Visitor's Guide to Pasadena, CA

Indholdsfortegnelse:

Visitor's Guide to Pasadena, CA
Visitor's Guide to Pasadena, CA

Video: Visitor's Guide to Pasadena, CA

Video: Visitor's Guide to Pasadena, CA
Video: Best Things to Do in Pasadena, California 2024, Kan
Anonim
Pasadena Rådhus
Pasadena Rådhus

Pasadena er dronningen af San Gabriel-dalen, der sidder ved foden af San Gabriel-bjergene ved siden af et tørt flodleje kendt som Arroyo Seco. Nogle Angelenos tænker på byen som blot endnu en LA-forstad. Det er tættere på Downtown Los Angeles end de fleste af LAs faktiske forstæder og kvarterer. Men Pasadena er en by i sig selv. I 1886 blev det den anden indarbejdede by i det sydlige Californien efter Los Angeles. Det er den 6. største by i Los Angeles County med et indbyggertal i 2005 anslået til at være omkring 145.000. Dens beliggenhed i dalen holder byen omkring 20 grader varmere end strandsamfund i sommermånederne.

Navnet Pasadena betyder "i dalen" på Minnesota Chippewa-sproget. Hvorfor bruge Minnesota Chippewa-sproget og ikke det lokale Tongva-indiske sprog? Nå, nogen kendte nogen.

Pasadena er et eksklusivt samfund med en blomstrende kunst-, kultur- og underholdningsscene og masser af gode steder at spise og shoppe centreret omkring Pasadenas gamle bydel og strækker sig ind i teaterdistriktet.

Pasadena er bedst kendt for Tournament of Roses, som inkluderer Rose Parade og Rose Bowl Game, der finder sted hver nytårsdag.

At komme til Pasadena med fly

Bob Hope Burbank Lufthavn er den mest populærepraktisk lufthavn for at rejse til Pasadena. Ontario er lidt længere væk end LAX, men da det er en mindre lufthavn, er det nemmere at navigere og hurtigere at komme igennem. Det er også en meget lettere køretur end LAX, medmindre du flyver midt om natten, og trafikken ikke er et problem. Lær mere om at flyve til LA-området.

Kørsel

De vigtigste rejseruter ind til Pasadena er 110 Harbor Freeway, som ender i Pasadena og bliver til Arroyo Parkway på vej nordpå ind til byen, og 134/210 Freeway, som smelter sammen og bliver til 210, der krydser den nordlige del af Pasadena fra vest mod øst.

Pas på: 710-motorvejen, kendt som Pasadena Freeway, går IKKE til Pasadena, selvom den kører fra Long Beach nordpå i den generelle retning. De har aldrig været i stand til at erhverve de kvarterer, som de ville være nødt til at bulldoze for at fuldføre motorvejen til Pasadena. Så hvis du tager Pasadena Freeway til det nordligste punkt, har du stadig en del miles at gå på overfladegader gennem Alhambra og South Pasadena, før du kommer til Pasadena. Skiltene siger Pasadena, men tro dem ikke. Fra 710 vil de 5 nordlige tage dig over til 110 og ind til byen.

Med tog eller langdistancebus

Pasadena har ikke en Amtrak-station, men Amtrak-busser fra nogle destinationer stopper ved Pasadena Hilton Hotel på 150 S. Los Robles Ave. Der er en Greyhound-busterminal på 645 E. Walnut Street.

At tage offentlig transport til Pasadena

Metro Gold Line starter ved Union Station i Downtown Los Angeles og kører til den fjerneste kant afPasadena ved Sierra Madre med seks stop i Pasadena. Busservice leveres af MTA og Foothill Transit Authority. Der er også en kunstbus, der transporterer folk mellem forskellige kunst- og shoppingdestinationer i Pasadena for 0,50 USD. Mere om at køre på MTA Metro.

Anbefalede: