Pamela Skillings - TripSavvy

Pamela Skillings - TripSavvy
Pamela Skillings - TripSavvy

Video: Pamela Skillings - TripSavvy

Video: Pamela Skillings - TripSavvy
Video: How to Answer: Tell Me About Yourself. 2024, Kan
Anonim
Pamela Skillings
Pamela Skillings
  • Pamela er en langtidsboende på Manhattan, som skrev om bydelen i otte år
  • Forfatter af "Escape From Corporate America"
  • Med af The New York Times, The Wall Street Journal og Newsweek

Erfaring

Pamela Skillings er tidligere forfatter med TripSavvy. Hun er forfatter, journalist, iværksætter og en hård newyorker. Hun har boet, arbejdet og spillet på Manhattan i mere end 15 år. Gennem sine otte år med at skrive for TripSavvy skrev hun mange artikler om at bo og rejse i den hurtige bydel.

Pamela er forfatter til Random House-bogen "Escape from Corporate America" og en deltidsjournalist. Hun har specialiseret sig i at skrive om sine passioner, som omfatter de forskellige emner som jobsamtaler, karriereskift og livet i New York City.

Pamela tilbragte mere end 12 år som direktør for store New York-baserede virksomheder, før hun startede sit eget New York-baserede jobcoachingfirma, Skillful Communications. Hun er blevet anerkendt som en af de bedste jobinterviewtrænere i landet og har været omt alt af The New York Times, The Wall Street Journal, Newsweek, "20/20" og "The CBS Early Show". Hun har også fungeret som adjungeret professor forNYU, undervisningskurser i ledelse og executive coaching.

Uddannelse

Pamela dimitterede fra New York University med en honours-grad i journalistik. Hun opnåede certificeringer i voksenkarriereudvikling og coaching fra New York University.

Priser og publikationer

"Escape from Corporate America: A Practical Guide to Creating the Career of Your Dreams" (Ballantine Books, 2008)

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en kyndig rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.