En insiders guide til te på Peninsula Hotel

Indholdsfortegnelse:

En insiders guide til te på Peninsula Hotel
En insiders guide til te på Peninsula Hotel

Video: En insiders guide til te på Peninsula Hotel

Video: En insiders guide til te på Peninsula Hotel
Video: Insider's Guide to All-Inclusive Resorts Tips Tricks & Secrets 2024, Kan
Anonim
Te på halvøen
Te på halvøen

At tage eftermiddagste på Peninsula Hotel Hong Kong er en af de få traditioner, der er tilbage i byen fra dens koloniperiode. Engang den hotteste billet i byen for guvernører, generaler og besøgende kongelige, har Peninsula Hotel serveret te siden 1928. Og selvom briterne måske er rejst, forbliver traditionen uforstyrret.

History of Afternoon Tea at the Peninsula

Selv om du kan tage te på et hvilket som helst af de fem bedste eftermiddagste-steder i Hong Kong, betyder overholdelse af tradition og opmærksomhed på detaljer på halvøen, at den stadig står over sine rivaler. Det handler også om rammerne. De klassiske koloniale kurver på Peninsula Hotel omfatter marmorgulve, forgyldte søjler og dyre malerier. Det er en upåklageligt klædt kulisse til at tage te. På samme måde, mens Hongkong er oversvømmet med femstjernede hoteller og deres Michelin-restauranter, sætter halvøen stadig eksemplet til efterfølgelse i luksus.

Te- og wienerbrødsmenu på halvøen

Tea at the Peninsula er lige ud af Alice i Eventyrland. Selve teen er naturligvis Earl Grey, selvom du også kan vælge mindre duftende morgenmadste. Dette kommer serveret med et klassisk udvalg af fingersandwich og friskbagte scones på et sølvfad. Præsentationen vil have digrækker ud efter dit kamera.

På sandwichene får du ost, agurk og andre ligetil klassikere serveret på skorpefrit hvidt brød. Men det er scenerne, der er de virkelige stjerner i showet. Fyldt med rosiner serveres de med marmelade og Devonshire clotted cream - sidstnævnte er en tyk creme, der traditionelt serveres i Storbritannien, men sjældent findes på Hong Kong te-menuer. Det er også en absolut fornøjelse. Alt i alt er det det samme tesæt, som du ville finde ved en cricketkamp i det engelske landskab.

Hvad kan du forvente på Peninsula Tea Service

Afternoon tea er en kræsen affære, så planlægger bestemt at se poleret og elegant ud. Klæd dig ud og forvent, at butlere og tjenere behandler dig som ægte kongelige. Udover sløjfebundne tjenere, der suser rundt i lokalet, finder du også en strygekvartet, der spiller de største hits af Handel og Schönberg. Lobbyen, hvor teen serveres, håndhæver stadig en dresscode, selvom den er blevet kraftigt udvandet. Du kommer ikke ind, hvis du har flip flops på, og mænd har brug for en langærmet skjorte.

Afternoon tea tilbydes på halvøen hver dag fra kl. til kl. Lobbyen accepterer ikke reservationer, og i weekenden skal du muligvis stå i kø, før du får en plads. Det kommer heller ikke billigt. Du betaler HK $358 for én person og HK $628 for to.

Anbefalede: