Det "Green Pass" er Italiens must-have rejsetilbehør denne sæson

Det "Green Pass" er Italiens must-have rejsetilbehør denne sæson
Det "Green Pass" er Italiens must-have rejsetilbehør denne sæson

Video: Det "Green Pass" er Italiens must-have rejsetilbehør denne sæson

Video: Det
Video: Skin Exfoliation Made Easy With Mamaearth Vitamin C Range 2024, April
Anonim
Limone sul Garda, by på den nordvestlige side af den berømte sø i Norditalien
Limone sul Garda, by på den nordvestlige side af den berømte sø i Norditalien

Hvis du planlægger en rejse til Italien i denne sæson - og muligvis længere - vil du gerne sikre dig, at du har et essentielt tilbehør, før du tager på turen. Nej, det er ikke en trendy strandtaske til at se godt ud på dovne dage langs den italienske riviera, og det er heller ikke et par designersolbriller. Italiens nye grønne pas er langt mindre stilfuldt end noget andet tilbehør, du vil tage med på dine rejser, men det vil helt sikkert få dig til at se godt ud og hjælpe dig med at nyde la dolce vita.

Fra og med den 6. august, hvis du vil nyde et sidde-måltid på en restaurant, opleve aperitivo i en bar eller besøge turistattraktioner såsom museer, bliver du nødt til at blinke dit grønne pas, et praktisk pas, der angiver, at du har fået mindst ét stik mod COVID-19 inden for de sidste ni måneder, har testet negativ inden for de seneste 48 timer eller er kommet dig efter en tidligere infektion med SARS-COV-2 inden for de sidste seks måneder.

Dybest set vil dette grønne pas give rejsende grønt lys rundt i landet – og det er ikke kun turister; dette pas vil blive håndhævet for lokale italienske borgere og indbyggere. Betragt det som en gave - alternativet er at lukke nedlandets allerede kæmpende økonomi og begrænser dets grænser.

“Den italienske økonomi går godt. Det genopliver, og Italien vokser i en rytme, der er bedre end andre EU. nationer," sagde den italienske premierminister Mario Draghi til journalister og tilføjede, at det grønne pas er en måde at "holde økonomisk aktivitet åben" og sikre, at folk kan nyde aktiviteter "med forsikring om, at de ikke vil være ved siden af smitsomme mennesker."

Den 29. juli annoncerede Italien, at vaccinationscertifikater, negative testresultater og genopretningscertifikater udstedt af USA, Canada, Israel, Japan og Storbritannien også ville blive anerkendt i hele landet. Besøg den officielle informationsside for at få flere oplysninger om EU-rejsekrav og -restriktioner og Italiens nye grønne pas.

Anbefalede: