Bedste steder at stå på ski i Tyskland

Indholdsfortegnelse:

Bedste steder at stå på ski i Tyskland
Bedste steder at stå på ski i Tyskland

Video: Bedste steder at stå på ski i Tyskland

Video: Bedste steder at stå på ski i Tyskland
Video: 10 tips til skiferien! 2024, Kan
Anonim

Fra Alperne til Schwarzwald tilbyder Tyskland nogle af de bedste skisportssteder og vintersportsmuligheder i hele Europa. Landet har miles af skråninger på bjerge, der når højder på 1.600 fod. Fra lynhurtige ned ad bakke til afslappet langrend i et fantastisk snedækket landskab er tyske skisportssteder den ideelle vinterdestination og kan også være rimelig overkommelig.

Du kan udforske de verdensberømte Tysklands skisportssteder ved Garmisch-Partenkirchen og dens episke Zugspitze, det højeste bjerg i Tyskland, eller skumme over Schwarzwalds sneklædte højdedrag. Den tyske skisæson kan starte allerede i oktober og vare helt frem til april. Hvis du rejser om sommeren, er mange af disse skisportssteder også gode steder at tage på vandre- og klatring.

Garmisch-Partenkirchen

Skihopper flyver ud for Garmisch-Partenkirchens kunstige springbakke
Skihopper flyver ud for Garmisch-Partenkirchens kunstige springbakke

Til vinter-OL 1936 gik de to tyske skisportssteder Garmisch og Partenkirchen sammen og blev det mest berømte skisportssted i landet. Du kan flyve til München eller Innsbruck i Østrig, som begge ligger en times kørsel fra feriestedet.

I foden af de tyske alper kan skiløbere nyde 47 miles af downhill pister og 7 miles af langrend. Dette inkluderer de berømte Kandahar og olympiske pister, som ofte bruges i konkurrencer. Olympiaschanze, eller olympisk skihopbakke, er værd at se. Dette lokale vartegn blev bygget i 1923 og er stadig i drift til et nytårs skihop hvert år.

Zugspitze

Mandlig freestyle-skiløber hopper i luften fra bjergsiden, Zugspitze i Tyskland
Mandlig freestyle-skiløber hopper i luften fra bjergsiden, Zugspitze i Tyskland

Ikke for langt syd for Garmisch-Partenkirchen ligger Zugspitze, Tysklands højeste top, 9.700 fod høj. Sidder på grænsen mellem Tyskland og Østrig, finder du fantastisk gletsjerskiløb her med 13 miles af downhill-løjper, en snowboardpark og en spektakulær panoramaudsigt. Tæt på toppen er der en restaurant, solterrasse, skiløjper for alle klasser og en half-pipe for snowboardere. Fordi resortet ligger i så høj en højde, kan du norm alt finde sne på bjerget fra november til maj.

Oberammergau

Oberammergau
Oberammergau

Denne lille landsby i de tyske alper, der er kendt for sin tradition for træskærerstil og Oberammergau Passion Play, bliver til et paradis for langrendsløbere hver vinter. En time og 20 minutter sydvest for München vil denne tur tage dig gennem et smukt bayersk landskab, spækket med klostre, slotte og kirker. På resortet har du over 60 stier at udforske på ski, snesko eller kælk.

Black Forest

Skiløb i Schwarzwald
Skiløb i Schwarzwald

De mange feriesteder beliggende i Tysklands Schwarzwald, fire timers kørsel syd for Frankfurt, gørop af det største skisportsområde i Tyskland uden for Alperne. Schwarzwald er også hjemsted for Tysklands ældste skiklub Feldberg, som kan dateres tilbage til 1895. Schwarzwalds store flade af bakker, dale og skove centrerer sig om Freiburg og strækker sig fra den fornemme kurby Baden Baden til den franske og schweiziske grænse, dækker et område på 4.600 kvadratkilometer. Begyndere kan starte på Vogelskopf og arbejde sig op til dens højeste top ved Feldberg-bjerget, som når majestætiske 5.000 fod med en naturskøn svævebane.

Nebelhorn

Nebelhorn Skiløb
Nebelhorn Skiløb

Nær den østrigske grænse har Nebelhorn cirka 7 miles af snestier og seks lifte med højder op til 2.224 meter. Disse stier toppes med en 400-tinders panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge, som er blevet kaldt "Alpernes tribune". Det er generelt åbent fra december til den første weekend i maj og ligger to en halv times kørsel sydvest for München.

Arber

Great Arber, Bavarian Forest National Park, Bayern, Tyskland
Great Arber, Bavarian Forest National Park, Bayern, Tyskland

Det ultramoderne Arber-skisportssted ligger nær grænsen til Den Tjekkiske Republik og i den bayerske skov. Resortet er familievenligt og har over 6 miles af alpint skiløb, otte pister og seks skilifter. Fordi højden er meget lavere end hvad du ville finde i Alperne, er sæsonen ret kort. Arber er dog stadig det højeste bjerg i området og tjener titlen "Kongen af den bayerske skov." Fra Regensburg tager køreturen til resortet omkring 90 minutter.

Fichtelberg

Oberwiesenthal i Ertsbjergene
Oberwiesenthal i Ertsbjergene

I Sachsen er Fichtelberg et dejligt sted at stå på ski på et budget. I byen Oberwiesenthal finder du et skisportssted, der byder på omkring 16 km pister og terræn. Pisterne er nemme og familievenlige, hvilket gør det til et godt sted for begyndere at lære. Resortet har seks magiske tæpper, en terrænpark med lette forhindringer og en skikarrusel til børn. Resortet ligger to timers kørsel sydvest for Dresden, over grænsen til Tjekkiet.

Anbefalede: