Top 10 campingpladser i Californien
Top 10 campingpladser i Californien

Video: Top 10 campingpladser i Californien

Video: Top 10 campingpladser i Californien
Video: 10 Best Camping places in California 2024, Kan
Anonim
Telt mod Blue Sky Yosemite National Park
Telt mod Blue Sky Yosemite National Park

Hvis du planlægger at campere i Californien, vil du højst sandsynligt gerne vide, hvor de bedste steder er at slå et telt op i Golden State. Fra sine sandstrande til høje bjerge og desserter har Californien en bred vifte af campingpladser og en række steder at tage på camping.

Hvis du elsker at surfe og campere, er der campingpladser ved stranden, og hvis vinsmagning er dit tidsfordriv, er Napa Valley og Central Coast gode steder at campere. Der er bjerge at bestige og floder at fiske i den gyldne stat.

Næsten hvor som helst du går i Californien, er der campingpladser eller autocampere, men disse er vores foretrukne steder at slå telt op.

San Diego Beach Camping - det sydlige Californien

South Carlsbad State Beach surfere
South Carlsbad State Beach surfere

Der er masser af campingpladser ved stranden at slå et telt op i det sydlige Californien, men San Diego er en yndet destination for sit solskin og varme vejr. Topsteder omfatter Carlsbad, Cardiff, La Jolla og Coronado, og campingpladser spænder fra bluffs med havudsigt til sandede campingpladser ved havet.

Big Sur Camping - Californiens centrale kyst

Sand Dollar Beach
Sand Dollar Beach

En biltur langs Pacific Coast-motorvejen gennem Californiens centrale kyst er encampingoplevelse uden sidestykke. Fra sandstrandene i Santa Barbara til den forrevne kystlinje i Big Sur er der mange naturskønne steder at slå telt op. Big Sur er et yndet sted på den centrale kyst for sin fantastiske udsigt, udendørs eventyr, sightseeing og vandreture i Los Padres National Forest. Der er en række state park-campingpladser og private autocampere til campister.

Lake Tahoe Camping

Lassen Nationalpark
Lassen Nationalpark

Landets største alpine sø er en fantastisk baggrund for camping. Lake Tahoe ligger i Sierra Nevada-bjergene i både Californien og Nevada og byder på masser af campingmuligheder fra campingpladser ved stranden til skovklædte campingpladser. Der er campingpladser rundt om hele søen og beliggende i bjergene. Lake Tahoe er også en yndet udendørs rekreationsdestination og er et topsted for sejlsport, kajaksejlads, vandreture og cykling.

Napa Valley - Wine Country Camping

Napa Valley vingård
Napa Valley vingård

Napa-dalen er ikke kun for luksusrejsende og vinentusiaster. Med to campingpladser i hver ende af dalen - Bothe-Napa er en af vores foretrukne campingpladser i Californien - er vinland tilgængeligt for campister på et budget. En campingtur til Amerikas mest berømte vinregion kan give muligheder for vandreture, mountainbiking, cykling, fiskeri, fuglekiggeri og naturelskende! Og der er kulinariske ture, historiske steder og prisvenlige vingårde for campister.

Reds Meadow Valley - Mammoth Lakes

Mammoth Lakes Sierra Nevada
Mammoth Lakes Sierra Nevada

Placeret ihjertet af Sierra Nevada-bjergene, Red's Meadow har seks campingpladser, der kun er åbne i sommermånederne. Dalen byder på flere stihoveder og endeløse miles af vandrestier i et vildmarksområde foret med høje bjerge, fyrretræer og vilde blomster. Højdepunkter inkluderer vandreture til Devils Postpile National Monument, Minarets and Ritter Range og Rainbow Falls. Det er en populær destination for ikke kun camping, men også fluefiskeri, vandreture og sightseeing.

Yosemite National Park

Yosemite camping
Yosemite camping

En af de mest foretrukne nationalparker til camping, Yosemite National Park er et geologisk vidunder. Med Half Dome og El Capitan truende over dalen, er Yosemite Valley ikke kun malerisk til camping, men det er også en fantastisk destination for vandreture, klatring og sightseeing. Tuolumne Meadows i Yosemite-højlandet har en spektakulær udsigt over den gletsjerudskårne dal og er en fantastisk portal til vandreture i det fri.

Death Valley National Park

Death Valley camping
Death Valley camping

Death Valley er en nationalpark af ekstremer. Bassinet under havoverfladen er et land med rekordsommervarme, sneklædte vintertoppe, forårs vilde blomster og et mangfoldigt dyreliv. På trods af sit morbide navn er nationalparken en topdestination for udendørs rekreation og sæsonbestemt camping. Det er et af de bedste vintercampingsteder i Californien, men hvis du vil mærke varmen, så tjek Death Valley ud om sommeren!

Shasta Cascade Region

Mount Shasta
Mount Shasta

Fra søer til floder og bjergeShasta Cascade-regionen er intet mindre end et udendørs eventyr. Og med Californiens femte højeste bjerg, Mount Shasta, der truer i det fjerne, er området naturskønt til camping-roadtrips og sightseeing.

Sequoia National Park

Sequoia National Park
Sequoia National Park

Sequoia National Park, der er kendt for sine gigantiske sequoiatræer, er hjemsted for General Sherman-træet, som anses for at være verdens største træ og uden tvivl den største levende organisme på jorden. Nationalparken ligger i det sydlige Sierra Nevada på den vestlige side af toppen. Der er mange populære campingpladser placeret i parken og adskillige stier til endeløse miles af backcountry camping.

Redwood National Park, det nordlige Californien

Redwood National Park
Redwood National Park

Hjem til de højeste træer på jorden, Redwood National Park er vores foretrukne camping- og udendørsdestination i det nordlige Californien. Med de tårnhøje Redwood-træer og tåget havklima er området fremragende til at udforske stier og kysten.

Anbefalede: