Denne populære hotelgruppe tilbyder et "Alt-du-kan-ophold"-pas til juli

Denne populære hotelgruppe tilbyder et "Alt-du-kan-ophold"-pas til juli
Denne populære hotelgruppe tilbyder et "Alt-du-kan-ophold"-pas til juli

Video: Denne populære hotelgruppe tilbyder et "Alt-du-kan-ophold"-pas til juli

Video: Denne populære hotelgruppe tilbyder et
Video: GREEN CHILLI MALAY CHICKEN RICE?? 2024, Kan
Anonim
Kandidathoteller
Kandidathoteller

Du har sikkert hørt om alt-du-kan-spise buffeter. Selvom den seneste pandemi måske har gjort disse bakteriebomber forældede de fleste steder, udgiver ét hotel et alt-du-kan-blive-pas, der er perfekt til sommerens roadtrip-sæson.

Graduate Hotels, en populær hotelgruppe centreret omkring pulserende universitetsbyer, har netop bragt sit Hall Pass tilbage. For et engangsgebyr på 500 USD (op fra 400 USD i 2019) kan gæster nyde ophold på enhver af mærkets 30 ejendomme i hele USA i juli. Seriøst, ubegrænset.

Hver lokation har et udvalgt tema, så du altid vil føle, at du bor et nyt sted. Richmond, Virginias beliggenhed hylder f.eks. tennis-essen og hjembyhelten Arthur Ashe med en lobbyvæg af aviator-linser, Ashes signaturlook, og lobbycaféen er opkaldt efter parken, hvor legenden finpudsede sine færdigheder.

Musikelskere og bare enhver med smag kan sætte pris på den flotte Nashville-beliggenhed, der er alt, hvad Dolly Parton har, fra det lyserøde tapet til loftet med diskokugler. Og for den nye hoteloplevelse, tjek det netop åbnede New York-sted på Roosevelt Island, det eneste hotel på øen, beskrevet som "et skolastisk tilbagetog midt i East River."

Selvfølgelig,selv alt-du-kan-spise buffeter har nogle begrænsninger, så der er nogle vilkår og betingelser, der gælder for Hall Pass. Det vigtigste er, at navnet på Hall Pass skal matche navnet på reservationen og kreditkortet. Så du kan ikke "låne" dit pas til en ven. Hall-pas kan faktisk tilbagekaldes ved misbrug.

Også skal reservationer bestilles mindst tre dage i forvejen, og der er maks. fem nætter i alt på en enkelt ejendom. For udvalgte ejendomme (Nashville, Providence og Roosevelt Island) kan passet ikke indløses i weekenden. Endelig, hvis du tænkte, at dette giver dig ret til et ophold i en luksussuite? Ingen terninger. Passet er kun tilgængeligt for standardværelser.

Selv med udelukkelserne er det stadig en god handel for alle med et par graduate-steder i nærheden eller en større PTO i juli. Selvom det ikke er klart, hvor mange Hall Pass, der er tilgængelige, er mængden begrænset. De kommer til salg 9. juni kl. 12.00. Central tid.

Anbefalede: