Trail Spotlight: Bell Canyon, Sandy, Utah

Indholdsfortegnelse:

Trail Spotlight: Bell Canyon, Sandy, Utah
Trail Spotlight: Bell Canyon, Sandy, Utah

Video: Trail Spotlight: Bell Canyon, Sandy, Utah

Video: Trail Spotlight: Bell Canyon, Sandy, Utah
Video: Lower Bell Canyon Reservoir Overlook (Sandy, UT) 2024, Kan
Anonim
Upper Bell Reservoir, Bell Canyon, Utah
Upper Bell Reservoir, Bell Canyon, Utah

Bell Canyon, også kendt som Bell's Canyon eller Bells Canyon, Sandy, Utah, er en cirkulær, gletsjerudskåret canyon, der støder op til Little Cottonwood Canyon. Det er tilgængeligt fra to forskellige stihoveder nær indgangen til Little Cottonwood Canyon. Kløften byder på en række muligheder for vandrere, herunder to korte, nemme ruter til Lower Bell Canyon Reservoir og mere anstrengende vandreture til et sæt vandfald og Upper Bell Canyon Reservoir.

Lower Bell Canyon Reservoir er velegnet til begyndere og børn, det nederste vandfald er en anstrengende mellemvandretur, og det øverste reservoir er en anstrengende heldagsvandring.

stier og vandreture

Granit-stien til Bell Canyon er på Little Cottonwood Road, lige øst for Wasatch Boulevard ved omkring 9800 S. og 3400 E. Dette stihoved har toiletfaciliteter og parkering. The Boulders trailhead er placeret på 10245 S. Wasatch Boulevard; det har parkering men ingen toiletter. Fra granitstien til reservoiret er der 0,7 miles, med en lodret stigning på 560 fod. Fra Boulders-stien til reservoiret er der 0,5 miles med en lodret stigning på 578 fod.

Vandringen til det nedre reservoir er en forholdsvis let klatring gennem salvie og krat-eg, og en anden nem sti går rundt om søen, gennem skyggefulde skove og over enlille gangbro over åen. Den skovklædte del af stien er kølig og forfriskende i varmt vejr. Ved reservoiret vil du norm alt finde et par ænder, og det er et fantastisk sted for børn at plaske og kaste sten i vandet. Fiskeri med kunstig madding er tilladt, men svømning og kæledyr er ikke tilladt, da området er en drikkevandskilde.

Finding the Waterfalls

Stien til det første vandfald begynder som en servicevej nord for reservoiret. Omkring 0,1 mil op ad vejen, peger et skilt på den egentlige sti. Stien følger Bell Canyon Creek, med en behagelig sti gennem enge, der fører til en stejl granittrappe. En udløber 1,7 miles fra stihovedet fører til vandfaldet til venstre. Stien til vandfaldet kræver, at man går ned ad en stejl bjergskråning med løst snavs, men de smukke vandfald er en god belønning for din vandreindsats.

Efter det første vandfald kan du vende tilbage, som du kom, eller fortsætte til det andet vandfald og det øverste reservoir. Den officielle sti løber ud omkring 1,9 miles fra stihovedet, men varder markerer vejen til de øvre vandfald og det øvre reservoir. Det øverste reservoir er 3,7 miles og 3800 lodrette fod over det nederste reservoir.

Vær forsigtig, når du besøger Bells Canyon

Vær opmærksom på, at åen og vandfaldet er ekstremt kraftfulde i forårets afstrømningssæson. Vandet kan være lavt, men det er ekstremt koldt og flyder hurtigt nok til, at folk hurtigt kan blive væltet og fanget under strømmen. Folk drukner hvert år i Utahs floder og åer i løbet af forårets afstrømningssæson. Disse tragiskesituationer kan undgås ved at holde sig godt fri af vandet og ikke vandre nær vandløb i perioder med høj afstrømning.

Anbefalede: