Newyorkere har en ny weekendtur – bare en metrotur væk

Newyorkere har en ny weekendtur – bare en metrotur væk
Newyorkere har en ny weekendtur – bare en metrotur væk

Video: Newyorkere har en ny weekendtur – bare en metrotur væk

Video: Newyorkere har en ny weekendtur – bare en metrotur væk
Video: Чарли Тодд: Коллективный опыт абсурда 2024, Kan
Anonim
Rockaway Hotel
Rockaway Hotel

Et mangeårigt sommerhotspot for New Yorkere, Queens-enklaven i Rockaway Beach er mindre end en times metrotur væk for de fleste byboere. Men mens besøgende kunne nyde lange dage i solen og sandet, stod de stadig over for en svedig, grynet togtur hjem med solnedgang. Ikke længere.

Denne uge får Rockaway Beach sit første eksklusive livsstilshotel, kun en blok væk fra den travle strandpromenade. Rockaway Hotel ligger i en ny bygning, der spænder over 84.000 kvadratmeter med 53 værelser og otte langtidsophold.

"Hotellet vil fungere som et anker for Rockaway Beach-samfundet - et samlingssted for lokalbefolkningen og en mulighed for at bringe Rockaway Beachs surf-, kunst- og musikscene til gæster gennem kulturelle oplevelser," forklarede Michi Jigarjian, en partner på hotellet og ejendommens chief social impact officer. "Samfundsengagement er en af vores nøglesøjler, og vi er glade for at fremvise lokale kunstnere, designere og filmskabere gennem roterende udstillinger, begivenheder og programmering."

Den berømte arkitekt Morris Adjmi, også kendt for at designe Williamsburg, Brooklyns populære Wythe Hotel, tegnede den nye ejendom med inspiration fra nærliggende bungalows ved stranden. Det ydre byder på klapper og cedertræelementer, mens interiøret, skabt af Curious Yellow Design, bygger på naturlige materialer som teak, hør og læder i en mørk pink og blå farvepalet. Lokalet viser også værker af kunstnere som surfikonet Herbie Fletcher, hvis dramatiske skulpturer virker lige hjemme i Rockaway.

Rockaway Hotel
Rockaway Hotel
Rockaway Hotel
Rockaway Hotel
Rockaway Hotel
Rockaway Hotel
Rockaway Hotel
Rockaway Hotel

"Vores designmission er at transportere besøgende til deres mest idylliske flugt for at skabe en æstetik, der fanger deres sejeste vens bungalow ved stranden blandet med roen og varmen fra deres drømmeferie," sagde Chloe Pollack-Robbins, Curious Yellow's hoveddesigner. Alle værelser har en fantastisk udsigt, nogle vender for Jamaica Bay og byder på udsigt over Manhattans skyline, mens værelser, der vender mod Atlanterhavet, har udendørs terrasser.

Hotellet tilbyder også en opvarmet pool, en spa og en surfskole på stedet. Gæster vil også kunne leje cykler og deltage i andre Rockaway-specifikke programmer, såsom fuglekikkeri og vandsport.

Rockaway Beach har ingen mangel på god mad, med sælgere som Caracas Arepa Bar, burger shack Rippers og Low Tide Bar, der etablerer butik om sommeren, men med åbningen af The Rockaway Hotel vil strandgæster og gæster have fire nye spisemuligheder: Margie's, en amerikansk restaurant med flair ved havet; Poolen, et udendørs spiseområde ved poolen, der serverer fælles tallerkener; The Rooftop, et 6.000 kvadratmeter stort rum med panoramaudsigt over Manhattans skyline, Jamaica Bay ogocean; og Greenhouse Cafe, en kaffebar ved gaden med muligheder for at tage og gå.

Hotellet vil være åbent året rundt fra denne weekend. Priserne starter ved $300 per nat for et standard king-værelse med udsigt over bugten.

Anbefalede: