Bedste ting at gøre i Carolina og Kure Beach med børn
Bedste ting at gøre i Carolina og Kure Beach med børn

Video: Bedste ting at gøre i Carolina og Kure Beach med børn

Video: Bedste ting at gøre i Carolina og Kure Beach med børn
Video: Gramser på bikinipiger – SELVGLAD (1:10) med Katrine Gisiger 2024, Kan
Anonim
Carolina Beach North Carolina med børn
Carolina Beach North Carolina med børn

På den sydlige kyst af North Carolina tilbyder Carolina Beach og Kure Beach en afslappet, familievenlig stemning. De er også mindre kommercielt udviklede end mange andre strandbyer i den sydøstlige del, såsom Emerald Isle, så du er mere tilbøjelig til at finde smuk natur og afslappede aktiviteter end fyldte vandlande og overfyldte barer. Både Carolina Beach og Kure Beach leverer en klassisk strandbyoplevelse med dejlige sandstrækninger og fiskemoler.

Besøg en anden strand hver dag

Carolina hvid sandstrand
Carolina hvid sandstrand

Både Carolina Beach og Kure Beach er bemandet med livreddere fra Memorial Day til Labor Day og tilbyder toiletter og indrømmelser. Også i Kure Beach tilbyder Fort Fisher State Recreation Area miles af uspoleret sand og er et fantastisk sted at gå på jagt efter muslingeskaller, søpindsvin, fossiler og søstjerner. Et udpeget svømmeområde er bemandet med livreddere fra Memorial Day til Labor Day.

Nyd en klassisk strandpromenade

Carolina Beach Boardwalk
Carolina Beach Boardwalk

Carolina Beach Boardwalk er blevet kåret som en af USA's top 10 boardwalks af både Food & Wine og Budget Travel magasiner og byder på forlystelser ved havet, klassiske arkadespil ogugentligt sommerfyrværkeri. Der er også en plaskepark, afkølingsstationer, historiske og uddannelsesmæssige kiosker og gynger.

Se en Albino Alligator

Albino alligator
Albino alligator

The Travel Channel har udnævnt North Carolina Aquarium i Fort Fisher som et af de bedste akvarier i USA. Højdepunkter inkluderer touch-tanken, hvor børn kan mærke en levende bambushaj, en Dolphin Discovery-oplevelse, en sommerfugleudstilling, en interaktivt 3-D Whale Quest-spil og Luna, akvariets elskede albino-alligator. Børn kan brænde overskydende energi af på Adventure Reef, en udendørs legezone.

Opdag Ocean Front Park

Ocean Front Park kure strand
Ocean Front Park kure strand

Ocean Front Park i Kure Beach har åbent siden 2013 og har siden forvandlet byens strand. Det offentlige grønne område ved havet har en strandpromenade, legeplads, gynger, regnhaver, bænke ved havet og offentlige toiletter. Børn i alderen 3 til 6 kan lege på "tot lot"-legepladsen med dets gigantiske piratskib, fisk og skildpaddestrukturer. Sommerens familieprogrammer omfatter ugentlige koncerter, eventyrfortællinger og skildpaddeforedrag, hvor børn kan lære om havskildpadderne med det lokale Pleasure Island Sea Turtle Project.

Spis morgenmad hos Kate

Morgenmad på Kate's Pancake House
Morgenmad på Kate's Pancake House

Mindst én gang under dit ophold i Carolina Beach skal du starte dagen rigtigt med en varm stak pandekager fra Kate's Pancake House. Denne lokale favorit serverer sydlige brunchfavoritter som pandekager og vafler i familievenlige omgivelser. Selvom den enkle spisestue har typiske morgenmadstallerkener, finder du også mere avancerede muligheder som krabbekage Benedict, en cajun-kyllingomelet og fransk toast fyldt med flødeost.

Fang en fisk fra en havmole

Carolina Beach mole
Carolina Beach mole

At fange fisk fra en havmole er sjovt og billigt for både børn og voksne. Kure Beach Fishing Pier blev bygget i 1923 og er en af de ældste moler på Atlanterhavskysten. Denne mole byder på fremragende fiskeri og giver børn chancen for at se miles af kystlinje uden at skulle sidde ovenpå mors eller fars skuldre. Molen har også en arkade med klassiske spil og for de små, der fortjener en sød forkælelse på en varm dag, er is let at finde. Du kan leje en stang og hjul for kun $5 pr. person. Der er ingen alkohol tilladt her, så publikum er meget mere familievenlige.

Der er også en mole i Carolina Beach: den familiedrevne fuld-service 700 fods mole tilbyder en lille snackbutik samt en grejbutik, hvor du kan leje udstyr til en overkommelig pris.

Lær at surfe

North Carolina surfere
North Carolina surfere

Fra april til september afholder Tony Silvagni Surf School surflejre med et forhold mellem elev og lærer på 2:1, hvilket betyder, at dine børn vil være godt overvåget og få masser af tid med en instruktør. Campister får timevis med professionel surfinstruktion og lærer om vandsikkerhed og surfingetikette.

Besøg et borgerkrigsfort

fort fisher north carolina
fort fisher north carolina

Under borgerkrigen byggede konføderationen Fort Fisher i Kure Beach, somville blive det største og vigtigste fort i Syden. To store slag blev udkæmpet her: passende navngivet det første og andet slag ved Fort Fisher. Du finder en fuldt funktionel replika af en havkystkanon ved fortet i dag, og du kan tage en gåtur på en kvart mil for at støde på underjordiske bunkers.

Take a Wildlife Hike

Junior Ranger Program i Carolina Beach State Park
Junior Ranger Program i Carolina Beach State Park

Tag en vandretur med en parkbetjent, og lær om de kødædende planter, der vokser i Carolina Beach State Park. Planter, der bider tilbage, omfatter soldug, blæreurte, smørurte, kandeplanter og Venus-fluefælden. Børn i alderen 6 til 12 kan deltage i et Junior Ranger-program, der udforsker North Carolinas naturarv. Kødædende plantevandringer tilbydes de fleste weekender.

Fang en udendørsfilm

Udendørs film på Carolina Beach boardwalk
Udendørs film på Carolina Beach boardwalk

Den 11 hektar store Carolina Beach Lake Park er vært for en gratis filmserie søndag aften med et udvalg, der inkluderer førstegangs Disney-film og andre familiefavoritter. Du finder også lysthuse, toiletter, et beskyttet picnicområde og en legeplads. Paddlebåde sejler dagligt om sommeren.

Pedal Around Town

Surrey leje North Carolina
Surrey leje North Carolina

For en sjov måde at komme rundt på tilbyder Wheel Fun Rentals i Carolina Beach surreys, mountainbikes, beach cruisere, tandems samt choppere, quad-sport og deuce coupes.

Prøv en Britt's Donut

Britts Donut Shop
Britts Donut Shop

Grundlagt af Britt og Wrightfamilier i 1939, har denne donutbutik længe været hjørnestenen i Carolina Beachs strandpromenadeområde. Den nostalgiske favorit er berømt for sine klassiske glaserede donuts. Den er åben fra midten af april til oktober.

Lav din egen bløde serveringsskål

squigleys is
squigleys is

Med mere end 4.000 smagsvarianter af hjemmelavet is er Squigley's et legendarisk must-stop på enhver familieferie på stranden til Carolina Beach. En "squigley" er soft-serve is blandet med en række blandinger. Børn kan vælge fra et bredt udvalg af smagsvarianter og ingredienser for at opfinde deres egen unikke squigley-kreation.

Anbefalede: