De bedste steder at shoppe i Kolkata
De bedste steder at shoppe i Kolkata

Video: De bedste steder at shoppe i Kolkata

Video: De bedste steder at shoppe i Kolkata
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, April
Anonim
Boghandlere på College Street, Kolkata
Boghandlere på College Street, Kolkata

Det kan være sjovt at shoppe i Kolkata, da byen har nogle interessante markeder og butikker. Populære indkøb omfatter tekstiler, kunsthåndværk, bøger og te. Her er hvor du skal kigge.

Gad vide, hvad man ellers skal se og lave i Kolkata? Tjek disse 18 mest populære seværdigheder i Kolkata.

Everything (bogstaveligt t alt!): Nyt marked og Chowringhee Road

Udenfor New Market, Kolkata
Udenfor New Market, Kolkata

Sprawling New Market, også kendt som Hogg Market, er Kolkatas ældste og mest berømte marked. Det dateres helt tilbage til 1874 og har omkring 4.000 boder og 27 indgange. Det er massivt! Der er et ordsprog, der siger, at det er muligt at købe alt fra en nål til en elefant i New Market. Selvom markedet er opdelt i adskilte sektioner, kan det være svært at finde rundt uden en guide. De kan lejes for et symbolsk gebyr og vil højst sandsynligt henvende sig til dig. Eller, alternativt, deltag i denne guidede vandretur. Om aftenen kommer gadesælgere for at sælge billige smykker og iøjnefaldende tasker uden for forsiden af markedet. Bare vær forberedt på folkemængderne! Der er åbent fra 10:30 til 20:30. Mandag til søndag.

Rundt om hjørnet ligger sælgerne også langs Chowringhee Road fra Park Street til New Market. Hvis du kigger alt det billige skrammel igennem, kan du evtfind nogle vidunderlige terracottavarer, som er en specialitet fra Kolkata.

Pan-India Handicrafts: Dakshinapan Shopping Center

Håndværk i Kolkata
Håndværk i Kolkata

Dette udendørs indkøbscenter er lidt af vejen, men det er et glimrende sted at købe indiske kunsthåndværk og artefakter. Du vil finde mange indiske delstatsmyndigheder der, fyldt med varer til fast pris fra hele landet. De fleste priser er rimelige. Silence, en selvstændig butik, der sælger smukt kunsthåndværk lavet af personer med forskellig funktionsevne, er også værd at besøge der. Dakshinapan Shopping Center er også stedet for at købe billigt indisk tøj. Afslut din shoppingtur med en forfriskende drik i Dolly's Tea Shop.

Unik lok alt kunsthåndværk og kunst: Forskellige butikker

Durga statue
Durga statue

Kolkata har nogle smarte butikker med lok alt kunsthåndværk og tekstiler, der ikke er helt almindelige. Mange af dem er lavet af bengalske håndværkere fra fattige og underprivilegerede baggrunde, som butikker støtter. Deshaj Store og Cafe har til huse i en hyggelig bungalow på 32 Old Ballygunge First Lane. Varerne på Biswa Bangla, etableret af regeringen i Vestbengalen, er dyre, men smukke. Det har afdelinger i Dakshinapan Shopping Center og på Park Street. Weavers Studio sælger håndlavede, bærbare tekstiler i topkvalitet af alle slags, inklusive kantha-søm. Det er gemt væk i et boligområde på Anil Moitra Road i Ballygunge Place. Byloom i Hindustan Park, Gariahat, anbefales også til eksklusive tekstiler. Besøg Sienna på samme stedButik og café for kunsthåndværk, herunder keramik og folkekunst, og Art Rickshaw til groovy malerier.

Te: Karma Kettle and Mahabodhi Tea Company

Karma Kedel
Karma Kedel

Te har altid været populært i Kolkata. Den seneste trend inden for tekultur har dog skabt en genopblussen og resulteret i, at nogle groovy nye tebutikker åbner op i byen (og faktisk over alt i Indien). En af de bedste er Karma Kettle i Ballygunge Place, ejet af en certificeret te-sommelier. Gå dertil for gourmet wellness teblandinger, især. Bemærk, det er lukket om søndagen.

Hvis du er en tekender, vil du sætte pris på tilbuddene i det gamle Mahabodhi Tea House. Det sælger udvalg af teer fra 87 tehaver i Darjeeling og 400 i Assam. Dens in-house master te-blendere imponerer kunder fra hele verden. Denne butik er bestemt seriøs omkring sine teer! Der er to detailafdelinger: 156, Shyama Prasad Mukherjee Road og 60/1B Sadananda Road i Kalighat.

Nye bøger: Oxford Bookstore

Oxford Boghandel, Kolkata
Oxford Boghandel, Kolkata

Enhver, der elsker bøger, bør ikke gå glip af at besøge den legendariske Oxford Bookstore, som blev grundlagt i 1920. Det er uden tvivl det bedste sted at shoppe bøger i Kolkata (bortset fra College Street), og du kan slappe af og slappe af der også. Den har en række specialbogsektioner, herunder et separat rum specielt til børn. Ud over bøger finder du også en tebar, gavebutik, læsesal og udstillingsrum. Det er åbent dagligt fra 11.00 til 21.00

Gamle bøger: CollegeGade

College Street, Kolkata
College Street, Kolkata

Bøger, bøger og flere bøger er, hvad du finder på College Street. Bogmarkedet er det største marked for brugte bøger i verden og største bogmarked i Indien. Det er kendt for at opbevare sjældne bøger til billige priser. prut! Derudover er nogle af Kolkatas ældste boghandlere og forlag i College Street-området. For et ekstra strejf af nostalgi, kig ind i det indiske kaffehus overfor Presidency Collage. Det er en af Indiens historiske restauranter, der går tilbage til 1942. College Road strækker sig fra Ganesh Chandra Avenue i Bowbazer til Mahatma Gandhi Road.

Lokale varer: Bara Bazar

Bara Bazaar
Bara Bazaar

For at opleve et kaotisk markedsområde i indisk stil, der ofte sammenlignes med Delhis Chandni Chowk, skal du tage til Bara Bazar (også kendt som Burrabazar). Dette engrosmarked, der startede som et garn- og tekstilmarked, tilbyder alt til billige priser. Det er dog ikke let at navigere. I lighed med New Market er det opdelt i separate sektioner med speciale i forskellige genstande såsom krydderier, elektroniske varer, tekstiler, boligindretning, legetøj, kosmetik og kunstige smykker. Markedet er særligt farverigt under festivaler som Diwali, hvor særlige boder med salg af diyaer og lanterner er sat op. Du ønsker måske at bestille en guidet tur, så du ikke føler dig overvældet, da nabolaget er overbelastet. Let's Meet Up Tours tilbyder skræddersyede vandreture med private guider. Åben mandag til lørdag fra 10:30 til 19:30

Boho tøj og tekstiler:Solskin på Sudder Street

Indiske tekstiler
Indiske tekstiler

Hænger du ud på Sudder Street, Kolkatas noget snuskede backpacker-stribe, og vil du købe nogle allestedsnærværende boho-genstande, som rejsende har på? Sunshine er en hyggelig butik, der har et godt ry blandt udlændinge. Det drives af to brødre og har et væld af sædvanlige priser, herunder Alibaba-bukser, sjaler, broderede tasker, notesbøger og sølvsmykker. Du bliver ikke bøvlet med at købe noget, og priserne er ganske rimelige. Brødrene hjælper også med rejsearrangementer og SIM-kort til mobiltelefoner. Åbent dagligt fra 10.00 til 22.00

Luksusmærker: Quest Mall

Quest Mall, Kolkata
Quest Mall, Kolkata

Quest Mall er stedet at gå efter mærkevarer og avanceret shopping på en bekvem central beliggenhed. Dette enorme indkøbscenter af international standard, der blev lanceret i september 2013, er Kolkatas første premium detaildestination. Indkøbscentret er spredt over fem niveauer og har en mangfoldig blanding af butikker, herunder mode, underholdning, caféer, food court og fine-dining restauranter. Der er også en INOX multiplex biograf med seks skærme. Åbent dagligt fra 11.00 til 21.00

Traditionelle musikinstrumenter: Rhythm Tabla Shop

Tabla
Tabla

Tabla er et af Indiens fineste traditionelle percussion-instrumenter, og Kolkata har en lang tilknytning til instrumentet. Mange anerkendte tabla-spillere kommer fra Kolkata, og de bedste tablaer bliver også lavet der. Mukta Das, hos Rhythm Tabla Shop, tilhører en familie af mange generationer af tabla-magere. Det er overflødigt at sige, at han har leveret tablas til ikoner, herunder Pandit Kishan Maharaj, Pandit Shankar Ghosh, Pandit Swapan Chaudhuri, Ustad Zakir Hussain og Pandit Bickram Ghosh.

Anbefalede: