7 Fantastiske nytårsfester i Brooklyn
7 Fantastiske nytårsfester i Brooklyn

Video: 7 Fantastiske nytårsfester i Brooklyn

Video: 7 Fantastiske nytårsfester i Brooklyn
Video: LOSE FAT за 7 дней (потеря веса живота) | 5 минут домашней тренировки 2024, Kan
Anonim
Nytår på Grand Army Plaza i Brooklyn
Nytår på Grand Army Plaza i Brooklyn

Hvis tanken om at blive kilet ind på Times Square nytårsaften fylder dig med frygt, så burde du måske gå i den modsatte retning. Brooklyn er stedet, hvor de lokale tager hen for at undslippe de horder af turister, der strømmer til Manhattan til årets største fejring. Denne ydre bydel byder på masser af muligheder, fra store koncerter til ydmyge barfester, til at ringe ind i det nye år.

De fleste nytårsfester i Brooklyn er blevet aflyst eller flyttet til et virtuelt format for 2020-2021. Spørg individuelle begivenhedsarrangører for at bekræfte de mest opdaterede detaljer.

House of Yes i Bushwick

House of Yes
House of Yes

House of Yes er en klub-slash-rave med en lille smule burlesk i blandingen. Nytårsaften går de kreative sind bag dette skæve spillested større end norm alt med luftdansere, ildspisere og overraskelsesforestillinger, der med garanti vil forbløffe. Og selvom de ikke er i stand til at holde den sædvanlige større-end-livet-fest til nytårsaften 2020-2021, bringer de festen hjem til dig.

Uanset om du er i Brooklyn eller bor i hele verden, kan du streame JA! Nytårs cyberfejring fra din stue. Ligesom med en typisk House of Yes-fest er kostumer i høj gradopfordrede. Så klæd dig ud, skru dine højttalere op på deres højeste, og start det nye år med at nyde en af Brooklyns fedeste fester.

Barclays Center i Fort Greene

Barclays Center
Barclays Center

Nytårsaftenskoncerten i Barclays Center er aflyst i 2020–2021

Når Brooklyn Nets ikke spiller, bliver Barclays Center til et koncertsted. Store navne spiller på scenen hver nytårsaften, inklusive tidligere hovednavne som Elton John, Kanye West, Post Malone og The Strokes. Du kan regne med, at der er masser af mad og drikkevarer for at holde alle glade indtil de små timer om morgenen.

Grand Army Plaza i Prospect Park

Memorial Arch ved Grand Army Plaza
Memorial Arch ved Grand Army Plaza

Fyrværkerishowet på Grand Army Plaza er aflyst til nytår 2020–2021

Hovedindgangen til en af Brookylns mest ikoniske parker, Grand Army Plaza, er det perfekte udsigtssted til at høre gratis musik og se fyrværkeri, mens uret kryber tættere på midnat. Hvis Grand Army er fyldt med mennesker, kan du gå ind i parken på West Drive eller langs Prospect Park West mellem Grand Army Plaza og Ninth Street som et alternativ.

Music Hall of Williamsburg

Ella Mai optræder til koncert i Music Hall of Williamsburg
Ella Mai optræder til koncert i Music Hall of Williamsburg

Nytårsaftenskoncerten i Music Hall of Williamsburg er aflyst i 2020–2021

Ring det nye år ind i Music Hall of Williamsburg, et meget mindre mødested end det kolossale Barclays Center (Musikhallen har kun plads til omkring 550 mennesker ad gangen). Det er megetmere intim oplevelse og et yndlingssted for lokalbefolkningen, der fremhæver kommende indiekunstnere i stedet for de største navne inden for popmusik. Derudover er det lige midt i Brooklyns hippeste kvarter.

Brooklyn Bowl i Williamsburg

Brooklyn skål
Brooklyn skål

Fra december 2020 er Brooklyn Bowl lukket indtil videre

De fleste mennesker, der leder efter et godt tidspunkt, sigter ikke efter at slå til, men i Brooklyn Bowl er det målet. Nytårsaften byder denne massive bowlingbane, designet i en retro-arcade-stil, på en dobbelt regning af underholdning. Mens du bowler, kan du spille livemusik efterfulgt af en særlig DJ-session ved midnat.

Gæster, der køber en billet til koncerten, har også mulighed for at reservere en bowlingbane for op til otte personer. Priserne for en bane stiger hurtigt for de senere aftenslots, så book tidligt.

Tatiana Russian Nightclub i Brighton Beach

Tatiana Restaurant
Tatiana Restaurant

Nytårsfestlighederne på Tatiana Restaurant er aflyst i 2020–2021, men du kan forudbestille et særligt russisk måltid, som du kan afhente den 31. december 2020 og nyde derhjemme

Book din store gruppe venner på Tatiana's, en russisk restaurant og natklub beliggende på Brighton Beach Boardwalk. Det er en af en håndfuld russiske natklubber, der har utrolige gulvshows hver weekend. Til nytårsaften gør Tatiana's det endnu mere, så du kan forvente en helt over-the-top forestilling med livemusik og dans. Sørg for at sikre dine billetter i god tid, da natklubben sælgertidligt ude. Overvej også at reservere en bilservice, for det kan være en udfordring at hyre en taxa i Brighton Beach sent om aftenen.

Union Pool i Williamsburg

Union Pool interiør
Union Pool interiør

Nytårsaftenshowet i Union Pool er aflyst i 2020–2021

Fastere, der søger et mere afslappet miljø, vil elske denne afslappede dykkerbar i Williamsburg. Tryk på tåen til nogle melodier, mens du rister et glas champagne eller en af Union Pools specialcocktails. Hvis vejret tillader det, kan du tage plads på den rummelige udendørs terrasse og blive venner med de lokale hipstere. Billetter er typisk kun tilgængelige ved døren, så kom tidligt for at få en plads nær scenen.

Anbefalede: