Hvad var Fastpass og MaxPass? - Spring over Disneyland-køerne

Indholdsfortegnelse:

Hvad var Fastpass og MaxPass? - Spring over Disneyland-køerne
Hvad var Fastpass og MaxPass? - Spring over Disneyland-køerne

Video: Hvad var Fastpass og MaxPass? - Spring over Disneyland-køerne

Video: Hvad var Fastpass og MaxPass? - Spring over Disneyland-køerne
Video: Disney's FastPass: A Complicated History 2024, Kan
Anonim
Radiator Springs Racers Sign
Radiator Springs Racers Sign

Særlig opdatering

I august 2021 annoncerede Disneyland, at dets parker ville være ending Fastpass og MaxPass. (FastPass+ slutter også i W alt Disney World i Florida.) Efter at have lukket på grund af COVID-pandemien i 2020, tilbød Disneyland og Disney California Adventure ikke nogen af de to linjespringsprogrammer, da parkerne genåbnede i april 2021. Nu har Disney gjort det officielt, at det vil erstatte dem med Disney Genie, en digital parkplanlægningstjeneste, der vil omfatte muligheder for linjespring. Virksomheden siger, at den nye tjeneste vil debutere i efteråret 2021.

Ser tilbage på Fastpass og MaxPass

Følgende information handler om de nu hedengangne Fastpass- og MaxPass-linjespring-programmer.

At besøge Haunted Mansion er en arketypisk Disney-forlystelsesparkoplevelse. Men den tone-perfekte attraktion er ofte forudgået af en anden arketypisk Disney-forlystelsesparkoplevelse: de frygtede 45-eller-så minutter brugt på at stå i kø.

Det er en absurd ironi, at vi knokler hele året rundt med vores undertrykkende job, sparrer og sparer op til en stor ferie og kører eller flyver i timevis…så vi kan komme ind i den varme sol i timevis, mens vi lyt til vores børn klynker. Men vi elsker forlystelsesparker, og linjer er et nødvendigt temapark ondskab, ikke?

Nå, ikke nødvendigvis.

Fastpass, som plejede at være tilgængelig for udvalgte attraktioner i de to Disneyland Resort-parker i Californien, eliminerede linjer. Der var dog nogle forbehold. Det vigtigste: Gæster kunne kun have ét Fastpass ad gangen, medmindre der var gået to timer, siden de hentede en Fastpass-billet. Det betød, at du stadig skulle gå ind i nogle rotte-labyrint-køer, kaldet "standby"-linjer.

Lad os gennemgå, hvordan Fastpass fungerede, forklare de fordele, som det ekstra gebyr MaxPass-program tilbød, og gennemgå nogle tips om, hvordan du får mest muligt ud af Disneylands tidsbesparende funktioner.

Forresten tilbød W alt Disney World FastPass+ på sit feriested i Florida. Det var en større revision af det originale FastPass-system, der brugte "NextGen"-teknologi. Det gjorde det muligt for gæster at reservere tur forud for deres besøg samt drage fordel af alle slags andre fede funktioner, såsom bærbare MagicBands. Disneyland brugte ikke FastPass+-systemet.

Sådan fungerede Fastpass

  1. Fastpass var gratis med en gyldig adgangsbillet til parkerne. MaxPass krævede et ekstra gebyr (se nedenfor).
  2. Når besøgende besluttede at bruge Fastpass-systemet til en attraktion, gik de til banken af Fastpass-maskiner nær denne attraktions indgang. De indsatte deres adgangsbillet, og maskinen spyttede en Fastpass-billet ud, der angiver den tid, de skulle vende tilbage.
  3. Besøgende havde et vindue på en time. For eksempel kan Fastpass'en have læst "Vend venligst tilbage når som helst mellem kl. 13.10 og14:10." De kunne nyde andre ting i parken og vende tilbage til Fastpass-linjen ved attraktionen på det angivne tidspunkt.
  4. Et medvirkende medlem (Disneyspeak for medarbejder) tjekkede gæsters Fastpasses, før de tillod dem at komme ind i køen. Ved mange af attraktionerne tjekkede et andet medvirkende medlem Fastpass igen, før de lod gæster gå ombord på turen. Det forhindrede scofflaws i at snige sig fra standby-linjen ind på Fastpass-linjen. (Ikke at du ville gøre sådan noget.)
  5. De kunne ikke få endnu et Fastpass for nogen attraktion, før det var tid for dem at vende tilbage til den første attraktion ELLER to timer var gået, siden de opnåede det første Fastpass (alt efter hvad der kom først).
Haunted Mansion eksteriør i Disneyland
Haunted Mansion eksteriør i Disneyland

Hvilke seværdigheder brugte Fastpass?

Ikke alle ture accepterede Fastpass. Nogle af de populære attraktioner, herunder E-Ticket-forlystelser, der ikke tilbød linjespring-muligheden, inkluderer Pirates of the Caribbean, Peter Pan's Flight, Jungle Cruise og Finding Nemo Submarine Voyage. Ud over forlystelser var Fastpass tilgængelig for to af feriestedets mest populære shows, Fantasmic! og World of Color.

Følgende attraktioner og shows accepteres Fastpass:

Disneyland Park

  • Big Thunder Mountain Railroad
  • Buzz Lightyear Astro Blasters
  • Fantastisk!
  • Haunted Mansion
  • Haunted Mansion Holiday
  • Indiana Jones™ Adventure
  • "det er en lille verden"
  • "det er en lille verden" Ferie
  • Matterhorn-bobslæder
  • RogerRabbit's Car Toon Spin
  • Space Mountain
  • Splash Mountain
  • Star Tours – The Adventures Continue

Disney California Adventure Park

  • Goofy's Sky School
  • Grizzly River Run
  • Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!
  • Guardians of the Galaxy – Monsters After Dark
  • Incredicoaster
  • Radiator Springs Racers
  • Soarin’ Around the World
  • Toy Story Midway Mania!
  • World of Color

Hvad var Disney MaxPass?

Disney MaxPass tillod besøgende at foretage Fastpass-reservationer ved hjælp af deres mobile enheder. Det fulgte de samme regler som det almindelige program og tillod ikke gæster at opnå yderligere Fastpasses. Desuden kunne reservationer kun foretages, når gæsterne var i parken. (I modsætning til Disney Worlds FastPass+-program, som gjorde det muligt for brugere at foretage reservationer op til 60 dage i forvejen.)

MaxPass var en stor tidsbesparelse. I stedet for at skulle løbe rundt til de fysiske Fast Pass-distributionsmaskiner, kunne besøgende foretage reservationer ved hjælp af en app på deres telefoner fra hvor som helst i parken – også mens de venter i kø til endnu en tur. Desuden var det relativt billigt. (I 2019 var prisen 15 USD pr. dag pr. billet.)

Ud over Fastpass-reservationsfunktionen modtog MaxPass-brugere ubegrænsede Disney PhotoPass-fotodownloads. Disney PhotoPass+, som tillader ubegrænsede downloads af Disneyland-billeder taget over en uge, kostede 78 USD (i 2019) alene.

For at købe og bruge Disney MaxPass downloadede besøgendeDisneyland app. For at foretage en reservation klikkede de på "+"-tegnet nederst på skærmen og klikkede derefter på "Få Fastpass med Disney MaxPass."

Fastpass-tip

  • Det vigtigste tip var et generelt tip: Planlæg i forvejen og kom tidligt til parkerne, især i ferier og andre spidsbelastningsperioder. Besøgende ville have været i stand til at få Fastpasses med hurtige returtider for de mest populære attraktioner med det samme, og de ville sandsynligvis også have været i stand til at gå ind på nogle attraktioner. Senere på dagen, da Fastpasses var væk, og køerne var svulmet op til to timer, kunne de have hængt ud i Downtown Disney med en frossen drink.
  • For at spare tid og energi kunne gæster have givet de hurtigste et eller to medlemmer af din turgruppe alle deres adgangskort og fået dem til at få Fastpasses. De kunne starte en anden aktivitet, mens kurererne rejste frem og tilbage gennem parken.
  • Besøgende kunne have set på de opslåede standby-linjetider. Hvis de blot et par minutter, var det sandsynligvis ikke værd at spilde en Fastpass. De kunne have ventet i standby-linjen og brugt Fastpass senere til en mere overfyldt attraktion.
  • Gæster kunne have tjekket standby-tiderne for alle attraktioner ved at bruge Disneyland-mobilappen. Det var en fantastisk måde at planlægge besøg på.
  • Besøgende kunne have set på den opslåede Fastpass-returtid. Der var skilte ved indgangen til alle Fastpass-aktiverede attraktioner, der indikerede returtider. Hvis det var meget senere på dagen, og de planlagde at tage et sted henellers har de måske ønsket at springe fastpasset over.
  • Gæster kunne have spurgt medvirkende, om nogen Fastpass-maskiner uddelte "Surprise" Fastpasses. Disse bonusbilletter, der blev givet på samme tid som et almindeligt Fastpass, gjorde det muligt for besøgende at springe køerne over for endnu en attraktion.
  • Gæster kunne have set på den opslåede Fastpass-returtid og standby-linjetiden. Hvis de var tæt på, kan de have været i stand til at få et Fastpass, vente i standby-linjen og derefter returnere Fastpass-linjen til en omgående tur.

Anbefalede: