Guide til Lake Pleasant's Pipeline Canyon Trail

Guide til Lake Pleasant's Pipeline Canyon Trail
Guide til Lake Pleasant's Pipeline Canyon Trail

Video: Guide til Lake Pleasant's Pipeline Canyon Trail

Video: Guide til Lake Pleasant's Pipeline Canyon Trail
Video: Pipeline Canyon Trail - Lake Pleasant Regional Park 2024, April
Anonim
Lake Pleasant, Arizona
Lake Pleasant, Arizona

Hiking the Pipeline Canyon Trail vil give dig en smuk udsigt over Lake Pleasant, en god smule motion på en bølgende stenet sti og, hvis du er heldig, en chance for at kommunikere med vilde burros.

Kom derhen

Fra Phoenix-området skal du gå til Lake Pleasant Road og derefter vestpå ad Carefree Highway til Castle Hot Springs Road. Du vil dreje på Cottonwood Lane til betalingsstationen og derefter til stihovedet nær toiletterne. Kort

Om Lake Pleasant Park

Parken byder på mange aktiviteter, såsom camping, sejlsport, fiskeri, svømning, vandreture, picnic og dyreliv. På Lake Pleasant Visitor Center lærer gæsterne om områdets historie og ørkenens dyreliv.

The Pipeline Canyon Trail

Dette er en sti uden skygge og er en rullende, op og ned, stenet sti. Den er ret velholdt. En flydebro forbinder sektionerne af stien. Vi valgte at vandre den 2 mil lange stien ud og tilbage i i alt 4 miles.

Vi nød de enorme Saguaro-bevoksninger, nyligt spirende blomster efter en vinterregn, ocotillo, bamse cholla og udsigten over Lake Pleasant. Udsigten over parken fra netop denne sti er fantastisk!

The Wild Burros

Nogle vandrere t alte omat se flokkene af vilde burros, der bebor området, men vi hørte dem kun i det fjerne. De vilde burros menes at være efterkommere af pack burros, som undslap eller blev frigivet i løbet af 1880'erne og 1890'erne. Burros blev brugt til at bære mineudstyr. Der er omkring 250 burros i området i dag. De er ret store og måler op til 10 hænder.

Facilities

Du kan ikke klage over mangel på faciliteter langs Pipeline Trail. Der er toiletter og parkering i begge ender af stien og pæne overdækkede picnicborde.

Gebyr og åbningstider

Parken er åben 24/7 hver dag kl. året. Gebyret for at bruge parken til vandreture eller picnic er $5,00. Der findes flere typer årskort til Lake Pleasant Regional Park, varierende fra antallet af dage om ugen, du kan besøge, til antallet af vandscootere, der er inkluderet i passet. For mere information, besøg Lake Pleasant Regional Park, kontakt indgangsstationen på (928) 501-1710 eller Operations Center på (602) 372-7460.

Recommendations Bær støvler og medbring en spadserstok, hvis du har tendens til at glide eller snuble på sten. Det er en stenet sti mange steder. Der er ikke meget skygge, så stien er bedst at vandre om vinteren eller på køligere tider af dagen.

Anbefalede: