En guide til lufthavne i New England
En guide til lufthavne i New England

Video: En guide til lufthavne i New England

Video: En guide til lufthavne i New England
Video: A COMPLETE GUIDE TO COPENHAGEN INTERNATIONAL AIRPORT / KØBENHAVNS LUFTHAVN KASTRUP DENMARK 2024, Kan
Anonim
Logan International Airport
Logan International Airport

Den bedste lufthavn til din New England-rejse er ikke altid den mest oplagte. Logan International Airport i Boston-New Englands største og travleste lufthavn-har de fleste tilgængelige flymuligheder, men denne storbylufthavn er også regionens mest hektiske og vanskelige at navigere i. Fordi denne seksstatsregion er så kompakt, er det ofte smart at overveje alternative lufthavne. Hvis du er villig til at rejse lidt længere end den nærmeste lufthavn til din destination, kan du muligvis finde væsentligt bedre tilbud på flybilletter. Du vil også sætte pris på, hvor nemt det er at køre til og parkere i mindre bylufthavne som Hartford's Bradley International Airport eller Providence's Green Airport.

Husk på, at elskede sommerferiedestinationer såsom Cape Cod, Nantucket og Martha's Vineyard har deres egne lufthavne, og at flyve kan være investeringen værd, især hvis du har begrænset ferietid og ikke ønsker at spilde den sidder på en færge eller i trafikken.

Boston Logan International Airport (BOS)

Logan Lufthavn Boston
Logan Lufthavn Boston
  • Location: Boston, MA
  • Bedst hvis: Du flyver internation alt.
  • Undgå hvis: Du bliver skræmt af bykørsel eller ved at bruge offentlig transport.
  • Afstand til Copley Square: En 10-minutters taxatur vil koste omkring $30. Du kan tage flere former for offentlig transport for at nå downtown Boston fra Logan, lige fra metroen til en vandtaxi. Den billigste metode er at tage den gratis Silver Line-bus til South Station, som tager mellem 15 og 20 minutter, afhængigt af din ankomstterminal.

Omkring 41 millioner mennesker (fra 2018) flyver ind og ud af Boston Logan International Airport hvert år, hvilket gør den til New Englands største og travleste lufthavn. Hvis du flyver til eller fra udlandet, er der en god chance for, at du passerer gennem Logan, da lufthavnen har direkte fly til destinationer på tværs af Amerika, Asien, Europa og Mellemøsten. Men det er også en pålidelig indenrigslufthavn - den er et knudepunkt for Delta og Cape Air og en fokusby for JetBlue. Når det er sagt, er den som den travleste lufthavn i regionen også den mest overfyldte, så køerne kan blive ret lange ved sikkerhed og told. Fordelen er, at der er rigelige muligheder for at rejse mellem downtown Boston og Logan, beliggende i East Boston-kvarteret, via både offentlig og privat transport. Dette letter noget af besværet med at komme til og fra lufthavnen.

Bradley International Airport (BDL)

Hartford Bradley Airport Sunset
Hartford Bradley Airport Sunset
  • Location: Windsor Locks, CT
  • Bedst hvis: Du er på vej til eller afgår fra det sydlige New England.
  • Undgå hvis: Du vil ikke leje en bil, når du ankommer.
  • Afstand til Hartford: 20 minuttertaxa vil koste omkring $45. En bedre mulighed er Bradley Flyer, en ekspresbus til hovedstaden, der tager 30 minutter og koster $1,75.

Bradley International Airport betjener primært kunder fra hele Connecticut og det vestlige Massachusetts. Bradley er det sydlige New Englands travleste lufthavn og er næstefter Logan i regionen for det antal passagerer, den betjener hvert år - det tal var syv millioner i 2018. Lufthavnen tilbyder direkte flyvninger til 24 byer i USA og Puerto Rico, plus Cancun (sæsonbestemt), Dublin, Montreal og Toronto. Lufthavnen ligger nogenlunde lige langt fra Hartford, Connecticut og Springfield, Massachusetts. Boston er kun omkring to timer væk i bil, og New York City er to timer og 30 minutter væk. At køre til eller fra Bradley og parkere i lufthavnen er en leg sammenlignet med at navigere i Boston Logan International Airport.

Manchester-Boston Regional Airport (MHT)

Manchester-Boston regionale lufthavn
Manchester-Boston regionale lufthavn
  • Location: Manchester, NH
  • Bedst hvis: Du rejser til Greater Boston, men foretrækker bekvemmeligheden ved en mindre lufthavn.
  • Undgå hvis: Du forventer en række forskellige flymuligheder eller flyver internation alt.
  • Afstand til Downtown Manchester: En 15-minutters taxa vil koste omkring $20. En 30-minutters offentlig bustur vil koste $2.

Manchester-Boston Regional Airport ligger i Manchester, New Hampshire, omkring 80 miles nordvest for Boston. Det betjener primært kunder i New Hampshire og Maine,selvom bostonere, der finder et godt tilbud, også vil flyve herfra, og du ville være smart at tjekke indgående muligheder, især hvis du håber at undgå Logan Lufthavns menneskemængder. I 2018 betjente lufthavnen knap to millioner passagerer: Antallet har været faldende de sidste 13 år fra dets top på 4,33 millioner passagerer. New Hampshires lufthavn har ruter til kun en håndfuld amerikanske byer, primært knudepunkterne for dets fire flyselskaber: American, Southwest og United.

Green Airport (PVD)

Grøn lufthavn
Grøn lufthavn
  • Location: Warwick, RI (nær Providence)
  • Bedst hvis: Du flyver internation alt, men ønsker at undgå Boston Logan, eller du er på ferie i Rhode Island.
  • Undgå hvis: Du flyver ind eller ud på dagen for en Patriots-hjemmekamp.
  • Afstand til Downtown Providence: En 15-minutters taxa vil koste omkring $20. En 30-minutters togtur på MBTA-toget vil koste omkring $3. Fra Providence kan du tage pendlerbanen videre til Boston for yderligere 11,50 USD.

Rhode Island's Green Airport (tidligere T. F. Green) er den bedste alternative lufthavn til Boston Logan, der tilbyder en håndfuld internationale direkte flyvninger (Canada, Den Dominikanske Republik og Irland) og indenrigsflyvninger til omkring to dusin amerikanske byer. Som en mindre lufthavn (med 4,3 millioner passagerer rejst igennem her i 2018), vil du næppe nogensinde finde lange sikkerhedsventetider. Hovedstaden Providence er en nem MBTA-tog- eller RIPTA-bustur væk. Og dette er den nærmeste lufthavn til Foxwoods, hvis du er på besøgNew Englands største kasino.

NFL-fans bemærker: Green Airport er den officielle lufthavn for New England Patriots, og på hjemmekampsdage afgår tog med særlige begivenheder lige fra lufthavnen til Gillette Stadium. Vil du flyve væk for at fange Patriots til en udekamp? Green Airport gør det også nemt. Bare vær opmærksom på, at du kan løbe ind i større menneskemængder på spilledage, uanset om du kommer ind eller flyver ud.

Burlington International Airport (BTV)

Burlington International Airport
Burlington International Airport
  • Location: South Burlington, VT
  • Bedst hvis: Du flyver til eller fra Vermont, New Hampshire eller upstate New York.
  • Undgå hvis: Du leder efter direkte fly til eller fra byer uden for centrum.
  • Afstand til Downtown Burlington: En 15-minutters taxa burde koste mindre end $20. Du kan også tage en Green Mountain Transit-bus, som tager lidt over en halv time og koster $1,50 ($0,75 for børn i alderen 6 til 17, seniorer på 60 år og derover, personer med handicap og alle med et Medicare-kort).

Burlington International Airport betjente lige under 580.000 passagerer i 2017, og det antal er steget med mere end 100.000 i det seneste regnskabsår på grund af tilføjelsen af Frontier Airlines og udvidet flyservice til destinationer som Denver. Alligevel er Vermonts førende lufthavn en af de nemmeste lufthavne at komme igennem i New England. Nonstop-ruter i USA er fokuseret på østkysten og midtvesten. De flyselskaber, der flyver her, er American, Delta, Frontier, JetBlue,Porter og United.

Portland International Jetport (PWM)

Portland International Jetport
Portland International Jetport
  • Location: Portland, ME
  • Bedst hvis: Du flyver til Portland på forretningsrejse eller planlægger at tage på sightseeing i Maine og det nordlige New Hampshire.
  • Undgå hvis: Du er i stand til at flyve non-stop for mindre til Manchester-Boston eller Boston Logan.
  • Afstand til Downtown Portland: En 10-minutters taxa burde koste mindre end $20. En 25-minutters bustur med Greater Portland Metro koster 1,50 USD.

Portland International Jetport er Maines største lufthavn og en utrolig succeshistorie. Hvad der begyndte som en privat landingsbane for en luftfartsentusiast, er blevet et stort transportcenter med næsten 90 ind- og udgående kommercielle flyvninger dagligt. En advarsel: Når du undersøger flyvninger, skal du sørge for ikke at forveksle denne lufthavn med Portland International Airport (PDX) i Portland, Oregon. Med mere end to millioner passagerer, der flyver gennem Jetporten årligt, vil du løbe ind i menneskemængder i spidsbelastningsperioder, men stadig nyde en relativt problemfri rejseoplevelse. American, Delta, Elite, Frontier, JetBlue, Southwest og United flyver til Portland nonstop fra en række østkyst- og midtvestbyer.

Bangor International Airport (BGR)

Bangor International Airport
Bangor International Airport
  • Location: Bangor, ME
  • Bedst hvis: Du rejser til det centrale eller nordlige Maine.
  • Undgå hvis: Du ønsker forskellige flymuligheder.
  • Afstand tilDowntown Bangor: En 10-minutters taxa vil koste omkring $15. Din offentlige transportmulighed er Community Connector-bussen, som gør hyppige lufthavnsstop og koster $1,50 (nøjagtig pris påkrævet).

Bangor International Airport er mindre overfyldt end PWM - den betjener kun en fjerdedel af passagererne, med omkring 600.000 rejste igennem i 2017. Det betyder dog, at der er begrænsede direkte fly, primært til byer langs Østkysten plus Chicago (sæsonbestemt).

Anbefalede: