The Air Travel Expert's Guide to Airport Power Outlets
The Air Travel Expert's Guide to Airport Power Outlets

Video: The Air Travel Expert's Guide to Airport Power Outlets

Video: The Air Travel Expert's Guide to Airport Power Outlets
Video: United vs. Southwest Airlines’ Flight Planning Strategies, Explained | WSJ Travel Guides 2024, Kan
Anonim

I takt med at folk rejser mere, medbringer de utallige elektronik – inklusive smartphones, tablets, bærbare computere og e-læsere – som skal oplades. Ingen ønsker at komme på en flyvning - især en langdistanceflyvning eller international - uden at have dem alle tændt.

I gamle dage brugte passagerer masser af tid på at vandre i lufthavnsterminaler på udkig efter stikkontakter (eksperttip: se i nærheden af skraldespande). Men flere lufthavne erkender behovet for strøm og øger indsatsen for at øge antallet af tilgængelige stikkontakter. Nedenfor er 20 lufthavne, der giver dig magten.

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Image
Image

Verdens travleste lufthavn tilføjer regelmæssigt flere afsætningsmuligheder i sine anlæg. Forretningerne i den nye internationale terminal, sponsoreret af Delta Air Lines, er placeret i gate-siddeområder og den vigtigste mad- og indkøbshal.

Dallas/Fort Worth International Airport

Image
Image

Som en del af en opgradering på 2 milliarder dollars af sine terminaler har lufthavnen installeret strømudtag. Lufthavnen har gratis kraftværker ved gate A10, A24, C20, C35, D21, D30 og E37. Det er også hjemsted for tre gratis DFW Airport Travel Lounges, som har komfortable siddepladser, fjernsyn og vigtigst af alt, masser af stikkontakter til opladningelektronik. Endelig har gæsteservicecentret ved gate B14 fem arbejdsstationer med strømudtag.

Newark-Liberty International Airport

Image
Image

Havnemyndigheden i New York og New Jersey, som administrerer denne lufthavn, har installeret hundredvis af strømstænger og ladestationer - nogle med USB-porte - i lufthavnen for nem og bekvem genopladning. Og Uniteds Terminal C-partner OTG Management har installeret strømudtag og USB-porte i gatesæder og alle dets restauranter.

San Francisco International Airport

Image
Image

Som en af hjemmelufthavnene for Silicon Valley har SFO øget sit spil ved at installere mere end 1.500 udsalgssteder på tværs af sine fire terminaler. Lufthavnen byder på en blanding, herunder traditionelle stikkontakter og USB-porte, sammen med arbejdsstationer, sædeopladere og power bars.

Minneapolis-Saint Paul International Airport

Image
Image

Denne lufthavn bruger en blanding af strømstænger, stikkontakter på bordpladen og strøm i sædet til passagerer, der ønsker at oplade deres elektroniske enheder. Terminal 1 og 2 har Samsung Power Poles, mens Southwest Airlines i Terminal 2 har powerbarer med stole til siddepladser.

Boston-Logan International Airport

Image
Image

I midten af 2000'erne gennemgik denne lufthavn store opgraderinger i sine terminaler. Blandt de ting, der blev gjort, var at installere disse sæder, der har individuelle strømudtag. Og hvis du stadig har problemer med at finde en forretning, kan du ringe til 1-800-23-LOGAN (56426), og de vil fortælle dig, hvor du kan finde dem.

Charlotte DouglasInternational lufthavn

Image
Image

Almindelige rejsende til dette American Airlines-hub kender til lufthavnens nu ikoniske gyngestole. Der er stikkontakter i nærheden af hver af stolene, så du kan vugge og lade op på samme tid. Der er også ladestationer med stikkontakter og USB-porte i anlæg A, B, C, D og E.

Ronald Reagan Washington National Airport

Image
Image

Denne lufthavn i D. C.-området har ladestationer i gateområder, restauranter og bagageudleveringsniveauer. Du kan nemt finde dem ved at lede efter "power up"-skilte. Og flere af lufthavnens sidderestauranter har også strømudtag, hvor du kan lade op, mens du spiser.

Washington Dulles International Airport

Image
Image

Strømudtag er rigeligt i hele denne D. C.-lufthavn, inklusive gates og hovedterminalområder. Hvis du er i B Concourse, er der en række ladestandere ved food court nær Gate B73.

Denver International Airport

Image
Image

Der var stik over alt i denne lufthavns fire indgange. Der er også batteriopladningsstationer med høje taburetter, der gav masser af siddepladser og plads til at oplade elektroniske enheder, før du går ombord på et fly.

George Bush Intercontinental Airport

Image
Image

Houstons internationale lufthavn har masser af gratis kraftværker i alle fem terminaler. Men hvis du har brug for en hurtig opladning og er villig til at betale, er der også hurtigopladere, der har stikkontakter og USB-porte.

JFK Lufthavn

Image
Image

Alle lufthavnens seks terminaler har masser af stikkontakter, borde og arbejdsstationer, der gør det muligt for rejsende at lade op. JetBlue's Terminal 5 har masser af stikkontakter i hovedhallens siddeområde sammen med strømstænger og bordplader med stikkontakter i gateområderne.

McCarran International Airport

Image
Image

Denne Las Vegas lufthavns terminaler har strømudtag og USB-porte på hvert sæde. Der er også masser af steder at tilslutte på restauranter og food court.

Minneapolis-St. Paul International Airport

Image
Image

Find gratis Samsung Power Pole-ladestationer, 18 i terminal 1 og fire i terminal 2, i denne lufthavn. Det har også sæder og borde med stikkontakter i Terminal 1's food court sammen med elektriske siddepladser langs hele G Concourse. Southwest Airlines har strøm i sine siddepladser. Der er også forretninger i sæder i servicecentret overfor Gate H3.

Chicago O'Hare International Airport

Image
Image

Lufthavnen tilbyder kraftværker med siddende arbejdsstationer, der har masser af bordplads i sine fire terminaler. Hver station har plads til op til otte og har også en, der er tilgængelig for kørestolsbrugere. Terminal 1 har ni stationer, Terminal 2 har to, Terminal 3 har seks og Terminal 5 har en. United Airlines har også installeret sine egne mærkevarestik i hele lufthavnen.

Philadelphia International Airport

Image
Image

Det er nemt at finde strømudtagene i denne lufthavn på grund af Power Up ved PHL-mærket. Du kan finde forretninger i food courts ogrestauranter og flyselskaber tilbyder også deres egne mærkevarer, herunder Delta Air Lines, Southwest Airlines og JetBlue.

Phoenix Sky Harbor International Airport

Image
Image

Hvis du går ind i lobbyområderne på denne lufthavns tre terminaler, er der 36 sæt borde og stole med stikkontakter og USB-porte med masser af plads til alle dine enheder. Når du er forbi sikkerheden, kan rejsende finde stikkontakter ved at søge efter "Get Plugged In"-skilte for kraftværker. Hver station har seks stikkontakter og seks USB-porte, og lufthavnen har installeret 240 stikkontakter og 204 USB-porte.

Seattle-Tacoma International Airport

Image
Image

Rejsende har adgang til strøm under næsten alle sæder i A-, B-, D- og S-portene. Og Alaska Airlines har også strøm under sædet ved sine N- og C-porte.

LaGuardia Lufthavn

Image
Image

Lufthavnen har tilføjet gratis strømstænger og snesevis af stikkontakter og USB-porte i sine fire terminaler.

Cleveland Hopkins International Airport

Image
Image

Lufthavnen tilbyder gratis Wi-Fi og har Plug In & Work-forbindelsesstationer i Concours A og B.

Anbefalede: