Hvor og hvad skal man spise til jul i San Juan

Indholdsfortegnelse:

Hvor og hvad skal man spise til jul i San Juan
Hvor og hvad skal man spise til jul i San Juan

Video: Hvor og hvad skal man spise til jul i San Juan

Video: Hvor og hvad skal man spise til jul i San Juan
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, Kan
Anonim

Som med mange helligdage har hvert land deres tvist på mad, som dets folk foretrækker at se på middagsbordet, når de er sammen med familie og venner. Mad, der præsenteres i juletiden i Puerto Rico fremhæver øens favoritter: helstegt pattegris, pisang, kokosdesserter og Puerto Ricos version af æggesnaps.

Øens julefavoritter er basisvarer, der tilberedes året rundt. De er ligesom comfort food. De fleste af disse retter kan findes hele året rundt på restauranter rundt om på øen. Tag et kig på nogle af de fødevarer, du kan forvente at se på en julemenu i Puerto Rico.

Traditionelt Puerto Ricansk julemåltid

Carmen Santos Curran, "The 'Rican Chef" og lokal madekspert, forklarer sammenbruddet af en typisk julemiddag. Til at starte med er pasteller, en sand juletradition. Det er kager, der ligner mexicanske tamales, som er lavet af grøn plantaindej og fyldt med kød, og derefter norm alt pakket ind i bananblade.

Den klassiske juleret er en ret med svin, enten lechón en la varita (stegt pattegris) eller pernil al horno (stegt svinekød), serveret med arroz con gandules (ris og bønner) og grønne plantain-retter som f.eks. tostones eller mofongo.

Til dessert er tembleque en let at lave og let kokosnøddegodbid. Du kanogså behandles med arroz con dulce (risengrød) og den allestedsnærværende flan (creme). For at vaske det ned skal du sørge for at have noget Puerto Ricansk æggesnaps eller coquito.

Du vil ikke være for hårdt presset til at finde en restaurant, der er åben juleaften og juledag i San Juan. Tjek følgende restaurant, der alle er gode bud på et lækkert traditionelt måltid.

Barrachina

fiskeret fra Barrachina Restaurant San Juan
fiskeret fra Barrachina Restaurant San Juan

Barrachina, fødestedet for piña colada, har også en julemenu med lechón, kartoffelsalat og arroz con gandules (ris og bønner). Dens almindelige menu har sider med fisk og skaldyr, grillet kød, forskellige typer mofongos samt lokale forretter og desserter, der kan få dig til at løbe i vand.

1919 Restaurant

1919 Restaurantfad
1919 Restaurantfad

For en raffineret vision af juleaften i San Juan kan du overveje 1919 Restaurants fine dining fra jord til bord med Puerto Ricanske klassikere. I 1919 bruger restaurantens kokke friske økologiske og lokale råvarer til hver ret. 1919 blander oplevelsen af spisning i verdensklasse med smagen af lokale råvarer.

Casa de Campo

Efter orkanen Maria i 2017 var restaurantens to lokationer i gang med kort tid og serverede rustikke hjembyfavoritter til oprydningsarbejdere og genopbygningspersonale. Til Thanksgiving indeholdt menuen kalkun og traditionelle Puerto Ricanske sider. Med to steder i San Juan er restaurantens spisestuer rustikke og matcher den hjemmelavede fornemmelse af maden.

DoñaAna Restaurant

fad fra Doña Ana
fad fra Doña Ana

I mere end 40 år har Doña Ana Restaurant serveret klassiske Puerto Ricanske retter med favoritter som ceviche, filet mignon toppet med karamelliserede løg, friske skaldyr og kyllingeretter, mofongo og et halvt dusin desserter.

Fogo de Chao

Fogo de Chao
Fogo de Chao

Selv om det ikke er en restaurant, der byder på traditionel Puerto Ricansk mad, har det brasilianske steakhouse Fogo de Chao i Paseo Caribe-kvarteret i San Juan en julemenu og en hidtil uset udsigt over Condado Lagoon fra terrassen på anden etager. Hvis du vil have en pause fra den lokale mad, kan du se, hvordan brasilianerne fejrer julen med Fogos churrasco-festmenu juleaften. Julefesten med overbærende udbenede udskæringer som cowboy ribeye eller Vegas-skåret lænd i New York, krydret med friske urter og havs alt, serveres med brasiliansk tilbehør og sød kartoffelgryde.

Fogo de Chao blev grundlagt i 1979 i det sydlige Brasilien med kunsten at stege udskæringer af kød over åben ild og udskære dette kød ved bordet af brasiliansk-uddannede gaucho-kokke. Der er i øjeblikket 50 lokationer over hele verden.

Anbefalede: