Restauranter og barer i nærheden af Georgia State Stadium i Atlanta

Indholdsfortegnelse:

Restauranter og barer i nærheden af Georgia State Stadium i Atlanta
Restauranter og barer i nærheden af Georgia State Stadium i Atlanta

Video: Restauranter og barer i nærheden af Georgia State Stadium i Atlanta

Video: Restauranter og barer i nærheden af Georgia State Stadium i Atlanta
Video: Top 10 Celebrities Who Destroyed Their Careers On Late Night Shows 2024, Kan
Anonim
Washington Nationals mod Atlanta Braves
Washington Nationals mod Atlanta Braves

Det tidligere hjemsted for Atlanta Braves, Georgia State Stadium – engang kendt som Turner Field – ligger omkring to miles fra Downtown Atlanta. Det kan være en udfordring at finde gode spisesteder i nærheden, men vi har samlet nogle af de bedste muligheder, der stadig hænger i nabolaget, selvom Braves er flyttet til et nyt stadion på tværs af byen.

Her er nogle barer og restauranter i nærheden af (eller tæt på) stadionområdet i Atlanta.

Bullpen Rib House

Bullpen Rib House, der er tættest på stadion, er et grillsted kendt for sine langsomt-røgede ribben. The Bullpen har frokost, middag og en fuld bar og annoncerer "moonshine" på sin hjemmeside.

Adresse: 735 Pollard Blvd. SW

Rosa's Pizza

Underground Atlanta, det udendørs shoppingdistrikt, ligger lidt af en gåtur fra stadion, men har nogle skjulte spiseperler.

En lang favorit er Rosa's Pizza. Her finder du no-frills pizza i New York-stil med glutenfri og vegetariske muligheder. Bemærk, at Rosa's ikke er åben til middag; timerne er mandag til fredag, 11.00 til 18.00. og lørdag 11.00 til 16.00

Adresse: 62 Broad Street NW

BlikLizzy's Cantina

Tin Lizzy's Cantina
Tin Lizzy's Cantina

Med flere lokationer i Atlanta-området er Tin Lizzy's en fast bestanddel i Georgia (og South Carolina) for mexicansk mad, bedst kendt for deres guacamole og churrasco. Memorial Drive-placeringen er en kort køretur fra stadion.

Adresse: 415 Memorial Drive

Meehans offentlige hus

Meehans offentlige hus
Meehans offentlige hus

Stadionet ligger ikke langt fra Peachtree Center, som også har snesevis af fine restauranter. Den ene er Meehan's, en ordentlig irsk pub, der tilbyder alt fra brunch til aftenspisning. Meehan's er dog ikke kun din typiske pubmad. Menuen stræber efter gourmetmiddagen med retter som trøffelmac og ost og de traditionelle bangers og mos.

Adresse: 200 Peachtree St.

Alma Cocina

Alma tilbyder autentisk mexicansk mad, herunder stegt kyllingemol Oaxaca og carnitas-tacos. De har åbent til middag hver aften og til frokost mandag til fredag.

Adresse: 191 Peachtree St. NE

Tom, Dick & Hank

Denne bar uden dikkedarer er populær blandt kødædere og har en afslappet plads, men er ikke en dykkerbar på nogen måde. TDH betegner sig selv som et grillfusionssted, og det er kendt for sit røgede kød. Bonusfunktion: Det har en tagterrasse med udsigt over byen.

Adresse: 191 Ralph David Abernathy Blvd SW

Republic Social House

Ud over at være en populær bar og et populært spisested er Republic et sted, hvor man kan spille alle slags spil, inklusive ringkastning, Jenga og trivia. Debringe live DJ's ind fra hele Atlanta-området. Menuen er heller ikke for lurvet, med burgere, tacos, fladbrød og Nashville Hot Chicken, der skal prøves.

Adresse: 437-C Memorial Drive SE

Agave

Med en menu, der byder på retter, der blander mexicanske og sydlige køkkener, har Agave nogle af de fineste margaritas i Atlanta. Det er et godt mødested i Cabbagetown-kvarteret, omkring to miles fra stadion.

Adresse: 242 Boulevard SE

Daddy D'z BBQ Joynt

De enorme portioner på Daddy D'z er blandt grundene til, at det konsekvent er bedømt som en af de bedste grillrestauranter i Atlanta. Det ser ikke ud af meget på ydersiden (deres slogan er "We Ain't Pretty But We're Good"), men kødet tilberedes langsomt på en hickory- og egegrav i hånden, hvilket skaber en uforglemmelig og uovertruffen smag.

Adresse: 264 Memorial Drive SE

Anbefalede: