Private øer i Caribien
Private øer i Caribien

Video: Private øer i Caribien

Video: Private øer i Caribien
Video: Will Carnival Better Royal Caribbean? 2024, Kan
Anonim
Petit St Vincent
Petit St Vincent

Har du nogensinde haft fantasien om at tilbringe din ferie på en af de romantiske private øer i Caribien, væk fra nysgerrige øjne og fremmede, som du helst ikke vil have at interagere med? Så kan en af de små øer i Caribien være det perfekte sted for din næste ferie.

Mens store caribiske øer tiltrækker de fleste turister, omfatter området faktisk tusindvis af mindre øer, hvoraf mange er ubeboede. Bahamas alene omfatter omkring 700 øer.

Small is Beautiful: Top private øer i Caribien

Så hvor kan du dase på stranden uden at bekymre dig om at gnide en sandet hofte mod en fremmed? Her er blot nogle få private steder uden for alfarvej. Hvert feriested er det eneste på sin respektive ø, og alle er små i skala, hvilket sikrer, at der er mange flere palmer end mennesker.

De fleste af følgende er kun tilgængelige med båd fra naboøerne. Medbring masser af kontanter på den båd: Det er ikke billigt at have en ø helt for dig selv. Og husk, at alt, hvad du har brug for, skal tages med eller importeres.

Peter Island

På den største (1.300 acres) privatejede ø på De Britiske Jomfruøer i det nordlige Caribien er det romantiske Peter Island Resort ejet af en amerikanskfamilie. Resortet er meget privat og kan kun rumme omkring 150 personer, men gæster kan hygge sig i dets barer, restauranter og hovedstranden ved Deadman's Bay. Samlet set vil par føle sig afsondret, men ikke strandet på denne private caribiske ø.

Necker Island

Sir Richard Bransons 74 hektar store private paradis på de caribiske øer, Necker ligger også på De Britiske Jomfruøer og er kun tilgængelig med båd eller helikopter. Den kan rumme op til 26 gæster og er en så perfekt ramme om et destinationsbryllup, at Branson selv slog knude på her. Øen har flere strukturer, og under "Fejringsugerne" (august til oktober) kan du reservere et individuelt værelse. Men du vil have Temple House og Love Temple i balinesisk stil i centrum af øen. Det har en infinity-pool, udendørs lounge og panoramaudsigt.

Petit St. Vincent

Petit St. Vincent er på 115 acres et privatejet feriested på øen i Grenadinerne i det sydlige Caribien. Det blev renoveret i 2013 og har 22 hytter (perfekt til et destinationsbryllup), to restauranter, en trætop-spa og to miles af hvid sandstrand. Den verdensberømte dykker og undervandsudforsker Jean-Michel Cousteau åbnede et PADI dykkercenter på øen, hvilket gør det særligt tiltalende for elskere af dybet

Guana Island

Syv strande omkranser denne 850 hektar store ø på De Britiske Jomfruøer. Hele den private ø kan lejes, eller sequestér jer selv i et af Guana Islands 15 værelser.

Musha Cay

Dyrt ogeksotisk, Musha Cay regner sig selv som "den mest luksuriøse private ø-resort i verden." Denne 700 hektar store Bahamas-ferie omgivet af sukkerholdige strande kan rumme en privat fest på op til 24 personer. Gæster kan vælge mellem at bo i Highview eller Beach House, og de bliver tilgodeset af et personale på fyrre.

Meridian Club

Tolv gæsteværelser ved stranden på en privat 800 hektar stor ø i Turks & Caicos gør dette sted værd at overveje til et destinationsbryllup; en bryllupskoordinator er tilgængelig. Bryllupsrejsepakken inkluderer champagne, en strandpicnic og en privat middag under stjernerne.

En privat ø for ikke-millionærer

Renaissance Aruba Beach Resort & Casino har mere end 500 værelser. Det har også en privat ø, som du kan flygte til. Men det er ikke afsondret; du skal dele det med andre. Som gæst på hotellet har du adgang til Renaissance Island, en 40 hektar stor caribisk atol med to strande lige ud for kysten. Dets faciliteter omfatter leje af vandsport, en grill, kaffebar, fitnesscenter og spa.

Øer rundt om i verden

Hvis du er klar til at udforske ud over Caribien, kan du overveje at besøge verdens 9 mest romantiske øer.

Anbefalede: