Få billetter til at se The View Live i New York City

Indholdsfortegnelse:

Få billetter til at se The View Live i New York City
Få billetter til at se The View Live i New York City

Video: Få billetter til at se The View Live i New York City

Video: Få billetter til at se The View Live i New York City
Video: TOP 10 Things to do in NEW YORK CITY | NYC Travel Guide 2024, Kan
Anonim
ABC's Udsigten
ABC's Udsigten

The View er et populært talkshow i dagtimerne, der sendes på ABC og er et af de få shows i New York City, der sendes live foran et studiepublikum, hvilket gør det til et særligt sjovt show at deltage i. Du vil dog bede dine venner eller familie om at optage det for dig, hvis du vil se, om du nåede det på skærmen under det afsnit, du deltager i.

Prominente personer som Whoopi Goldberg, Sunny Hostin, Joy Behar, Sara Haines, Paula Faris og Meghan McCain deler rampelyset, mens de diskuterer populære politiske emner og underholdningsnyheder med kendte gæster og besøgende aktuelle eksperter.

Hvis du er godkendt til billetter og har brug for kørestolsadgang, skal du kontakte "The View" via e-mail for at give dem besked på forhånd.

Få billetter online eller fra stand-by

Det er meget nemt at anmode om "The View"-billetter online, og billettilgængeligheden via deres hjemmeside er i re altid, så du kan ofte se billetter, der er tilgængelige i løbet af de næste par uger.

Som en advarsel, lad ikke "venteliste"-indstillingen afskrække dig - hvis du er interesseret i at tilmelde dig en bestemt dag (eller dage), og du vil blive underrettet, hvis billetter bliver tilgængelige. Det er en nem, forpligtelsesfri måde at blive tilføjet til listen, oghvis billetterne bliver tilgængelige, giver de dig besked via e-mail, så du kan tilmelde dig dem.

Hvis du kan se tilgængelighed, er det en god idé at handle hurtigt, fordi de giver et større antal personer besked, end der er tilgængelige billetter, og du vil bestemt ikke gå glip af at få en!

På den anden side kan du hente et tildelt nummer ved publikumsindgangen (57 West 66th Street) kl. 8:30, men husk på, at pladserne er begrænsede, så du bør ankomme tidligt for at få en lavere nummer. Hvis du får et lavere nummer og tror, du vil komme ind i showet, skal du vende tilbage til standby-linjen kl. 10:20, hvor et begrænset antal billetter vil blive distribueret, som bestemt af numerisk rækkefølge.

Day of Show Information

Kun en kort gåtur væk fra toglinje 1 og 2 på 66th Street-Lincoln Center station, "The View" sendes live mandag til fredag fra kl. 11.00 til middag, men billetindehavere skal ankomme til studiet kl. 9:30

Hvis du får en billet til showet, skal du medbringe et billed-ID. for sikkerhedsgodkendelse og skal være mindst 16 år for at deltage. Publikum opfordres til at klæde sig "fornemt afslappet" - studiet anbefaler lyse farver og tillader ikke sort/hvid, shorts, t-shirts eller andre ting med store logoer på.

Studioet til "The View" bliver ret køligt, som om det er pumpet fuld af kølet luft, så husk at medbringe en sweater eller jakke, hvis du skal til en optagelse.

Anbefalede: