Guide til Stanley Park Gardens i Vancouver, BC

Indholdsfortegnelse:

Guide til Stanley Park Gardens i Vancouver, BC
Guide til Stanley Park Gardens i Vancouver, BC

Video: Guide til Stanley Park Gardens i Vancouver, BC

Video: Guide til Stanley Park Gardens i Vancouver, BC
Video: Stanley Park Tour Vancouver BC Canada (2019) | Vancouver BC Travel Guide 2024, Kan
Anonim

Stanley Park, en af Vancouvers mest berømte attraktioner, er bedre kendt for sine majestætiske cedertræer og graner end for sine blomster, men det betyder ikke, at der ikke også er smukke haver der. Faktisk er Stanley Park Gardens blandt de 5 bedste Vancouver-haver såvel som de 10 bedste ting at gøre i Stanley Park.

Alle haver i Stanley Park er gratis (ligesom resten af parken). Stanley Park-haverne omfatter en rosenhave, en rhododendronhave og et billedtæppebed ved Prospect Point, det højeste punkt i parken.

Generelt den bedste tid på året at besøge haverne om foråret og sommeren. Blomstringstiderne løber fra slutningen af marts til april og juni til oktober.

Download kort over Stanley Park (pdf) fra City of Vancouver

Stanley Park Rose Garden

Stanley Park Rose Garden
Stanley Park Rose Garden

Stanley Park Rose Garden er en del af en større, anlagt have med stauder, enårige planter og løg, der skråner ned ad dæmningen til Stanley Park Pavilion. Der er 3.500 planter udstillet i rosenhaven, som bedst nydes i de høje blomstringstider juni-oktober og slutningen af marts-april.

Rosenhaven ligger lige ved Pipeline Road, nær parkens hovedindgang, W Georgia St. Hvis du kører eller går med din telefon, kan du bruge adressen tilStanley Park Pavilion (610 Pipeline Rd., Vancouver) for at lokalisere rosenhaven via GPS.

Kort til Stanley Park Rose Garden & Stanley Park Pavilion

En lille Shakespeare Garden støder op til Rose Garden; det er et mangfoldigt arboret med træer nævnt i Shakespeares skuespil og digte.

The Ted & Mary Greig Rhododendron Garden

Ted & Mary Greig Rhododendron Garden Stanley Park
Ted & Mary Greig Rhododendron Garden Stanley Park

Når den blomstrer, er Stanley Parks Ted & Mary Greig Rhododendron Garden et syn at se: 4.500 hybrid-rhododendron og azalea, halskædet rundt om Stanley Park Pitch & Putt-golfbanen blandt magnoliaer og tårnhøje stedsegrønne planter. Selvom det maksimale blomstringstidspunkt for at gå i haven er de første to uger af maj, betyder hybridiseringen af disse dejlige blomster, at der altid er noget i blomst fra marts - september.

Rhododendronhaven ligger ved Lagoon Drive; fra centrum er Lagoon Drive tilgængelig fra Haro St. i West End. Brug GPS-anvisninger til Stanley Park Pitch & Putt-golfbanen for at finde haven.

Kort til Ted & Mary Greig Rhododendron Garden via Stanley Park Pitch & Putt

Tæppesengetøj på Prospect Point

Gulvtæppe på Prospect Point, Stanley Park, Vancouver
Gulvtæppe på Prospect Point, Stanley Park, Vancouver

Tæppeseng er teknikken til at skabe et billede eller en sætning ved hjælp af blomster og planter, og hvert år bruger Stanley Park sin egen planteskole til at skabe en tæppeseng ud fra forslag fra offentligheden.

Tæppesengen er udstillet på Prospect Point, det højeste punkt iStanley Park.

Kort til prospektpunkt

Anbefalede: