Sådan kommer du fra New York City til Philadelphia
Sådan kommer du fra New York City til Philadelphia

Video: Sådan kommer du fra New York City til Philadelphia

Video: Sådan kommer du fra New York City til Philadelphia
Video: Как добраться до Манхэттена поездом из аэропорта имени Джона Кеннеди | Путеводитель по Нью-Йорку 2024, April
Anonim
Sådan rejser du mellem NYC og Philadelphia
Sådan rejser du mellem NYC og Philadelphia

New York City og Philadelphia er de to største byer på den østlige kyst og adskilt af kun 95 miles (152 kilometer). De to er faktisk så tætte, at mange Philadelphias "superpendlere" faktisk arbejder på Manhattan og foretager en tur-retur-rejse hver dag. Den hurtigste og nemmeste måde at rejse mellem de to byer på er med tog, selvom det kan være dyrt. At tage bussen er den langsomste metode, men også den billigste og er meget mindre stressende end at køre selv og håndtere trafikken. Der er fly mellem de to byer, men de er dyre og ikke nær så bekvemme som toget.

Tid Pris Bedst til
tog 1 time, 10 minutter fra $29 Hurtig og nem at rejse
Bus 2 timer fra $1 Kom der med et budget
Fly 1 time, 10 minutter fra $145 Oprettelse af en lufthavnsforbindelse
Bil 1 time, 40 minutter 95 miles (152 kilometer) Frihed til at udforske

Hvad er den billigste måde at komme fra New York City til Philadelphia på?

Med rejser, der koster så lidt som en dollar, er bussen langt den billigste mulighed for at rejse fra New York til Philly. Turen tager mellem to og tre timer afhængig af trafikken, så det er bedst at undgå myldretiden på hverdage morgen og aften. Alle de store busforbindelser - såsom Greyhound, Bolt Bus og Mega Bus - afgår fra Port Authority Bus Terminal mere end et dusin gange om dagen, såvel som et par andre steder i hele Manhattan afhængigt af virksomheden.

Den største fordel ved busrejser er, at det er billigt og har hyppige afgange. Ligesom toget tilbyder de fleste busser også WiFi. Køb dine busbilletter på forhånd online for at få de bedste priser, som spænder fra $1 til $30 afhængigt af, hvor lang tid i forvejen du reserverer din billet, og det selskab, du vælger.

Hvad er den hurtigste måde at komme fra New York City til Philadelphia?

At rejse til Philadelphia med tog fra New York City er en hurtig og stressfri mulighed. Tog kører fra Penn Station på Manhattan til Philadelphias 30th Street Station hele dagen. Amtraks Acela-service tager omkring en time og 10 minutter, mens andre tog kan tage op til halvanden time. Under alle omstændigheder har de fleste af togvognene WiFi, så du kan bruge din pendling på at surfe på sociale medier eller følge med i nyhederne som en ægte New Yorker.

Du kan købe billetter på forhånd online via Amtrak-webstedet eller personligt på Penn Station. Priserne starter ved $19, når de er købt på forhånd for bussæder, men billetter stiger hurtigt i pris, da de bliver udsolgt og kan skyde i vejretover $100.

Amtrak er den hurtigste og mest direkte togmulighed, men mere budgetbevidste rejsende foretrækker måske at tage NJ Transit fra Penn Station til Trenton, New Jersey. Derfra kan passagerer overføre lige over sporet til SEPTA-toget, som kører til Philadelphia. Disse billetter stiger ikke i pris som Amtrak-billetter, så du betaler altid de fastsatte priser (lige under $20 for begge tog). Det tager dog betydeligt længere tid, og ved to en halv time er den endnu langsommere end bussen.

Hvor lang tid tager det at køre?

At køre ruten selv er altid en mulighed, hvis du ikke er alt for skræmt af trafikken i New York City (og Philly, for den sags skyld). Trafikpropper, aggressive bilister og vejafgifter afholder mange mennesker fra at køre i byen, men hvis du er en, der er klar til en udfordring, tager den 152 kilometer lange pendling mellem en time, 40 minutter og to timer, 30 minutter med trafik.

Den mest direkte rute vil tage dig gennem New Jersey på I-95 eller via New Jersey Turnpike. Kørslen er ret begivenhedsløs, og parkering i begge byer kan være et mareridt, så leje af bil er ikke de flestes førstevalg. Men hvis du kommer fra den lufthavn, hvor lejebiler er billigst, og du rejser i en gruppe, kan roadtrip være økonomisk og sjovt.

Hvor lang er flyveturen?

Der findes direkte fly mellem New York City og Philadelphia med American Airlines, og rejsetiden på flyet er omtrent den samme som toget: en time og 10 minutter. Dog når man tager tiden i betragtningbrugt på at komme til og fra lufthavne, tjekke kufferter og rydde sikkerheden, tager det timer længere tid at flyve end toget. Americans fly afgår fra både JFK Lufthavn og LaGuardia Lufthavn, og det kan tage op til en time bare at komme fra Manhattan til lufthavnen.

Udover at det tager lang tid, er flyrejser også dyre, med direkte rejser fra næsten 150 USD. Medmindre du har et tilslutningsfly i Philadelphia, og du vil ankomme direkte til lufthavnen, giver det næsten altid mere mening at tage toget.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Philadelphia?

Da ruten mellem New York City og Philadelphia er populær blandt pendlere, skal du undgå myldretiden for lettere og billigere rejser. Morgen og aften fra mandag til fredag er de travleste rejsetider, og også når overkommelige togbilletter er mest tilbøjelige til at blive udsolgt, så prøv at se efter pladser midt på dagen eller i weekenden.

De samme regler gælder for at være på farten, uanset om du tager en bus eller kører selv. Hvis du rejser fra New York til Philadelphia i pendlertiden, kan du forvente, at rejsen tager betydeligt længere tid.

Kan jeg bruge offentlig transport til at rejse fra lufthavnen?

Passagerer, der ankommer til Philadelphia International Airport, kan nemt nå byens centrum via SEPTA-toget. Direkte tog kører syv dage om ugen fra kl. 05.00 til midnat og afgår fra lufthavnen hvert 30. minut, og den samlede rejse tager kun 25 minutter til centrum af Philly. Du kan købe billetter direkte på toget med kun kontanter, og de koster $7til 8, alt efter om det er spidsbelastningstid eller ej. Når du rejser fra lufthavnen, kan du også bruge et kreditkort til at købe en billet fra kiosker inde på stationen, hvilket også giver en lille rabat.

Taxaer fra lufthavnen til byens centrum har en fast takst på $28,50 plus $1 for hver ekstra passager efter den første. Turdelingsapps er også tilgængelige, og priserne varierer mellem $25 til $35, baseret på efterspørgsel. Lufthavnen ligger relativt tæt på byens centrum, og turen bør tage omkring 15-20 minutter uden trafik.

Hvad er der at lave i Philadelphia?

Selv om det ikke er nær så stort og travlt som New York City, er der masser for en turist at se og gøre i Philadelphia. Nogle af hovedattraktionerne omfatter den historiske Liberty Bell, som blev bestilt i 1751; Museum of Art huser værker af Renoir og Van Gogh; Eastern State Penitentiary, Al Capones tidligere fængsel; og det storslåede Philadelphia Rådhus, en bedrift af kalksten og granit. Amerikanske historieinteresserede vil også gerne besøge Independence Hall, hvor uafhængighedserklæringen blev underskrevet i 1776, og hvor den amerikanske forfatning senere blev født.

Ingen bør besøge Broderkærlighedens By uden at spise en Philly cheesesteak. Denne by er fødestedet for den populære, osteagtige fastfood hoagie, og du kan finde nogle af de bedste (dvs. mest autentiske) i byen på John's Roast Pork, Tony Luke's og de dejlige retro, neonoplyste Geno's Steaks, som er åben 24 timer i døgnet.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvordan kan jeg rejsemed tog fra New York City til Philadelphia?

    Fang et af de mange tog, der afgår fra Penn Station på Manhattan og ankommer til Philadelphias 30th Street Station. Det er en hurtig og bekvem tur.

  • Hvor lang er togturen fra New York City til Philadelphia?

    Togturen er kun en time og 10 minutter - det samme som en flyvning uden besværet eller tid til at komme igennem en lufthavn.

  • Hvad er den bedste måde at komme fra New York City til Philadelphia på?

    Tog er den bedste mulighed. Det er den hurtigste og giver dig mulighed for at springe den trafik over, du ville opleve i bil eller bus, samt besværet med lufthavne og flyvning.

Anbefalede: