Top 10 steder at shoppe i Vancouver, BC
Top 10 steder at shoppe i Vancouver, BC

Video: Top 10 steder at shoppe i Vancouver, BC

Video: Top 10 steder at shoppe i Vancouver, BC
Video: Top 10 Best Places to Visit in Vancouver 2024 | Canada Travel Guide 2024, April
Anonim
Millenium Chinatown Gate, Vancouver
Millenium Chinatown Gate, Vancouver

Uanset om du er på udkig efter mode til skolestart, julegaver, boligindretning eller bare for sjov, så er Vancouver stedet at være. Fra luksusmærker til billig import, du finder, hvad du har brug for på disse top 10 shoppingdestinationer og kvarterer i Vancouver.

Downtown Shopping - Robson Street & Alberni Street

Robson Street, Vancouver
Robson Street, Vancouver

Når det kommer til Vancouver shopping - især mode - er det svært at slå den verdensberømte Robson Street. På Robson finder du et bredt udvalg af mellemstore butikker, lige fra internationale mærkenavne som Zara og Banana Republic til canadiske forhandlere som Le Chateau og Plenty. Fra Robson er det en hurtig gåtur til Pacific Center Mall, som har lignende butikker.

For luksusforhandlere - inklusive Tiffany's, Hermes og Gucci - gå en blok nordpå til Alberni Street, Vancouvers version af Rodeo Drive.

South Granville

Interiør af Boboli Boutique i Vancouver, BC
Interiør af Boboli Boutique i Vancouver, BC

South Granville er en af Vancouvers bedste shoppinggader: det er det perfekte sted at shoppe mode, antikke og moderne møbler, bøger, boligtilbehør og køkkengrej og samtidskunst. Butikkerne spænder fra berømte, internationale butikker, som Williams-Sonoma og Pottery Barn Kids, tilsmå, unikke lokale butikker.

Gastown

Gastown
Gastown

Hjem til avanceret uafhængig mode - inklusive det smukke herretøj hos Roden Grey og de perfekte jeans hos Dutil Denim - samt de bedste interiørdesignbutikker (Inform Interiors) i byen, Gastown er endnu en førende Vancouver-shopping bestemmelsessted. Du finder også masser af First Nations-kunstgallerier, antikvitetsbutikker og streetwear.

Main Street

Downtown Vancouver, British Columbia, Canada
Downtown Vancouver, British Columbia, Canada

For shopping i Vancouver, der er unikt, trendy og canadisk designet, er Main Street - fra 20th Avenue til 22nd Avenue - stedet at tage hen. Find fantastiske lokale og uafhængige designere hos Twigg og Hottie, designertøj til mænd og kvinder hos Eugene Choo og lokal smykker og billige mode hos Barefoot Contessa.

West 4th Avenue

Den originale Lululemon på West 4th Ave
Den originale Lululemon på West 4th Ave

Beliggende i hjertet af Kitsilano og i gåafstand fra stranden, er West 4th Avenue en velkendt shoppingdestination i Vancouver for barselstøj og babytilbehør, atletisk tøj og udstyr (især yoga!) og kitschede butikker som f.eks. Candy Aisle.

Granville Island

Granville Island
Granville Island

Et af Vancouvers mest berømte vartegn, Granville Island er spækket med fabelagtig shopping; det er bestemt ikke kun for turister! Shoppere vil finde legetøj i massevis på Kids Market, plus lok alt ejede butikker fulde af boligindretning, smykker og First Nations-kunst. Det er selvfølgelig også hjemsted for GranvilleØens offentlige marked.

Chinatown

Chinatown Millennium Gate
Chinatown Millennium Gate

Hjem til en bred vifte af butikker, Vancouver shopping i Chinatown rummer flere overraskelser, end du måske forventer. Det er det ideelle sted at shoppe kinesisk import, møbler og tøj, unikke gaver, boligindretning (og ikke kun kinesisk indretning) og smykker. Der er masser af frisk frugtmarkeder, madmarkeder, butikker med kinesisk medicin og også kinesisksprogede bøger, musik og dvd'er.

Metropolis at Metrotown

Metropolis ved Metrotown
Metropolis ved Metrotown

Så enormt som navnet antyder – det er det største indkøbscenter i B. C.-Metropolis i Metrotown er et fandens indkøbscenter: Det har over 450 butikker, plus restauranter, biografer og unikke begivenheder. Beliggende i Burnaby, er dette indkøbscenter kun 30 minutter fra Vancouvers centrum med SkyTrain.

Vancouver stormagasiner: Holt Renfrew & The Bay

Eksteriør af Holt Renfrew i Vancouver, BC
Eksteriør af Holt Renfrew i Vancouver, BC

Shopping i Vancouver omfatter en række stormagasiner, men de to bedste er Hudson Bay Company i mellemklassen (The Bay) og det eksklusive Holt Renfrew. The Bay er den mest populære butik for bryllupsregistre; den fører møbler, apparater og husholdningsartikler samt mode. Holt Renfrew - som kun har ét sted i Vancouver i centrum - har specialiseret sig i kun mode og bærer avancerede designermærker.

Kerrisdale Village

Buchan's Kerrisdale Stationary, Kerrisdale, Vancouver
Buchan's Kerrisdale Stationary, Kerrisdale, Vancouver

Kerrisdale Village, der ligger i det sydvestlige Vancouver, har alle sine butikker på énstreet (41st Avenue fra Maple til Larch), hvilket gør det nemt at slentre og browse. Distriktet er fuld af lok alt ejede butikker og er perfekt til at shoppe efter gaver, specialmad og eksklusivt børnetøj.

Anbefalede: