Sådan kommer du fra JFK Lufthavn til Brooklyn
Sådan kommer du fra JFK Lufthavn til Brooklyn

Video: Sådan kommer du fra JFK Lufthavn til Brooklyn

Video: Sådan kommer du fra JFK Lufthavn til Brooklyn
Video: Sådan kommer du til Manhattan med tog fra JFK lufthavn | NYC rejseguide 2024, April
Anonim
JFK International Airport
JFK International Airport

John F. Kennedy International Airport er den største af New York Citys tre lufthavne og den nærmeste til den hippe og folkerige bydel Brooklyn. Det er omkring 16 miles øst for Prospect Park - 27 miles fra Brooklyn Bridge - og afstanden kan tilbagelægges på omkring 30 minutter med taxa. Det er dog dyrt at tage taxaer og delebiler fra lufthavnen (det koster op til $75), så mange vælger at pendle med tog eller bus i stedet for.

Time Pris Bedst til
Bus 1 time, 15 minutter $2,75 Rejser på et budget
Train 45 minutter $10 At tage offentlig transport i tidsnød
Taxa eller Uber 30 minutter fra $60 Kom hurtigt og bekvemt dertil

Hvad er den billigste måde at komme fra JFK Lufthavn til Brooklyn på?

Bussen er den billigste måde at rejse til Brooklyn fra lufthavnen på, med en enkeltbillet, der koster omkring $2,75. Rute B15 fra Metropolitan Transportation Authority (MTA) bus kører fra Terminal 5 hele vejen til Bedford-Stuyvesant i Brooklyn, og stopper iBrownsville på vej. Ulempen er, at det tager omkring 1 time, 15 minutter. B15 afgår fra JFK hvert 15. minut og kan betales med et almindeligt MetroCard, som kan købes for $1 fra lufthavnens kiosker.

Hvad er den hurtigste måde at komme fra JFK Lufthavn til Brooklyn på?

Den hurtigste måde at komme ind i Brooklyn på er også den dyreste: med taxa. Nogle (som den limegrønne Boro-taxa) kan endda aftales på forhånd, så du ikke behøver at vente i taxa-køerne. Ellers finder du de officielle New York Taxis - de gule, der står "NYC Taxi" på siden ved de udpegede standpladser uden for hver terminal. Stol ikke på nogen taxachauffører, der henvender sig til dig ved bagageudleveringen, eller som befinder sig uden for den udpegede karrusel, da de ofte er uden licens og uforsikrede. At komme til downtown Brooklyn tager omkring 30 minutter og starter ved $60 (dip ikke inkluderet). Fordi taxaerne kører på meter, vil meget trafikerede tider blive dyrere.

Brug af en rideshare-app som Uber eller Lyft er også en mulighed hos JFK, men det vil koste dig omtrent det samme. For at finde din Uber-chauffør skal du gå til de udpegede rideshare-afhentningssteder uden for Terminal 1 til 4. Fra Terminal 5 kan Ubers findes på afgangsniveauet.

Alternativt kan du leje en bil for $30 til $65 pr. dag fra Enterprise, Budget, Avis, Hertz eller et hvilket som helst andet større udlejningsfirma, alle placeret på stedet. Bare pas på den notorisk aggressive kørsel, trafikken og de strenge parkeringslove.

Hvor lang er togturen?

Toget er et perfekt kompromis omoffentlig transport. Det er meget mere behageligt og hurtigere end at tage bussen, og også vildt billigere end at tage en taxa. Rejsende skal først tage AirTrain fra JFK til Howard Beach Station, hvilket tager omkring 12 minutter og koster $7,75 (betales med MetroCard). AirTrain afgår fra JFK hvert 10. minut og kører 365 dage om året, 24 timer i døgnet.

Fra Howard Beach Station kan du overføre til metroen. A-linjen afgår hvert 30. minut og tager omkring 25 minutter at komme til Kingston-Throop Avenues station i centrum af Brooklyn. Det koster $2,75 for en enkelt tur. Alt i alt skulle turen tage omkring 45 minutter og koste $10. Du kan bruge MTA's Trip Planner til at se metro- og AirTrain tidsplaner og ankomster i re altid i re altid.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brooklyn?

Når du planlægger din rejse til Brooklyn, skal du huske på, at sommeren vil være den travleste tid. Juli er højsæsonen for turister, efterfulgt af august og september. Om foråret og efteråret er temperaturen mindre varm og fugtig, men vejret kan være mere uforudsigeligt (forårsregn, efterårssne). Om vinteren kan dårligt vejr bremse New Yorks offentlige transport.

Under alle omstændigheder er det bedst at afgå fra lufthavnen uden for myldretiden, kl. 7.00 til 9.00 og kl. 16.00. til kl. Ellers risikerer du overfyldte tog og busser, der stopper hvert par minutter.

Hvad er der at lave i Brooklyn?

Brooklyn er kendt for sin kunst, kultur, mad og berømte kaffescene. Du vil aldrig være for langt fra en kafferisteri eller et bryggeri. Undersommer, kan du bruge timer på bare at gå rundt i denne bydel og besøge stederne: gadekunsten, Prospect Park, Brooklyn Bridge, Botanic Garden. Denne bydel er hjemsted for den livlige strandpromenade og strandregion kendt som Coney Island, som er særlig livlig (og travl) i sommerweekender.

Når vejret ikke er så godt, kan du altid dykke indenfor til et af bydelens museer: New York Transit Museum, Brooklyn Museum, Brooklyn Children's Museum eller Museum of Food and Drink. Og når alt andet fejler, kan du hoppe på en metro og tage ind på Manhattan, hvor mulighederne for underholdning er næsten uendelige.

Anbefalede: