Bedste cykel-, båd-, bus- og vandreture i Vancouver

Indholdsfortegnelse:

Bedste cykel-, båd-, bus- og vandreture i Vancouver
Bedste cykel-, båd-, bus- og vandreture i Vancouver

Video: Bedste cykel-, båd-, bus- og vandreture i Vancouver

Video: Bedste cykel-, båd-, bus- og vandreture i Vancouver
Video: Vi er ikke rigtig voksne, vi er ikke rigtig børn fra Bølle bob alle tiders helt 2024, Kan
Anonim
Vancouvers skyline med North Shore-bjergene bagved
Vancouvers skyline med North Shore-bjergene bagved

Sightseeingture i Vancouver, British Columbia, giver rejsende mulighed for nemt at se mange attraktioner og kvarterer. De bedste ture giver dig mulighed for at se en side af Vancouver - mens du lærer om dets historie og kultur - som du ikke vil se på egen hånd.

Sightseeingoplevelserne i denne canadiske vestkystby tilbyder noget unikt for rejsende, uanset om det er en chance for at tjekke byen ud fra vandet (på et krydstogt), en hop-on, hop-off bustur eller et kig ind i Vancouvers mest berygtede stripklub.

Hop-On, Hop-Off Sightseeing-busture

Vancouver Trolley ved Stanley Park
Vancouver Trolley ved Stanley Park

En hop-on, hop-off-tur giver dig mulighed for at gå ombord ved ethvert stop på ruten og afslutte ved et hvilket som helst andet stop, eller du kan blive ombord på hele turen. Det er en fantastisk måde at se en masse af Vancouver på én dag og besøge mange attraktioner uden behov for en bil. Turene bestilles kun ved reservation. Turen har stop ved Stanley Park, Granville Island, Gastown og Chinatown.

Westcoast Sightseeing tilbyder en rejse gennem byen i en gammeldags sporvogn, mens chauffører giver lokal historie og indsigt. Deres rundvisning i Stanley Park er omfattende og en fremragende måde at se parkens vigtigsteattraktioner.

Westcoast Sightseeing har også en bus med åben top, med en sektion dækket af et gennemsigtigt tag. Inkluderet er en optagelse af turen på syv sprog (engelsk, fransk, spansk, tysk, japansk, koreansk og mandarin). Ruten består af fem stop i Stanley Park, inklusive fotomuligheder ved Brockton Points totempæle og Prospect Point.

Bådture og sightseeingkrydstogter

Aquabus i Vancouver Canada
Aquabus i Vancouver Canada

Fra april til oktober (og især om sommeren) giver Vancouver-bådture og sightseeing-krydstogter dig mulighed for at opleve byen fra vandet. De kombinerer guidede ture med en utrolig natur og udsigt over byen. Du kan vælge en simpel tur eller gøre en nat ud af det med et middagskrydstogt.

I december er der Carol Ships Parade of Light-krydstogter med ferietema.

Historiske vandreture med Vancouver Heritage Foundation

Gastown vejkryds, Vancouver
Gastown vejkryds, Vancouver

The nonprofit Vancouver Heritage Foundation, som blev en velgørende organisation i 1992, tilbyder både gratis og billetbelagte ture. De dækker norm alt Vancouvers historiske kvarterer og arkitektur. Disse vandre- og husturoplevelser er perfekte for folk, der elsker historie og historiefortælling.

Sightseeing-cykelture

Cykeltur i Stanley Park, Vancouver
Cykeltur i Stanley Park, Vancouver

Vancouver er en meget cykelvenlig by med et behageligt klima hele året. Du kan oprette din egen cykeltur eller tage på en guidet cykeltur i Vancouvers centrum eller Stanley Park.

Der er flere turmuligheder tilgængelige fra Cycle City Vancouver eller Vancouver Bike Tours. For guidede cykelture er cykeludlejning inkluderet i prisen for turen.

Syndige og spøgelsesagtige vandreture

Forbudt Vancouver tour gruppe
Forbudt Vancouver tour gruppe

Hvis du vil se Vancouver gennem en anden linse, tilbyder disse ture et unikt kig på byens mere søende side:

  • Forbidden Vancouver tilbyder vandreture, der fokuserer på den ubehagelige side af byen. Se den berygtede Penthouse stripklub med ejeren Danny Filippone, eller tjek Gastowns gotiske (og blodige) historie.
  • Sins of the City-rundvisning fra Vancouver Police Museum tager dig med på en vandretur i Vancouvers uhyggelige fortid.
  • Ghostly Vancouver Tours tilbyder hjemsøgte historieture i både Gastown og New Westminster-kvartererne til fods.

Anbefalede: