Sådan får du billetter til Jimmy Fallon Tonight Show

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du billetter til Jimmy Fallon Tonight Show
Sådan får du billetter til Jimmy Fallon Tonight Show

Video: Sådan får du billetter til Jimmy Fallon Tonight Show

Video: Sådan får du billetter til Jimmy Fallon Tonight Show
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2024, April
Anonim
Billede
Billede

Hvis du er fan af Jimmy Fallon, kan du måske nyde at se ham optage The Tonight Show live, når du besøger New York City. Billetter er begrænsede og i høj efterspørgsel, men der er flere måder at komme ind på sættet, fra at anmode om forhåndsbilletter til at vente på standby-billetter til at deltage i monologprøven.

The Day of the Taping

The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen optager typisk en gang om dagen mandag til fredag med optagelser, der starter kl. 17.00. og varer til omkring 18:30. Køen for billetholdere begynder klokken 14.30. og du skal være fremme senest kl. 15.45. Hvis du ikke når til køen rettidigt, vil din billet blive givet til en standby. Hvis du har en standby-billet, kan du tjekke ind klokken 15.15. og begynde at stille op kl. 15.45

Når du kommer dertil, skal du fremvise et billed-id med det navn, der matcher din reservation. Store pakker, indkøbsposer, kufferter og andre pakker er ikke tilladt i studiet, så sørg for at aflevere dine ejendele på dit hotel, inden du ankommer. Smart afslappet kjole er foreslået. Medbring en sweater eller jakke, hvis du deltager i en optagelse - de holder studierne pumpede fulde af kølet luft. Du skal være mindst 16 år for at deltage i optagelsen.

Få billetter til Tonight Showpå forhånd

Du kan anmode om gratis billetter til at se The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen online. Billetter er generelt tilgængelige fire til seks uger i forvejen. De frigiver billetter i blokke, så tjek hjemmesiden ofte for at finde nyligt frigivne billetter. Der er en grænse på fire billetter pr. anmodning, og du har kun lov til at deltage i en optagelse en gang hver sjette måned.

Få standbybilletter

Standby-billetter distribueres samme dag som show-båndene under "NBC Studios"-teltet på 49th Street-siden af 30 Rockefeller Plaza (GE Building). De begynder at uddele én billet pr. person kl. 9, men det er en god idé at komme derhen endnu tidligere. Hvis der er nogen standby-billetter tilbage, vil de være tilgængelige i NBC Experience Store på 49th Street mellem 5th og 6th Avenues. Standby-billetter til The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen garanterer ikke adgang. Får du en standby-billet, skal du vende tilbage klokken 15.45. at vente og se, om du kan komme ind.

Deltager i monologprøven

Du kan også se Jimmy øve sin monolog og hjælpe med at afgøre, hvilke vittigheder der kommer med i selve showet. Dette er en mere intim oplevelse end liveoptagelsen. Hvor lang tid øvelsen tager varierer afhængigt af hvor meget materiale Jimmy ønsker at øve sig på, og det inkluderer nogle gange stykker ud over monologen. Tilmeld dig og reserver din gratis billet online.

Du kan ikke deltage i monologprøven, hvis du har en billet til optagelsen, men det kan du, hvis du har en standby-billet. Bonus: Du rydder sikkerhed forstandby på samme tid, du gør for at se øvelsen.

Taking the NBC Studio Tour

Hvis du ikke kan få billetter, kan du også tjekke NBC Studios Tour. Afhængigt af ugedagen og tidspunktet på dagen får du muligvis en chance for at se inde i Late Night-studiet.

Anbefalede: