Den komplette guide til Golden Gate Canyon State Park

Indholdsfortegnelse:

Den komplette guide til Golden Gate Canyon State Park
Den komplette guide til Golden Gate Canyon State Park

Video: Den komplette guide til Golden Gate Canyon State Park

Video: Den komplette guide til Golden Gate Canyon State Park
Video: San Francisco Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim
udsigt over en vandresti i Colorado
udsigt over en vandresti i Colorado

I denne artikel4.2

Der er en statspark en kort køretur fra Denver og Boulder, som har alt, hvad du behøver til et udendørs eventyr. Ud over den dramatiske udsigt og omkring 12.000 hektar natur og åbent område, vil du sandsynligvis også se dyreliv som hjorte, elge, elge, sorte bjørne og bjergløver, så hold et kamera klar. Her er et nærmere kig på Golden Gate Canyon State Park, og hvordan du planlægger din næste ferie der, uanset om du leder efter et nemt ophold fra Denver, eller du har lyst til en komplet Colorado-campingoplevelse.

Ting at gøre

I denne statspark kan du tage på vandreture året rundt på 35 miles af stier eller fiske i de fyldte damme, før du tager din frokost med til et af de 125 udpegede picnicområder. Du kan også ride på heste (visse campingpladser har endda parkering med hestetrailere), og der er også 22 miles af ridestier. På andre specifikke stier kan du klatre og cykle på mountainbike, og om vinteren kan du tage på snesko, slæde, stå på skøjter eller stå på langrend. Mange stier er åbne året rundt, men sørg for at spørge en ranger først, før du går ud, da nogle stier kan lukke på grund af mudder, is eller lavinefare. Jagtsæsonen varer fra Labor Day til Memorial Day.

Bedste stier &Vandreture

Der er vandreture på alle niveauer fra lette til svære, og du kan nemt kombinere forskellige stier for at sætte din egen udfordring. Stier er opkaldt efter forskellige dyr og markeret med det pågældende dyrs fodaftryk. Trailheads kan tilgås fra hovedvejene i parken. Mountainbikes er tilladt på stier til flere anvendelser som f.eks. Blue Grouse og Raccoon-stierne.

  • Mountain Lion Trail: Populær, men moderat vanskelig, denne 6,7-mile sløjfe tiltrækker mange vandrere, ryttere og mountainbikere
  • Raccoon Trail: Denne 2,5-mile moderate sløjfe er åben for heste og cykler og er berømt for destinationen Panorama Point, som er særlig smuk om efteråret.
  • Black Bear Trail: Denne ensrettede sti er 5,4 miles lang og anses for at være den sværeste i parken, da den kræver en del bouldering i starten af stien. Ved Rim Meadow har du en flot udsigt over Mount Evans og Golden Gate Canyon.
  • Blue Grouse Trail: Mountainbikere og ryttere er også tilladt på denne 0,07-mile ensrettede moderate sti, der går gennem en aspelund.
  • Burro Trail: Denne 4,5-mile sløjfe er af moderat sværhedsgrad, men slutter ved Windy Peak, som har en 360-graders udsigt.
  • Hesteskosti: Denne vandrersti kun er moderat vanskelig og 2,8 miles lang.

Hvor skal man campere

Der er mere end 130 campingpladser at vælge imellem her på to forskellige campingpladser, inklusive 20 forskellige backcountry-pladser og fire backcountry shelters plus en gruppecampingpladstil store fester. Du kan campere på campingpladserne fra Memorial Day til begyndelsen af oktober og i baglandet året rundt. Campingpladserne har toiletter i nærheden, og nogle steder har elektriske tilslutninger. Der er 20 backcountry teltpladser og fire shelters. Alle campingpladser kræver reservation.

  • Reverends Ridge: Denne campingplads har 38 teltpladser og 59 pladser med elektriske tilslutninger til autocampere. Her er der også badeværelser med rindende vand, en ismaskine og et vaskeri.
  • Aspen Meadow: Her er der 35 teltpladser med adgang til hvælvingtoiletter og en vandpumpe. Hver campingplads har et bord og en bålplads.
  • Rifleman Phillips Group Campground: Denne campingplads er designet specielt til grupper på op til 75 personer. Kun teltcamping er tilladt her.

Hvor skal man bo i nærheden

Hvis du foretrækker at sove i en seng frem for en sovepose, så reserver en af de to yurter, gæstehuse eller fem hytter i parken. Hvis du vil have alle bekvemmelighederne på et hotel med udsigten og adgangen til en campingplads, er pensionatet den bedste mulighed med et fuldt udstyret køkken og to private badeværelser. Da det kun er omkring en halv times kørsel fra Denver og Boulder, kan du også finde overnatning i byen og køre ind for dagen.

  • Chytter og yurter: Hytterne og yurterne kan sove seks personer hver og har varme, elektricitet, møbler og en udendørs grill. Der er toilet og rindende vand i nærheden, men ikke i selve hytterne. Nogle hytter og yurter tillader hunde, så spørg først indenbooking, hvis du rejser med et lodnet familiemedlem.
  • Harmsen Ranch Guest House: Dette gæstehus med fire soveværelser og to badeværelser kan lejes via parkens websted.

Læs mere om, hvilke hoteller i Denver der har den bedste udsigt.

Sådan kommer du dertil

Golden Gate Canyon State Park er tæt nok på Boulder og Denver, men det føles som en verden væk. Det ligger mindre end en halv times kørsel fra byen Golden og kun 30 miles fra Denver, så du kan være der på under en time. Besøgscentret er placeret i krydset mellem Golden Gate Canyon Road (Highway 46) og Crawford Gulch Road.

Fra Denver, tag US-6 mod vest, indtil du kan tage CO-93 mod nord, og tag derefter afkørslen ind på Golden Gate Canyon Road. Fra denne afkørsel har du kun 12 miles tilbage, indtil du når parken. Fra Boulder er du endnu tættere på parken. Du kan tage CO-93 mod syd, indtil du kan tage afkørslen til Golden Gate Canyon Road. Eller følg CO-119 mod vest for den mere naturskønne rute, der fører dig forbi Boulder Falls og gennem byen Nederland, der ligger ved siden af Barker Meadow Reservoir.

Tilgængelighed

Beboere i Colorado med et "tot alt og permanent" handicap er berettiget til Columbine Park Pass, som giver rabat på årlig adgang til parken. Den eneste sti, der er tilgængelig for kørestolsbrugere, er Show Pond Trail, som kan tilgås fra besøgscenteret. Den er en kvart mil lang og brolagt med udsigt over den ørredfyldte dam. Du kan også køre op ad Gap Road til PanoramaPunkt, hvor du finder tilgængelig parkering, picnicborde og en strandpromenade, der fører ud til udsigten. Der er også en yurt, der er tilgængelig for kørestolsbrugere (Bobcat), som har privat parkering og en rampe, der fører op til verandaen.

Tips til dit besøg

  • Hunde er tilladt på stier og campingpladser, men skal altid være i snor. Besøgende mindes om, at alt affald skal bortskaffes korrekt.
  • Der er ingen Wi-Fi eller pålidelig mobiltjeneste her (selvom hvis du er heldig, kan du muligvis fange et svagt signal), så planlæg i overensstemmelse hermed.
  • Campingpladser bookes hurtigt ud, så planlæg langt i forvejen. Parken kan blive ret travl, så forvent ikke fuldstændig privatliv og ensomhed på campingpladserne.
  • Hvis du bliver i baglandet, så lad være med at sætte lejrbål. Ryd altid op i dit affald og rod, og sørg for at opbevare din mad korrekt, fordi dette område besøges af bjørne.
  • Uddannelsesprogrammer afholdes typisk på Reverend's Ridge amfiteater om sommeren.
  • Uanset årstiden, sørg for at køre op til Panoramic Point Scenic Overlook og tage billeder af Continental Divide. Pak en jakke og klæd dig i lag, da temperaturerne kan ændre sig hurtigt, især så højt oppe.
  • Stiforholdene er opdateret på parkens officielle hjemmeside og er værd at tjekke, før du tager ud på en vandretur.

Læs mere om de smukkeste steder at vandre og campere i Colorado-bjergene.

Anbefalede: