New Jersey-hoteller til et besøg i New York City

Indholdsfortegnelse:

New Jersey-hoteller til et besøg i New York City
New Jersey-hoteller til et besøg i New York City

Video: New Jersey-hoteller til et besøg i New York City

Video: New Jersey-hoteller til et besøg i New York City
Video: Путеводитель по Джерси - Чем заняться во время посещения Джерси на Нормандских островах 2024, Kan
Anonim
Aerial of Manhattan, NYC ved solopgang
Aerial of Manhattan, NYC ved solopgang

Hvis du planlægger en tur til New York City, men føler dig afskrækket af priserne på logi, transport og andre udgifter, er der et simpelt svar, der venter på dig over Hudson-floden. Næste gang du besøger NYC, så overvej at bo på hoteller med de bekvemmeligheder, du kan lide i det nærliggende, billigere New Jersey.

The Garden State tilbyder sin egen charme, og med en overflod af lokale transportmuligheder er den tilgængelig for Manhattan.

Spar penge

Et NYC-besøg kan kræve mange penge for hotelophold. At reservere et meget dyrt værelse uden at gennemgå alle muligheder kan være en fejl i New York.

Så det er naturligt at begynde at lede efter et budget alternativ, og New Jersey giver mulighed for at spare omkring 100 USD eller mere pr. nat, afhængigt af sæson, beliggenhed, værelsesfaciliteter og forskellige andre faktorer.

Hoteller med flere kæder henvender sig til besøgende på Manhattan. Hver er placeret lidt forskelligt, og bekvemmeligheden ved placering vil variere. Men dette alternativ er værd at overveje, når du udstikker et budget for at besøge NYC.

Hotelmuligheder i New Jersey

To steder med gode transportforbindelser til Manhattan er Meadowlands-området og i nærheden af Newark Liberty International Airport (EWR); beggeleverer et solidt udvalg af mellemklassehoteller til omkring halvdelen af prisen for et værelse på Manhattan.

Fairfield Inn & Suites Newark Liberty International Airport, lige nord for EWR, tilbyder rene, ikkerygerværelser og morgenmad med prisen for værelset. Flyoplysninger er tilgængelige på monitorer og i rummet på dit fjernsyn.

Ramada Plaza by Wyndham Newark International Airport er et budgethotel med alle de bekvemmeligheder, man ønsker, plus en gratis shuttle til EWR. Både Ramada og Best Western Plus Robert Treat Hotel er røgfri og har et flersproget personale. Best Western inkluderer morgenmad med værelsesprisen.

Transport til NYC

Togtransport mellem Manhattan og EWR bruger Air Train, som tager passagerer fra lufthavnen til et punkt, hvor de kan få adgang til togene til Newark Penn Station og New York Penn Station.

PATH Subway er en af de hurtigste og mest overkommelige transitforbindelser mellem NYC og New Jersey, der forbinder Newark, Hoboken og Jersey City med Manhattan Midtown og World Trade Center.

Adskillige NY Waterway-færger sejler regelmæssigt fra New Jersey til NYC og giver en dejlig udsigt undervejs.

Taxaer og busser er nogle ekstra transportmetoder mellem NYC og New Jersey; de kan dog tage længere tid og koste mere.

Med lidt research og lidt fleksibilitet kan du finde ud af, at en tur til NYC kan gøres mere overkommelig, når New Jersey betragtes som et potentielt sted at bo.

Hvad skal man se i New Jersey

Bare en taxatur væk og i nærheden af EWR ogNewark Penn Station, vil du finde flere spændende ting at gøre, som du måske ikke engang overvejer, hvis du bliver på Manhattan.

De med smag for kunst vil måske besøge New Jersey Performing Arts Center, et sjovt stop for en koncert eller et komedieshow i Newark. Det nærliggende Newark Museum er fyldt med talrige kunst- og videnskabsudstillinger, film og andre funktioner for voksne og børn.

Liberty State Park i Jersey City har en fantastisk udsigt over Hudson River, Manhattan, Frihedsgudinden og Ellis Island, og Liberty Science Center byder på film, udstillinger og det største planetarium på den vestlige halvkugle.

Den 28,5 mil lange Hudson River Waterfront Walkway, der løber gennem blandt andet Jersey City og Hoboken, er et populært, altid åbent sted for at se Manhattans skyline til fods, på cykel eller i kajak. Du kan også bruge dagen på Hoboken Historical Museum til at udforske udstillinger og begivenheder.

Eller du måske ønsker at tage til The Mills at Jersey Gardens, et indkøbscenter med over 200 butikker og en biograf i Elizabeth.

B

Som det er almindeligt i rejsebranchen, fik forfatteren gratis tjenester til anmeldelsesformål. Selvom det ikke har påvirket denne anmeldelse, tror TripSavvy på fuld offentliggørelse af alle potentielle interessekonflikter. For flere oplysninger, se vores etiske politik.

Anbefalede: