De 10 bedste restauranter i Disney Springs
De 10 bedste restauranter i Disney Springs

Video: De 10 bedste restauranter i Disney Springs

Video: De 10 bedste restauranter i Disney Springs
Video: Top 10 Restaurants At Disney World Florida 2024, Kan
Anonim

Der er mange (mange!) spisesteder i Disney Springs, som er det enorme spise-, shopping- og underholdningscenter i W alt Disney World. Så mange, faktisk, ville du have svært ved at gennemse dem alle, tjekke menuer ud og prøve at beslutte, hvor du og din bande måske vil have dit måltid. Det er derfor, vi har gennemgået for dig og indsnævret valgmulighederne til, hvad vi anser for at være de 10 bedste restauranter.

De første fem nedenfor er etablissementer til bordservering i Disney Springs. Du kan foretage reservationer (hvilket stærkt anbefales) på et hvilket som helst af disse spisesteder. De resterende fem restauranter er betjente og accepterer ikke reservationer.

Der plejede ikke at være så mange spisemuligheder. I mange år var området kendt som Downtown Disney. Det dateres tilbage til midten af 1970'erne, blev først kendt som Lake Buena Vista Shopping Village, derefter W alt Disney World Village, og blev senere døbt Disney Village Marketplace. Efter en større udvidelse, der næsten fordoblede kompleksets størrelse samt antallet af butikker og restauranter, omdøbte resortet det til Disney Springs i 2015.

Der er masser af spisesteder i resten af Disney World, inklusive forlystelsesparker, hoteller og Boardwalk-området. Hvis du søger restaurantvalg på andre steder endDisney Springs, gå til vores valg for resortets 10 bedste bordserveringsrestauranter samt dets 11 bedste kontraserveringssteder. Alle af dem, inklusive de valg, der er anført her for Disney Springs, blev truffet med ekspertbistand fra Lyn Dowling, en mangeårig reporter, der dækker W alt Disney World og en aktuel "Florida Today" restaurantanmelder.

Chef Art Smith's Homecomin' (bordservice)

Art Smith's Homecomin' Restaurant i Disney Springs
Art Smith's Homecomin' Restaurant i Disney Springs

Florida hjemmehørende, kokken Art Smith serverer hjemmelavede Florida-retter på sin restaurant, herunder Church Lady Deviled Eggs, Shrimp & Grits og nok regionens bedste stegte kylling, ifølge Dowling. Komfortmaden er ikke for diætbevidste, men der er sunde muligheder, herunder salater, tilbehør og grillede proteiner. Der er masser af moonshine valg (med nogle tilgængelige på tryk!). Til dessert er der en dekadent Shine Cake, der gennemvæder en smørkage i moonshine sirup.

Raglan Road (bordservice) bundet til nummer to

Raglan Road Irish Pub & Restaurant Disney Springs
Raglan Road Irish Pub & Restaurant Disney Springs

Irsk mad er præsenteret her, inklusive traditionelle favoritter, såsom Fish & Chips og Shepherd's Pie (tilberedt med en unik flair), samt nogle enestående valg som Scallop Forest, en forretter, der nemt kunne tjene som en hovedret. Den optimistiske pubstemning inkluderer livesang og dans. Som du måske forventer, er der et generøst udvalg af irske bryg til rådighed sammen med nogle specielle cocktails.

Morimoto Asia (bordservice) bundet til nummer to

Morimoto Asia ved Disney Springs
Morimoto Asia ved Disney Springs

Restaurantens ekspansive spisestue er lige så dramatisk som dens asiatiske fusionsmad, som omfatter kinesiske, japanske og koreanske retter. Pekingand, dim sum og sushi er alle tilgængelige, ligesom spændende muligheder såsom Portobello Mushroom Fries og Morimoto Poke Salat med tun, laks, æbler og pærer. Dowling siger, at Tonkotsu Ramen er den bedste i Orlando. Morimoto Asia er en af mange Disney Springs-restauranter, der drives af Patina Restaurant Group, inklusive andre valg på denne liste, Enzo's Hideaway og Maria &Enzo's Ristorante.

Jaleo af José Andrés (Bordservice)

Jaleo af José Andrés Disney Springs rejefad
Jaleo af José Andrés Disney Springs rejefad

Spanien er kendt for tapas, småretter, der er beregnet til at blive delt. Jaleo, som har specialiseret sig i spansk mad, har en menu fuld af småtallerkener som serranoskinke, rejer med hvidløg og tortilla de patatas, en lækker omelet tilberedt med kartofler, der er en af landets mest populære varer. Hovedmanden bag restauranten er den kendte kok og humanitære, Jose Andrés. Hvis du har en gruppe på otte eller flere, så overvej at få Paella y Arroces. Den berømte ret, som stammer fra Valencia, indeholder mange ingredienser og er tilberedt med Bomba-ris. Jaleo har en forskellig paella hver dag.

Wolfgang Puck's Bar & Grill (bordservice)

Wolfgang Puck Bar og Grilk Disney Springs
Wolfgang Puck Bar og Grilk Disney Springs

Den berømte californiske berømthedskok har længe haft en udpost ved Disneys restauranter, shopping ogunderholdningskompleks. Pizzaerne er stadig vidunderlige, ligesom gamle favoritter såsom Chinois kyllingesalat. Til en hovedret anbefaler Dowling kyllingeschnitzel, som er tilberedt med marinerede tomater, dildagurker, fingerling-kartofler og mache. For at toppe dit måltid kan du overveje at bestille Crème Brûlee eller Chocolate Lava Cake, to desserter, som Puck's har serveret længe før de blev allestedsnærværende.

Enzo's Hideaway og Maria &Enzo's Ristorante (bordservice)

Disney
Disney

Det har et smart tema som en jazz-æra-speakeasy, men Enzo's Hideaway ligger faktisk i en tidligere adgangstunnel til Downtown Disney. Italiensk mad inkluderer aubergineparmesan, ristet kylling S altimbocca og Nonna's Pasta for Two, som blander penne, braiseret short ribs, pølse og frikadeller i tomatsauce med Béchamel. Cocktailsene er dejlige, og du vil gerne spare plads til specialsausene.

Der er mere solide retter at prøve ovenpå fra Enzo's Hideaway på Maria og Enzo's Ristorante, som er en mere traditionel italiensk restaurant. Pasta, som er lavet frisk på stedet, er med i hovedretter som Three Cheese Ravioli og Chicken Parmigiana. Salmone (tilgængelig til brunch), som serveres med ristede grøntsager og fingerling kartofler, er især god. Dowling siger, at frokosttilbuddene hos Maria og Enzo's ikke kan slås for pris, kvalitet og kvantitet.

Pepe af José Andrés (tællerservice)

Pepe by José Andrés sandwich
Pepe by José Andrés sandwich

Vi kan virkelig godt lide alt ved Jaleo, inklusivecounter-service spisested det kører ved siden af hovedrestauranten. Du kan bestille en række forskellige bocadillos eller sandwich serveret på sprødt brød, såsom Pollo Frito (kylling, piparra peberfrugt, alioli, brava sauce, sherrydressing) og Serrano y Manchego (serrano skinke, manchego ost, tomat fresco). Hvis du har en sindssyg appetit (eller et par venner til at dele din sandwich), vil du måske prøve Pepito Ternera. Den 16-tommers sandwich er pakket med fladjernsbøf, karameliseret løg, ost, mayonnaise og ristede grønne peberfrugter på to-die-for-brød.

D-Luxe Burger (skrankeservice)

D-Luxe Burger i Disney Springs
D-Luxe Burger i Disney Springs

Selvfølgelig var Disney Springs nødt til at hoppe ind på den håndværksmæssige burger og ryste dille. D-Luxe Burger drives af Disney ("D'et" i "D-Luxe"). De friskkværnede, tilberedte burgere omfatter El Diablo (med chorizo, stegte bananpeber og chipotle-mayonnaise) og en klassisk osteburger (som er rimeligt prissat til $9,99). For at skylle burgerne ned tilbyder D-Luxe en Strawberry Shortcake Gelato Shake og en S'mores Gelato Shake.

Morimoto Asia Street Food (diskservice)

Morimoto Asia Street Food i Disney Springs
Morimoto Asia Street Food i Disney Springs

Et andet supplement til en restaurant med bordservering på vores liste, Morimoto Asia Street Food tilbyder små smagsprøver af klassiske retter såsom æggeruller, kylling-ramen, svineribs og californisk rulle. En mere eventyrlig genstand er Takoyaki, blækspruttefritter serveret med nori, syltet ingefær og Okonomi sauce. Følg Dowlings råd og bestil baoen, hvis den er tilgængelig den dag dubesøg.

Den høflige gris (skrankeservice)

Den høflige gris i Disney Springs
Den høflige gris i Disney Springs

Hvis det er en solid, rodet grill, du har lyst til, vil The høflig gris klare tricket. The Southern Pig-sandwichen smuldrer syrlig senneps-BBQ-sauce og mayonnaise på pulled pork og fennikel-æbleslaw, mens USDA Prime Brisket-sandwichen hober sig på pimentoost, syltede jalapeños og sprøde løg. Andre røgede retter omfatter baby back ribs, ceder planke laks og en halv kylling. The Polite Pig tilbyder et overraskende antal salater, såsom en BBQ Cobb Salat med en mulighed for hakket svinekød og The Southerner, som kombinerer babygrønkål med radise, avocado og blåskimmelost toppet med pecan granola og baconsorghum vinaigrette. Glem ikke bourbonen (som der er et imponerende udvalg af).

Chicken Guy! i Disney Springs

Chicken Guy i Disney Springs
Chicken Guy i Disney Springs

That's Chicken Guy, som i Food Network-stjernen og kokken Guy Fieri. Dowling siger, at den stegte kylling, der serveres her, er sprød og ikke det mindste fedtet. Hun anbefaler også, at du gennemlæser (lååågt) listen over saucer, før du bestiller. Kassereren og kunderne i kø bag dig vil sætte pris på din omtanke. Kyllingen kommer i bud, spyd, sandwich og salater.

Anbefalede: