Bedste date-restauranter i Denver
Bedste date-restauranter i Denver

Video: Bedste date-restauranter i Denver

Video: Bedste date-restauranter i Denver
Video: Modern Family-Restaurant Scene 2024, Kan
Anonim

Uanset dit budget, så find de bedste daterestauranter i Denver. Fra hyggelige middage til smarte affærer, stemningen er op til dig, men romantik er i luften.

Bedste all-around-dato - Cuba Cuba

Cuba Cuba tilbyder traditionelle cubanske retter i hyggelige omgivelser - plus de serverer Denvers bedste mojitos. Spis ved levende lys på terrassen for den perfekte datestemning. Cuba Cuba, der ligger i det Gyldne Trekant-distrikt, indtager et ombygget rammehus på hjørnet af 12th og Delaware St. Du er midt i kunstdistriktet, så føj til din date ved at tjekke en udstilling på Denver Art Museum. Ingen reservationer accepteret.

Runner-up: Beatrice & Woodsley

Bedste Downtown Date - Vesta

Inde i Vesta
Inde i Vesta

Fed smag, inspirerede retter, intime rammer og ekspertudviklede cocktails gør Vesta Denvers go-to-restaurantdestination. Vesta præsenterer fed mad gennem en menu skabt af den Colorado-opdragne Executive Chef, Nicholas Kayser, hvis kulinariske talenter forbedrer den højt elskede menu med kreative fortolkninger og smukke tallerkener. Mix 'n match saucer efter hjertens lyst - det giver dig og din date en perfekt mulighed for at dele tallerkener! Vesta er placeret i LoDo på 18th og Blake. Reservationer accepteret.

Runner-up: Venice Ristorante

Bedste billige date - Angelo'sTaverna

angelostaverna
angelostaverna

For de tidspunkter, hvor du har romantik til overs, men begrænsede midler, kommer Angelo's til undsætning. Den italienske restaurant tilbyder gourmetpizzaer samt afrodisiakummad såsom østers. Træk en stol op ved østersbaren, eller tag til den udendørs terrasse, for det er mere. Angelo's er beliggende på East 6th Avenue i Alamo Placita-kvarteret. Ingen reservationer accepteret.

Runner-up: Sputnik

Bedste svagt lysende date - Cherry Creek Grill

For opgaver, der kræver en ekstra dosis diskretion, tilbyder Cherry Creek Grill dating på det laveste niveau. Udover dæmpet belysning forbyder restauranten også mobiltelefoner ved borde for mindre distraktioner. Seared Ahi Tuna Salad er en menufavorit på den amerikanske restaurant, som også byder på mere hjertelige retter såsom prime rib og rotisserie kylling. Reservations accepteret.

Runner-up: Elway's

Bedste økologiske dato - Root Down Restaurant

Kig ind i hinandens tredje øje på Root Down, en restaurant i en ombygget tankstation, der byder på helt økologisk mad. Menuen skifter sæsonmæssigt, og Root Down kan tilberede veganske og glutenfri retter efter anmodning. Forsøg dog ikke at bestille en cola diæt, da Root Down kun tilbyder økologiske drikkevarerReservationer accepteret.

Runner-up: City O' City

Bedste franske date - Bistro Vendôme

Franske restauranter leverer stadig indbegrebet af romantik, selv i Mile High City. Bistro Vendôme på Larimer-pladsen tilbyder et elegant bud på den franske bistro. Fremragende service og lækker mad gør dette spisested til en datefavorit. Reservationer accepteret.

Runner-up: Mizuna

Bedste italienske date - Carmine's on Penn

Spisning på Carmine's på Penn kan vise sig at være et godt barometer for datingkompatibilitet, da portionerne i familiestil betyder, at begge parter skal blive enige om, hvad de skal bestille. En forret og en hovedret vil være nok til to på denne italienske restaurant gemt væk i et boligkvarter.

Reservationer accepteret.

Runner-up: Barolo Grill

Anbefalede: