Ting at gøre i Sequoia og Kings Canyon Nationalparker

Indholdsfortegnelse:

Ting at gøre i Sequoia og Kings Canyon Nationalparker
Ting at gøre i Sequoia og Kings Canyon Nationalparker

Video: Ting at gøre i Sequoia og Kings Canyon Nationalparker

Video: Ting at gøre i Sequoia og Kings Canyon Nationalparker
Video: Дикий Алтай. В заповедном Аргуте. Снежный барс. Сибирь. Кабарга. Сайлюгемский национальный парк. 2024, Kan
Anonim
Kings Canyon National Park
Kings Canyon National Park

Hvis du skal til Sequoia og Kings Canyon i Californien, så tjek disse ting at gøre, som er listet i rækkefølge, startende lige uden for Ash Mountain-indgangen nær Three Rivers på CA Hwy 198.

De fleste ting, der gør på Sequoia, involverer naturlig skønhed. Du kan stå ud af din bil og udforske en hule, gå i en lund med kæmpe træer eller slentre gennem en eng, klatre op i et granitfremspring eller køre gennem et træ med et hul i midten. Du kan også campere og bruge flere dage på at udforske.

Sequoia National Park
Sequoia National Park

Bedste ting at gøre

  • Mineral King: I 7.800 fods højde ligger denne subalpine dal for enden af en stejl, smal, snoet vej og er kun åben om sommeren. Det er den eneste del af parkens bagland, der er tilgængelig med bil, og selv en kort vandretur her er en rigtig godbid. Sluk CA 198, før du kommer til Sequoia-porten. Om foråret skal du passe på murmeldyr (lodne, store jordegern) hos Mineral King. De elsker at tygge på elektriske ledninger og kølerslanger, hvilket gør det til en god idé at løfte dit køretøjs motorhjelm og tjekke motoren, før du starter den.
  • Crystal Cave (kun sommer): En marmorhule fyldt med drypsten og stalagmitter, Crystal Cave ersjovt, men er ikke tilgængelig for kørestolsbrugere. Køb billetter til den guidede tur online i Foothills Visitor Center eller Lodgepole. Tag solide sko på og tag en jakke. Eller tilmeld dig deres Wild Cave-tur for at få en chance for at gå af sporet, kravle og klatre gennem passager og over stejle fald.
  • Moro Rock: At stå på toppen af denne granitmonolit føles meget som om du er på toppen af verden, med Great Western Divide lagt ud på den ene side og Californiens Central Valley på den anden side. På en klar dag kan du se så langt som 150 miles herfra. Den 400-trins trappe til toppen stiger 300 fod, og højden kan få stigningen til at virke sværere, end den ville være ved havoverfladen, men det er turen værd. Tillad cirka en time til vandreturen tur-retur.
  • Tunneltræ og autolog: Begge disse attraktioner ligger langs vejen til Moro Rock. Selvom du ikke længere kan køre ind på den automatiske log, kan du og alle dine ledsagere stille dig i kø for enden af den for at få et "Jeg var der"-billede. Tunnel Log er det eneste "træ man kan køre igennem" i området, men det er en lille åbning. Hvis dit køretøj er mere end otte fod højt, passer det ikke.
  • Giant Forest Museum: Hvis Moro Rock får dig til at føle, at du er på toppen af verden, vil Giant Forest bringe en følelse af proportioner tilbage på dette museum, der har til huse i det, der engang var en for travl parkbutik.
  • General Sherman Tree: Det største blandt de store træer, General Sherman, er det mest massive træ på Jorden, mellem 2.300 og 2.700 år gammelt. Densstørste gren er næsten syv fod i diameter. Hvert år tilføjer det nok trævækst til at lave et 60 fod højt træ med normale proportioner. Hvis vandreturen ned (og tilbage op) fra parkeringsområdet er skræmmende, kan en ledsager sætte dig af ved shuttlestoppet på hovedvejen. Derfra er det en let skråning op uden trin at forcere.
  • Buck Rock Lookout (kun sommer): En ildudkigspost placeret på toppen af en granittop i 8.500 fod, Buck Rock giver uhindret udsigt. Cirka 5 miles fra General's Highway, sydøst for Grant Grove, drej mod nord ad Big Meadow Road, og drej derefter til venstre ad FS13S02 (det er et vejnummer). Du vil bestige 172 met altrapper ophængt fra siden af klippen for at komme ind. Den er åben, når den er bemandet i brandsæsonen.
  • Hume Lake: 3 miles fra hovedvejen mellem Grant Grove og Kings Canyon, denne sø blev bygget til at levere vand til en 67-mile rende, der flød træstammer ned til Sanger. I dag er det et rekreativt område, hvor du kan svømme eller leje en båd og padle rundt. Det er nordøst for Grant Grove Village.
  • Grant Grove: General Grant Tree her er verdens tredjestørste og er landets officielle juletræ. En 1/3-mile, kørestolsvenlig løkkesti fører dig forbi en nybyggers hytte og Fallen Giant.

Kings Canyon: Kun sommer

Seværdighederne nedenfor er ikke tilgængelige fra den 1. november til slutningen af maj, hvor CA Hwy 180 er lukket ved Hume Lake-afskæringen. Du finder nogle spektakulære udsigtspunkter langs køreturen, og Canyon View giver et godt overblik over den karakteristiske "U"-form afgletsjerudskåret Kings Canyon.

  • Boyden Cave: Denne privatejede hule opkræver et adgangsgebyr. Ture afgår cirka en gang i timen. De tilbyder også canyoneering og rappelling-ture for de mere eventyrlystne.
  • Kings Canyon: Med nogle mål er det den dybeste canyon i USA, på 7.900 fod.
  • Road's End: For at krydse Sierra skal du gå herfra.
Sequoia National Park
Sequoia National Park

Vandreture ved Sequoia og Kings Canyon

80 procent af Sequoia og Kings Canyon er kun tilgængelige til fods. Med 25 stihoveder og 800 miles af vandrestier er der masser af måder at komme ud og se områdets uspolerede vildnis på.

Et par af de mere populære, kortere vandreture i Sequoia og Kings Canyon omfatter:

  • Moro Rock: Det er en stigning på 300 fod op ad 400 trin skåret ud af solid granit, men det er besværet værd for den udsigt, du får fra toppen.
  • Congress Trail: Denne 2-mile-sti nær General Sherman Tree tager de fleste mennesker en til tre timer at tage en rundtur.
  • Crescent Meadow: Nogle mennesker siger, at naturforskeren John Muir kaldte dette sted for "Sierraens perle". Det er omkring 2,5 miles øst for Moro Rock, og vandreturen er omkring en time lang.
  • Big Trees Trail: En en-times, 2,5-mile rundtur, der starter nær Giant Forest Museum. Denne sti er tilgængelig for kørestolsbrugere.
  • Zumw alt Meadow: En 1,5-mile, en times, selvguidet natursti nær Cedar Grove i KingsCanyon.

Anbefalede: