De 11 bedste rejsetoiletartikler i 2022
De 11 bedste rejsetoiletartikler i 2022

Video: De 11 bedste rejsetoiletartikler i 2022

Video: De 11 bedste rejsetoiletartikler i 2022
Video: TOP 10 BEST 5 STAR ALL INCLUSIVE RESORT ANTALYA TURKEY 2022 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

The Rundown

Bedste samlet: Kiehl's He althy Skin Starter Kit hos Bloomingdales

"Tag din rutine på farten med dette rejsesæt fra fan-favoritten Kiehl's."

Bedste budget: Cetaphil Daily Facial Cleanser hos Walmart

"Et pungvenligt apoteksprodukt elsket af både skønhedsredaktører og hudlæger."

Bedste deodorant: Native Deodorant Mini Coconut & Vanilla at Target

"Dufter feminint og sofistikeret - for ikke at nævne helt rigtigt til en ø-ferie."

Bedste tandpasta: Marvis Travel With Flavor Set at Ulta

"Spice din rejsehygiejne op med TSA-venlig Marvis-tandpasta i smarte 1,3-ounce tuber."

Bedste ansigtsvask: CeraVe Travel Size Hydrating Facial Cleanser hos Amazon

"Denne rensemiddel er spækket med ceramider og hyaluronsyre for at holde huden fugtig, men alligevel tilstopper den ikke porerne."

Bedste barbermaskine: Alleyoop alt-i-én bærbar barbermaskine på Ulta

"Du vil ikke skære dig selv, når du rækker ned i din taske med denne bærbarebarbermaskinens indbyggede hætte."

Bedste fugtighedscreme: Weleda Skin Food Original Ultra-Rich Cream hos Amazon

"Reducer antallet af produkter, du har brug for til rejser med denne 2,5-ounce fugtighedscreme."

Bedste maske: Summer Fridays Jet Lag Mask på Amazon

"Summer Fridays Jet Lag-masken kan hjælpe med at modvirke de barske flyveforhold."

Bedste luksus: Kypris Mini Beauty Elixir I hos Amazon

"Kypris tilbyder sin luksuriøse 1.000 Roses skønhedsolie i en rejsestørrelse for en glød på farten."

Bedste SPF: Supergoop! PLAY Antioxidant Mist SPF 50 med C-vitamin hos Sephora

"Denne solcreme er lavet med C-vitamin, der let absorberes, og reducerer skader fra frie radikaler."

Mellem tør luft i flykabiner og en ændring i klimaet på destinationen, kan rejser være hårde for huden - og det kan også forstyrre vores gennemprøvede pleje- og hygiejnerutiner. Men at tage en tur behøver ikke at betyde, at man går på kompromis med standarderne: Disse rejsetoiletartikler er håndbagagegodkendte og elskede for kvalitet og effektivitet.

Fra grusomhedsfrie produkter med naturlige ingredienser til lotioner og rensemidler, her er vores valg til de bedste rejsetoiletartikler.

Bedste samlet: Kiehl's He althy Skin Starter Kit

Kiehl's He althy Skin Starter Kit
Kiehl's He althy Skin Starter Kit

Tag din rutine på farten med dette sæt i rejsestørrelse fra fan-favoritten Kiehl's. Pakket i en smart logo-etui indeholder sættet nogle af mærkets største hudplejehits:Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash, Kraftfuld-Strength Line-Reducing Concentrate, Midnight Recovery Concentrate, Ultra Facial Cream og Creamy Eye Treatment with Avocado. Anmeldere elsker produkternes tekstur og følsomme hud-venlige formler, plus bekvemmeligheden ved det færdige sæt fyldt med alt det væsentlige.

Bedste budget: Cetaphil Daily Facial Cleanser

Cetaphil rensemiddel
Cetaphil rensemiddel

Cetaphil's Daily Facial Cleanser er et tegnebogsvenligt apoteksprodukt, der er elsket af både skønhedsredaktører og hudlæger. Nu kan du tage den med på vejen med denne rejsevenlige 2-ounce version. Denne beroligende, ikke-komedogene rengøringsmiddel fjerner blidt snavs og makeup uden at strippe din hud. Det er også hudlæge-testet og anbefalet til normale til fedtede hudtyper. Anmeldere roser formuleringen som effektiv, men skånsom; det tilstopper ikke porer eller tør hud.

Bedste deodorant: Native Deodorant Mini Coconut & Vanilla

Native deodorant
Native deodorant

Hvis du er en, der prioriterer naturlige produkter, er dette den deodorant i rejsestørrelse, du vil have i din taske. Natives tropiske kokos- og vaniljeduftende deodorant dufter feminint og sofistikeret - for ikke at nævne lige præcis til en ø-ferie. Den er lavet med naturlige planteekstrakter, den er fri for aluminium, parabener og phthalater, og den er fri for grusomhed. Den er også langtidsholdbar og formuleret til følsom hud, hvilket gør den perfekt til længere ture.

Bedste tandpasta: Marvis Travel With Flavor Set

Sæt med rejsetandpasta
Sæt med rejsetandpasta

Spice din rejsehygiejne op med TSA-venlig Marvis-tandpasta. Lavet i Italien og præsenteret i smarte 1,3 ounce rejsestørrelse rør, dette sæt kommer i tre yndlingssmag: Classic Strong Mint, Whitening Mint og Cinnamon Mint. Formuleringen er fri for fluor, paragon og phthalat.

Bedste ansigtsvask: CeraVe Travel Size Hydrating Facial Cleanser

CeraVe rensemiddel
CeraVe rensemiddel

Budgetvenlige CeraVe tilbyder en version i rejsestørrelse af dens fugtgivende ansigtsrens, perfekt til at holde din hud fugtet i luften eller i et nyt klima. Den er spækket med ceramider og hyaluronsyre for at holde huden fugtig, og den er blid, parfumefri og tilstopper ikke porerne.

Bedste barbermaskine: Alleyoop alt-i-en bærbar barbermaskine

Alleyoop barbermaskine
Alleyoop barbermaskine

At rejse med en barbermaskine kan være skævt, hvis du smider den i din toilettaske uden tilstrækkelige forholdsregler. Alleyoops alt-i-en bærbare barbermaskine løser det problem med sin letfattelige runde form og indbyggede hætte. Dette sæt inkluderer også en genopfyldelig vandsprayflaske, sheasmør-fugtgivende bar og to trippelbladede barbermaskiner til en nem barbering på farten.

Bedste fugtighedscreme: Weleda Skin Food Original Ultra-Rich Cream

Weleda hud mad
Weleda hud mad

Weleda's Skin Food har længe været en kultfavorit for sin alsidighed, superrige formulering og pengepungsvenlige pris. Dette 2,5-ounce rør vil skære ned på antallet af produkter, du har brug for til rejser. Brug den på hele din krop, og også på dit ansigt som makeup primer og highlighter. Det er grusomhedsfritog fri for syntetiske konserveringsmidler, dufte, parabener og phthalater.

Bedste maske: Summer Fridays Jet Lag Mask

Sommer fredags maske
Sommer fredags maske

Køb på Sephora

The Summer Fridays Jet Lag kan hjælpe med at modvirke de barske forhold, din hud kan opleve ved at flyve. Tilgængelig i en størrelse på 2,25 ounce, denne fugtgivende maske indeholder en blanding af vitaminer, ceramider, antioxidanter og eksfolierende ekstrakter for at nære huden og give den et dugfrit udseende. Det har heller ingen phthalater, overfladeaktive stoffer eller vaseline, og det vil ikke tilstoppe porerne.

Bedste luksus: Kypris Mini Beauty Elixir I

Kypris olie
Kypris olie

Køb på Amazon Køb på Nordstrom Køb på Kyprisbeauty.com

Det botaniske mærke Kypris tilbyder sin fuldstændigt luksuriøse 1.000 Roses skønhedsolie i en størrelse på 0,47 ounce (gør den eftertragtede hudplejedrik mere overkommelig). Den indeholder bio-identisk CoQ10, C-vitaminester og planteekstrakter fra bæredygtige kilder - inklusive æterisk olie fra bulgarsk rose - for at reducere udseendet af tørhed og skabe en glødende teint.

Bedste SPF: Supergoop! PLAY Antioxidant Mist SPF 50 med vitamin C

Supergoop solcreme
Supergoop solcreme

Køb på Dermstore Køb på Sephora Køb på Supergoop.com

Hvis du foretrækker en spraysolcreme frem for lotion, er chancerne for, at du har bemærket det begrænsede antal muligheder for spraysolcremer i rejsestørrelse. Heldigvis kommer Supergoops populære Play solcreme i en størrelse på 3 ounce. Denne kontinuerlige sprayflaske er SPF 50, aerosolfri og vandafvisende. Den er lavet med C-vitamin, der absorberes let oghjælper med at reducere skader fra frie radikaler, samt antioxidantrigt ekstrakt af grøn te. Og den indeholder mindre alkohol end typiske sprays for en mere fugtgivende fornemmelse.

Bedste sæt: Malin + Goetz Travel Size Essential Kit

Rejsesæt
Rejsesæt

Køb på Nordstrom Køb på Malinandgoetz.com

Gør toiletartikler til en leg med dette sæt Malin + Goetz-produkter. Gemt væk i deres egen lille taske dækker denne samling af rense- og fugtighedscreme i rejsestørrelse ansigt, hår og krop. Det overkommelige sæt i seks dele inkluderer 1-ounce flasker med den bedst sælgende grapefrugt ansigtsrens; Vitamin E ansigts fugtighedscreme; Bergamot Body Wash; Vitamin 5 Body Moisturizer; Pebermynte shampoo; og Cilantro Conditioner.

Why Trust TripSavvy?

Alesandra Dubin undgår for enhver pris at betale ekstra for at tjekke bagage. Med masser af erfaring med kun at bære med sig, har hun identificeret alle typer toiletartikler i rejsestørrelse, der holder jetsettere til at se og føle sig godt tilpas - uden ekstra gebyrer for bagagetjek.

Anbefalede: