Bedste vandtemaparker - Bliv våd i forlystelsesparker
Bedste vandtemaparker - Bliv våd i forlystelsesparker

Video: Bedste vandtemaparker - Bliv våd i forlystelsesparker

Video: Bedste vandtemaparker - Bliv våd i forlystelsesparker
Video: Verdens DYRESTE Fejl 2024, April
Anonim

Forlystelsesparker og vandlande plejede at være separate enheder. Hvis du havde lyst til at køre på coastere og karruseller, gik du i forlystelsesparken; hvis du havde lyst til sjov med vandrutsjebaner og aflastning fra varmen, tog du til vandlandet. Ideen om at kombinere de to begreber virkede skør. (Men ikke så tosset. Når alt kommer til alt, har vandballere kørt coastere i traditionelle forlystelsesparker ved havet og søen i årevis.)

I dag må du hellere tage din badedragt med, da de fleste forlystelsesparker tilbyder vandlande på stedet. Følgende er nogle af de bedste vandlande, der er inkluderet i adgangen til nordamerikanske forlystelsesparker.

Splash Works Water Park i Canada's Wonderland i Maple, Ontario, lige uden for Toronto

Splash Works Water Park i Canadas Wonderland
Splash Works Water Park i Canadas Wonderland

Sommerne kan være relativt flygtige i Great White North, men Canadas Wonderland byder på noget fantastisk vådt sommersjov med et komplet udvalg af rutsjebaner og vandlandsattraktioner på Splash Works. Højdepunkter inkluderer Barracuda Blaster bowl-turen, Super Soaker-familiens flådetur og den lukkede Black Hole speed-rutschebane.

I 2021 tilføjede parken Mountain Bay Cliffs, som giver besøgende mulighed for at hoppe ned i en lagune fra en højde på syv en halv meter (25 fod).

Hurricane Harbor SplashTown ved Darien Lake i Darien, New York

SplashTown ved Darien Lake
SplashTown ved Darien Lake

Efter en større udvidelse i 2010 fik SplashTown ved Darien Lake kapacitet og forlystelser til at kvalificere sig som et stort vandland. Blandt SplashTowns funktioner er Tornado-tragt-turen, den enorme Big Kahuna-familieflådetur, 'Cuda Bay og Swirl City-rutschetårnene, Crocodile Isle-bølgebassinet og Hook's Lagoon, et interaktivt vandlegeområde for de unge børn.

Aquatica i SeaWorld San Antonio, Texas

Image
Image

I 2012 udvidede SeaWorld sit eksisterende vandland og lavede det overdådigt om med et South Seas-overlay som Aquatica. Ud over de sædvanlige rutsjebaner og andre vandlandsforlystelser, integrerer parken dyreudstillinger. Den er ikke så stor som den selvstændige Aquatica i SeaWorld Orlando, men Texas-parken er inkluderet med adgang til marinelivsparken, og den er frodigt anlagt.

I 2022 vil Aquatica tilføje Riptide Race, en duellerende rutsjebane, hvor to flåder og deres passagerer vil ned i et 51 fods tårn og konkurrere i rutsjebaner side om side.

Sesame Place i Langhorne (nær Philadelphia), Pennsylvania

Sesame Place vandrutsjebaner i Langhorne
Sesame Place vandrutsjebaner i Langhorne

Hvem vidste, at der var sjov i et vandland langs Sesame Street? Sesame Place tilbyder en god samling af vandrutsjebaner og andre attraktioner i vandlandet, herunder The Count's Splash Castle, Big Bird's Rambling River, familieflådeturen Sky Splash og et minibølgebassin, der er ideel til minigæster.

Hurricane Harbor ved Six Flags New England i Agawam, MA

Hurricane Harbor ved Six Flags NewEngland
Hurricane Harbor ved Six Flags NewEngland

Hurricane Harbor er et enormt og attraktionsfyldt vandland og byder på Tornado-tragten, Typhoon-vandruten, Commotion Ocean og Monsoon Lagoon-bølgebassinerne, tre forskellige familieflådeture, Hook's Lagoon, et interaktivt vandlegeområde for unge børn, og den sædvanlige vandpark komplement af vandrutsjebaner. Det bedste af det hele, ligesom alle de vandtemaparker, der er anført her, er vandparken inkluderet i den generelle entrépris til Six Flags New England.

Splashin' Safari at Holiday World i Santa Claus, Indiana

Mammoth water coaster på Holiday World
Mammoth water coaster på Holiday World

Splashin' Safari blev åbnet i 1993 og var en af de tidligere vandparker bygget ved siden af en eksisterende forlystelsespark. I dag er det blandt de bedste og største parker, selv sammenlignet med selvstændige vandlande. Højdepunkter inkluderer dens tre vandrutsjebaner, Gnu, Cheetah Chase og Mammoth, samt en flok andre rutsjebaner og attraktioner.

Zoombezi Bay Water Park i Columbus Zoo i Powell, Ohio

Zoombezi Bay vandland i Columbus Zoo
Zoombezi Bay vandland i Columbus Zoo

Denne afviger en smule fra de andre på listen, idet Zoombezzi Bay i stedet for at være forbundet med en forlystelsespark er en del af Columbus Zoo. Attraktioner omfatter drop-slides, Cyclone-tragt-turen, en bowl-rutsjebane, en actionflod, et bølgebassin og et vandlegeområde for yngre børn.

Anbefalede: