Where to Party i Vancouver, BC
Where to Party i Vancouver, BC

Video: Where to Party i Vancouver, BC

Video: Where to Party i Vancouver, BC
Video: Top 10 Best Nightclubs In Vancouver 2024 | Canada Travel Guide 2024, Kan
Anonim
Neonlys og trafik ved Granville Street
Neonlys og trafik ved Granville Street

Fra sofistikerede cocktailsteder til hårde festklubber, Vancouvers natteliv er mangfoldigt: der er virkelig noget for enhver smag.

De fleste natteliv og barer i Vancouver er koncentreret i fem nattelivsdistrikter, hver med deres egen unikke stemning og tiltrækning, herunder Vancouvers Granville Street, Gastown og Yaletown i centrum.

Hårdt fest og klubhopping i Granville Entertainment District

Halloween 2018 på The Roxy
Halloween 2018 på The Roxy

Downtown Vancouver's Granville Street er helt i top for det hårde festende natteliv i Vancouver. Dette område af Granville Street strækker sig groft sagt fra Nelson St. til Robson St. og er spækket med barer og natklubber, hvilket gør det nemt at club-hop fra en destination til en anden.

Hjem til adskillige af Vancouvers top 10 natklubber – inklusive The Roxy og The Belmont Bar – Granville Street tiltrækker tyve og tidligt i trediverne, der ønsker at drikke, blande sig, danse og vise deres festtøj frem.

Weekender er travle på Granville Street: Vær forberedt på indgangskøerne til de hotteste klubber.

High-Style & Celebrity-Spotting i Yaletown

OPUS Bar
OPUS Bar

Højteknologiske yuppier, smukke unge ting og en hel del berømtheder (Vancouver er Hollywood North,trods alt) befolker det mest stilfulde nattelivsdistrikt i Vancouver: Yaletown, på Hamilton Street og Mainland Street.

Yaletowns natteliv er ultra-trendy, indbegrebet af berømthedshotspottet OPUS Bar (på Opus Hotel), den altid overfyldte Bar None og "Hey, er det ikke en Canucks-spiller?" Glowbal. Hvis du vil klæde dig ud, nippe til dyre cocktails og se-og-blive-set, er dette Vancouvers nattelivsdistrikt for dig!

Lokale pubber, smarte cocktails og dans i Historic Gastown

L'ABATTOIR Spisestue
L'ABATTOIR Spisestue

Når det kommer til Vancouvers natteliv, er intet distrikt så forskelligartet som Gastown i konstant udvikling. Vancouvers historiske centrum, Gastowns natteliv strækker sig fra afslappede, lokale pubber som Irish Heather til de sofistikerede, urban-chic cocktailspots på L'Abattoir og The Diamond..

Mængderne i Gastown er også forskellige. Cocktailbarer og pubber tiltrækker alle aldre, mens danseklubber som The Lamplighter og The Blarney Stone er yngre.

Gay & Queer natteliv på Davie Street

Natklub for berømtheder
Natklub for berømtheder

Når det kommer til Vancouvers homoseksuelle natteliv, er Davie Street i downtown Vancouver stedet at være. Davie Street er fyldt med klubber, barer og restauranter og er hjemsted for Vancouvers mest populære homoseksuelle klub, Celebrities.

Hipster-natteliv og livemusik på Main Street / SoMa

Biltmore dansegulvet
Biltmore dansegulvet

Vancouvers Main Street har længe været betragtet som hipster-central, og nattelivet på Main og SoMa (South Main) har en hipster-appel: det er afslappet ogafslappet, fokuseret på musik og atmosfære frem for stil og indretning, og væsentligt mindre "kødmarked" end klubberne i centrum. (Faktisk kan du finde det svært at møde folk på nattesteder på Main.)

For live musik, tjek The Main, Cottage Bistro og The Biltmore.

Anbefalede: