Bedste ting at gøre i Sandusky gratis eller billigt

Indholdsfortegnelse:

Bedste ting at gøre i Sandusky gratis eller billigt
Bedste ting at gøre i Sandusky gratis eller billigt

Video: Bedste ting at gøre i Sandusky gratis eller billigt

Video: Bedste ting at gøre i Sandusky gratis eller billigt
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Kan
Anonim
Foran det tidligere Sandusky Post Office (nu Merry-Go-Round Museum), beliggende på 301 Jackson Street i Sandusky, Ohio, USA. Bygget i 1927, er det opført i det nationale register over historiske steder
Foran det tidligere Sandusky Post Office (nu Merry-Go-Round Museum), beliggende på 301 Jackson Street i Sandusky, Ohio, USA. Bygget i 1927, er det opført i det nationale register over historiske steder

Ohios nordlige centrale region, herunder Sandusky, byder på masser af sjove og interessante ting at lave, som er gratis eller næsten gratis. Det kan blive dyrt at besøge Cedar Point, en af USAs foretrukne forlystelsesparker, men der er mange andre ting at gøre i området.

Du kan tage på vinsmagning, besøge en lille borgerkrigshistorie, køre en karrusel og tage på stranden, for det første.

Se gletsjerrillerne

Disse rester af istiden er de største tilgængelige sådanne riller i verden. Udhugget i den oprindelige kalksten af vigende gletsjere for mere 18.000 år siden, kan rillerne, der ligger på den nordlige side af Kelleys Island, et ferieområde på en ø, ses fra en besøgendes trappe og gangbro.

Besøg Johnson's Island Cemetery

Mere end 9000 konfødererede krigsfanger blev engang indkvarteret på Johnson's Island, et lille stykke land lige ud for Marbleheads sydkyst, nær færgehavnen og Cedar Point Causeway. Mellem 206 og 267 af disse soldater er begravet på Johnson's Island Confederate Officers Prison Cemeteryder.

I dag bliver siden passet af U. S. Veteran's Administration, og besøgende er velkomne året rundt fra solnedgang til daggry. En dæmningsvej forbinder øen med fastlandet og bærer en vejafgift på $1 hver vej. Ingen andre rester af fangelejren er tilbage på øen.

Sip lidt vin

Den centrale Ohio Lake Erie-kystlinje og Lake Erie Islands tilbyder fremragende jordbund og klima til dyrkning af vindruer. Om sommeren holder søens briser temperaturen mild, mens søen og sneen den bringer om vinteren fungerer som et tæppe til at beskytte afgrøder.

De fleste vingårde tilbyder smagninger for staten påkrævet minimum $1 hver. Mange tilbyder også gratis vingårdsture.

Slap af på Lake Erie Beaches

Ud over stranden ved Cedar Point Amusement Park byder den centrale Ohios Lake Erie-kystlinje på en række strande med offentlig adgang. Blandt disse er den 1500 fod lange sandstrækning i East Harbor State Park og den hundevenlige strand ved Catawba Island State Park.

East Harbor State Park er en favorit og har en af de smukkeste strande ved Lake Erie. Faciliteterne omfatter en marina, picnicborde, en koncessionsstand, camping og vandrestier.

Ohio er fortsat en af de få stater i landet, der ikke opkræver en generel adgangs- eller parkeringsafgift ved sine statsparker. Dagbrugsfaciliteter, herunder stier, strande, picnicområder, sejlsport og fiskefaciliteter er uden beregning.

Besøg Follett House Museum

Der er gratis adgang til Follett House Museum, der indeholder dokumenter og samlinger, der illustrerer Sanduskyhistorie. Det græske vækkelseshjems museum er et sted at lære om slaget ved Lake Erie og Johnson's Island Prison. Der er fire etager i museet, og på øverste etage får du en fantastisk udsigt fra Widow's Walk.

Nyd Merry Go Round-museet

Åbent 7 dage om ugen, bortset fra januar-lukningen, har Merry-Go-Round Museum en storslået samling af karruseller og karruseldyr. Museet har et aktivt program for restaurering af antikke karruselfigurer, og du kan se udskærere arbejde og interagere med dem.

Det menes, at nogle af de genstande, der er blevet doneret til museet, er hjemsøgte, og så besøgende har oplevet nogle paranormale aktiviteter.

Et højdepunkt er at køre på Allan Herschell-karrusellen med bandorgelet, mens du går rundt og rundt.

Entrégebyret er rimeligt med et gebyr på $6,00 for voksne, $5,00 for seniorer, $4,00 for børn i alderen 4-14 og børn under 4 gratis. Entréen inkluderer én karruseltur-token.

Lær militærhistorie

Veteranerne har deres egen historie, og det er på Ohio Veterans Homes Museum, du kan se memorabilia fra borgerkrigen, Johnson's Island, Første og Anden Verdenskrig, Koreakrigen, Vietnamkrigen og krige i Irak og Afghanistan. Disse samlinger vedligeholdes inde i I. F. Mack-bygningen ved Ohio Veterans Home.

Nyd noget is

Du kan besøge en isbar, der drives af Ohio's Oldest Dairy, Toft Dairy. Fra en lille familie-mælkekvæg i begyndelsen af 1900-tallet til et moderne 76.000 kvadratmeter stort anlæg i VenedigRoad, historien om Toft Dairy er en Ohio-historie, der startede tilbage 1900.

En kugle af deres berømte is koster ikke så meget. Iskiosken er åben fra 8.00 til 22.00. dagligt.

Nyd kunsten

Sandusky Cultural Center ligger på Sandusky High School og tilbyder uddannelsesmæssige udstillinger, der stimulerer interessen for kunst og kultur. Udstillingerne og udstillingerne skifter ofte. Museet er lukket lørdage, helligdage og skolesnedage og er kun åbent, når der er en planlagt udstilling.

Andre steder, hvor du kan nyde gratis kunst, omfatter Sandusky's Brick Gallery, Carrington Arts og Vermilion Art Guilds udstilling på Main Street Vermilion-kontoret.

Walk Through History

The Erie County Historical Society tilbyder fem forskellige vandreture, herunder ture til centrum af Sandusky, Washington Park, steder relateret til Underground Railroad. Du kan følge ruterne på din smartphone. Download gåturoplysningerne gratis online.

The Erie County Historical Society omfatter History Center i Eries nation alt anerkendte West Sixth Street Historic District. Stedet omfatter Watson-Curtze Mansion and Museum, Carriage House Visitor Center og King-Martens Archive Building. Mens der er et gebyr for adgang til Hagen History Center (voksne $10, seniorer $7,50, og børn på 6 år og ældre $5), kan du gå det historiske distrikt og nyde seværdighederne og de historiske bygninger gratis.

Anbefalede: