Guide til Lynn Canyon Park i Vancouver, BC

Indholdsfortegnelse:

Guide til Lynn Canyon Park i Vancouver, BC
Guide til Lynn Canyon Park i Vancouver, BC

Video: Guide til Lynn Canyon Park i Vancouver, BC

Video: Guide til Lynn Canyon Park i Vancouver, BC
Video: Lynn Canyon Park - Vancouver's Best and FREE Suspension Bridge 2024, April
Anonim
Lynn Canyon Suspension Bridge, North Vancouver
Lynn Canyon Suspension Bridge, North Vancouver

At udforske Lynn Canyon Park - og krydse den gratis Lynn Canyon Suspension Bridge - er en af de bedste gratis ting at lave i Vancouver, BC. Lynn Canyon Park, der ligger kun 15 minutters kørsel nord for downtown Vancouver, er en pragtfuld park elsket af både besøgende og lokale, med masser af gratis aktiviteter for alle aldre, herunder hængebroen, vandfald, mini-vandreture og et svømmehul for sommer.

Det mest berømte træk ved Lynn Canyon Park er Lynn Canyon Suspension Bridge, det gratis alternativ til Vancouvers berømte (og dyre) Capilano Suspension Bridge. Uden tvivl er Capilano Suspension Bridge langt den mere dramatiske af de to, og adgang til Capilano Suspension Bridge Park inkluderer flere andre eventyrattraktioner. Men Lynn Canyon Suspension Bridge har sin egen vidunderlige charme, og den er strakt mere end 150 fod over Lynn Canyons brusende vand, vandfald og pools, den er lige så smuk. Derudover er der færre besøgende på Lynn Canyon, hvilket gør det til en mere fredelig og intim oplevelse. Ligesom Capilano Suspension Bridge er den kæledyrsvenlig, så du kan tage din firbenede lodne ven med, hvis du vil tage på vandretur med din hund.

Det er freden og intimiteten i Lynn Canyon Park, der skaberdet er sådan et hit med lokalbefolkningen. Fra parkens besøgscenter - området tættest på parkeringspladserne, hvor Lynn Canyon Suspension Bridge, Ecology Centre og Lynn Canyon Cafe er placeret - kan besøgende bruge kort, som findes på Ecology Center til at udforske parkens mange vandrestier, som tager dig gennem skoven til naturskønne udsigter, herunder de populære Twin Falls (hvor en træbro strækker sig over floden, med udsigt til to smukke vandfald) og 30 Foot Pool-svømmehullet, et ideelt sted at holde sig kølig i den varme sommer måneder.

Hvis det er muligt, så tag hertil på en hverdag for en endnu roligere oplevelse af det fantastiske landskab og stier. Sommerweekender har en tendens til at blive lidt travle, selvom det stadig er mere en skjult perle end større turistattraktioner i området.

Canada Line, der løber gennem Richmond og Vancouver City
Canada Line, der løber gennem Richmond og Vancouver City

At komme til Lynn Canyon Park

Besøgscentret i Lynn Canyon Park ligger på 3663 Park Road i North Vancouver. Du kan køre og parkere inden for en kort gåafstand fra besøgscentrets centrum (økologicentret/Lynn Canyon Suspension Bridge), eller du kan nemt tage offentlig transport. Hold øje med det rigtige busstoppested, da parken ligger tæt på et boligområde, så det kan være forvirrende for førstegangsbesøgende, men det er værd at opsøge.

Du kan også vandre til Lynn Canyon Park, da det er en del af den omfattende Baden Powell-vandresti, der strækker sig fra Horseshoe Bay i vest til Deep Cove. Sektionen gennem Lynn Canyon Park tager cirka en time til halvanden time at gennemføre. Stikort kan afhentes fra Økologicenteret nær hængebroen.

Lynn Canyon 20 fods pool
Lynn Canyon 20 fods pool

Lynn Canyon Park-funktioner

Højdepunkter i Lynn Canyon Park omfatter:

  • Lynn Canyon Suspension Bridge
  • Lynn Canyon Ecology Centre
  • Lynn Canyon Cafe
  • Twin Falls
  • 30 fods svømmehul til pool
  • Vandrestier

Få mest muligt ud af dit besøg

Der er nok gratis aktiviteter i Lynn Canyon Park til at tilbringe en hel dag i dens omgivelser. Varmt, solrigt vejr er ideelt til at hoppe i det 30 fods store svømmehul, og der er nok vandrestier til at gå i timevis på alle årstider. (Seriøse vandrere bør tjekke Baden Powell Trail, som krydser hele North Shore-bjergkæden, inklusive Lynn Canyon Park.)

Fordi de begge er i North Vancouver - og kun omkring 20 minutters kørsel fra hinanden - kan du sammenligne hængebroer med ryg-til-ryg-ture til både Lynn Canyon og den berømte Capilano Suspension Bridge; Bare vær parat til at betale for entré til sidstnævnte! Grouse Mountain er også ret tæt på og kun fem minutters kørsel fra Capilano.

Desværre er Lynn Canyon Park ikke tilgængelig for personer med mobilitetsproblemer. Hvis du har problemer med at gå uden hjælp, er dette ikke Vancouver-parken for dig. Klapvogne er heller ikke brugbare på de fleste vandrestier (eller på Lynn Canyon Suspension Bridge); du skal bruge en bæresele foran eller bagpå for at navigere i terrænet med en baby, der er for ung til at gå.

Se Lynn Canyon Parks hjemmeside for åbningåbningstider.

Anbefalede: