De mest romantiske ting at lave i Atlanta, Georgia
De mest romantiske ting at lave i Atlanta, Georgia

Video: De mest romantiske ting at lave i Atlanta, Georgia

Video: De mest romantiske ting at lave i Atlanta, Georgia
Video: seeing wife face for first time #shorts 2024, Kan
Anonim
Piedmont Park i Atlanta, GA
Piedmont Park i Atlanta, GA

Atlanta har længe været en toprejsedestination for sin overflod af historiske vartegn, parker og en blomstrende kunstscene. Uanset om du er udendørsentusiast, kunstelsker eller madelsker, har byen romantiske aktiviteter for enhver smag og pengepung. Fra picnic i parken til middage med panoramaudsigt og drive-in-film, her er de 11 mest romantiske ting at lave i Atlanta, Georgia.

Spis middag med udsigt på Sun Dial Restaurant

Sun Dial Restaurant
Sun Dial Restaurant

Placeret på toppen af Westin Peachtree Plaza i centrum af Atlanta, tilbyder denne eksklusive amerikanske restaurant panoramaudsigt over byen samt en cocktaillounge og observatorium. Book et bord i tide til at se solen gå ned - og gå ikke glip af livejazz onsdag og torsdag aften mellem kl. og kl. 23.00, hvor Mose Davis Trio serenade dig, mens du spiser.

Besøg Atlanta Botaniske Have

Atlanta Botaniske Have
Atlanta Botaniske Have

Du kan slentre gennem over 30 acres af udendørs haver i Atlanta Botanical Garden. Tjek Sydøstens største permanente udstilling af værker af glasskulptøren Dale Chihuly samt indendørs udstillinger dedikeret til bevarelse og fremvisning af tropisk og ørkenplanteliv. Gå ikke glip af sæsonbegivenheder som f.ekspopulært sommerkoncertprogram med kunstnere som Old Crow Medicine Show og Emmylou Harris, eller visning af en million energieffektive LED-lys hver feriesæson – det er perfekt til en romantisk date-aften.

Hav en picnic i Piedmont Park

Piedmont Park, Atlanta, GA
Piedmont Park, Atlanta, GA

Atlanta er fuld af smukke parker, men ingen er mere betagende end Piedmont Park. Grib et tæppe; picnickurv fyldt med ost, druer og en flaske vin; og tag til denne 200 hektar store oase i hjertet af Midtown. Når du ser solen gå ned og nyder udsigten over skyline omgivet af frodige træer og et væld af grønne områder, vil du glemme, at du er midt i byen.

Delg i et cocktailparty kun for voksne i Georgia Aquarium

Georgia Aquarium
Georgia Aquarium

En af byens største attraktioner, Georgia Aquarium skifter fra en overfyldt familiedestination til et cocktailparty, der kun er for voksne, flere gange om året på Sips Under the Sea. Nyd en aften med levende musik, små bider, cocktails og adgang til alle akvariets gallerier til en særlig entrépris på $39,95 for ikke-medlemmer og $29,95 for medlemmer (VIP- og overnatningsmuligheder er tilgængelige mod et ekstra gebyr). Sørg for at bestille din billet i god tid, da disse begivenheder hurtigt bliver udsolgt.

Nyd ved Staycation på Hotel Clermont

Hotel Clermont Rooftop
Hotel Clermont Rooftop

Bestil et ophold på dette historiske boutiquehotel med 94 værelser, lige nede ad vejen fra Ponce City Market. Nyd cocktails i den smarte lobbybar, før du går nedenunder for at spise på andconsommé, steak tartare og andre dekadente franskinspirerede retter i hotellets kælderbrasserie. Afrund din aften med en drink eller to på taget, som byder på en flot udsigt over skyline.

Se en film i Starlight Drive-In Theatre

Keep it old school med en filmaften i det ikoniske Starlight Drive-In Theatre på Moreland Avenue. Den har eksisteret siden 1949 og regnes for en af byens bedste udendørs biografer. Starlight er åbent året rundt, og entré koster kun $9 for en dobbelt funktion af moderne blockbusters og klassiske film. Mens der er indrømmelser tilgængelige for køb, kan du medbringe dine egne snacks - lad bare sprutten blive hjemme.

Catch a Show at the Fabulous Fox Theatre

The Fabulous Fox Theatre i Atlanta, Georgia
The Fabulous Fox Theatre i Atlanta, Georgia

Tilbring en nat på et af byens bedste spillesteder med livemusik, Fabulous Fox Theatre. Dette teater engang en populær biografsal er nu et historisk vartegn i Midtown. Det islamiske og egyptisk-inspirerede interiør - komplet med frodige tekstiler og fantastiske lofter med blinkende krystalstjerner - giver en intim ramme om koncerter, lokale filmfestivaler og fantastiske Broadway-shows som "Hamilton" og "Servitrice."

Paddle ned ad Chattahoochee-floden ved Moonlight

Chattahoochee River i Atlanta
Chattahoochee River i Atlanta

Over 400 miles lang er Chattahoochee-floden byens største vandområde, der giver uendelige muligheder for udendørsaktiviteter som vandreture, løbestier og tubing. Vil du lave noget virkelig romantisk? Book en"date night"-kanotur kun for voksne, en tur med måneskin afholdt om fredagen i forårs- og sommermånederne. Gebyret på 35 USD inkluderer leje af udstyr og en guidet 2,5 timers padling for alderen 21 og opefter.

Nyd fredagsjazz på High Museum of Art

High Museum of Art, Atlanta, GA
High Museum of Art, Atlanta, GA

Den tredje fredag i hver måned kan du nyde live jazz på High Museum of Art fra kl. til kl. Gratis med museumsadgang får du adgang til alle 15.000 værker i museets permanente samling, som byder på europæiske malerier, afroamerikansk kunst og 19th og 20thårhundredes dekorativ kunst. Drikkevarer og småretter er tilgængelige mod en ekstra pris.

Slentre gennem Oakland Cemetery

Oakland Cemetery
Oakland Cemetery

Ja, det er en kirkegård - men dette 48 hektar store grønne område i Grant Park er også Atlantas ældste offentlige park. Tilmeld dig en af turene, besøg arboretet, giv din respekt til dem, der er begravet her, inklusive den tidligere borgmester Maynard Jackson, forfatteren Margaret Mitchell og golfspilleren Bobby Jones - eller slentre rundt på grunden, mens du nyder udsigten over centrum. I løbet af februar måned tilbyder kirkegården en Kærlighedshistorie-rundvisning, og entréen på $16 ($10 for seniorer) inkluderer en sød lækkerbisken.

Spis ved floden ved kano

Kano
Kano

Denne Vinings-restaurant ligger ved bredden af Chattahoochee-floden og byder på maleriske omgivelser for et måltid. Udforsk den fantastiske havnefront og velplejede græsplæner, før du spiser, eller bestil et terrassebord (hvis vejret tillader det) for at nyde en afbyens bedste brunch hver søndag fra 10:30 til 14:30. Ikke til brunch? Du kan kigge forbi til cocktails og spise på sydstatsvarer med et twist, som den langsomt braiserede kanin med gedeost-rødvinsravioli.

Anbefalede: