandland-resort, der er en del af Wilderness-kæden. Attraktioner inkluderer Wild Vortex, en vandrutsjebane med et affyringskammer og en næsten lodret sløjfe, samt Tornado, en tragttur. Parken har et gennemsigtigt tag, der tillader solen at skinne indendørs året rundt.

Anbefalede: