De bedste yogaretreater på Bali
De bedste yogaretreater på Bali

Video: De bedste yogaretreater på Bali

Video: De bedste yogaretreater på Bali
Video: Какой остров лучше всего подходит для комфортного выхода на пенсию? 2024, Kan
Anonim
Kvinde, der dyrker yoga udendørs i rismarkerne under et yoga-retræte på Bali
Kvinde, der dyrker yoga udendørs i rismarkerne under et yoga-retræte på Bali

Bali er forbløffende smukt og chokerende til en overkommelig pris, og er i størrelse mindre end Indonesiens større øer som Sumatra og Java, men er faktisk den mest besøgte ø i landet. Mens mange rejsende er tiltrukket af øens dyreliv, strande og afslappede liv, tiltrækkes hundredtusinder af noget andet: yoga.

Hvorfor Bali, og specifikt byen Ubud, blev et glob alt mødested for yoga-entusiaster er nogens gæt, selvom det næsten perfekte vejr, lave leveomkostninger og flertallet af hinduister kan være medvirkende faktorer. I dag er der tusindvis af permanente yoga-retreats i landet, som norm alt omfatter logi, måltider og daglige yogaklasser. Nogle retreats er hurtige tre-dages forpligtelser, som du kan tilføje til en længere tur, mens nogle retreats kan vare i uger og kulminere med avancerede yogaundervisningscertificeringer.

Hvis du planlægger et yoga-retreat på Bali, kan det være svært at vide, hvor du skal lede, især hvis du er ny til yoga. Heldigvis dækker listen nedenfor de bedste yoga-retreater på Bali og burde hjælpe med at gøre beslutningsprocessen en smule lettere.

ULU Yoga Aerial Yoga Retreat

en mand og kvinde laver luftyoga på Bali
en mand og kvinde laver luftyoga på Bali

Aerial yoga lyder måske skræmmende, især hvis du har højdeskræk, men det er faktisk en af de sundeste former for yoga til at opbygge fleksibilitet og beskytte ømme led. Aerial yogier bruger en silke hængekøje til at assistere i stillinger og bevægelser, og du kan studere det i dybden i ULU Yogas seks-nætters aerial yoga retreat. Det inkluderer fem dages yoga, instruktion før klasse og personligt, logi på sovesale og en vegansk morgenmad hver morgen. Du kan også vælge dit eget overnatningssted i nærheden, hvis du hellere vil bo i mere luksusgrave. Kurserne er i Ubud eller Uluwatu.

Udara Bali Yoga, Detox & Spa Retreat

Tomt overdækket, udendørs yofa-studie på Bali. Gulvet er woonden og der er træstolper, der understøtter taget
Tomt overdækket, udendørs yofa-studie på Bali. Gulvet er woonden og der er træstolper, der understøtter taget

Er du interesseret i et mindre struktureret yoga-retreat på Bali? Så overvej et tilbagetog på Udara Bali, som tilbyder en byg-selv-tilflugtsmulighed. Hver dag har du ubegrænset adgang til yoga lige fra Vinyasa flow til vandyoga, samt en daglig 60-minutters massage, komplette måltider plus en teservice på stedets økologiske cafe og adgang til en spa med en dampbad, jacuzzi og bassin. Du kan lave lige så lidt eller så meget yoga, som du har lyst til i shalaen med havudsigt, hvilket gør det til et glimrende tilflugtssted for alle, der ikke er helt klar til at forpligte sig til fuldtidsstudier.

Om Ham Retreat and Resort One-Day Yoga Retreat

Kvinde på Balis Om Ham yoga retreat
Kvinde på Balis Om Ham yoga retreat

Knap tid? Tag til Ubud, Balis uofficielle yogahovedstad, for et endags-retræte på Omham Retreat and Resort. Retreatet blev grundlagt af Master YogiKetut Arsana, en indfødt Ubud, der var pioner for Kundalini Tantra yoga. Ligesom i Kundalini yoga fokuserer klasserne her på at vække din indre energi med det mål at blive mere oplyst, eller i det mindste lære at flytte dit fokus ud over dit fysiske væsen. Der er stort fokus på bevægelse og følelser. Endags-retreatet inkluderer chancen for at prøve Kundalini Tantra yoga-klasser plus en sund frokost og adgang til hotellets pools.

Blue Karma Yoga and Culinary Retreat

Poolen på Blue Karma Hotel Seminyak
Poolen på Blue Karma Hotel Seminyak

Ubud er måske centrum for Balis yogakultur, men det er ikke på stranden. Så hvis du vil have dit wellness med en side af sol og sand, prøv det fire-dages mad- og yoga-retreat på Blue Karma Wellness i Seminyak, en strandby nær Balis internationale lufthavn. Retreats inkluderer yogaklasser, en madtur i Ubud, en madlavningskursus, kurser i, hvordan man laver naturlægemidler, en avanceret prøve-middag og meget mere. Du får også gratis shuttleservice til stranden og overnatning i en hip balinesisk suite. Blue Karma kører også meditation, stille og ayurvediske retreats.

Samyama Meditation Center Yoga and Meditation Retreat

tre kvinder og en mand står i kø og laver anjali mudra post i et Bali yogastudie
tre kvinder og en mand står i kø og laver anjali mudra post i et Bali yogastudie

Tre dage virker måske ikke som lang tid til et yoga-retreat, men det kan være, hvis du virkelig anstrenger dig for at arbejde med selvudvikling. Det er målet med det tre-dages meditations- og yogaretreat på Samyama Meditation Center. Ud over yogatimer og guidet meditation deltager duklasser for at lære om meditation: historien om det, teknikker til at få succes med det, og en introduktion til videnskaben om meditation. Du har ikke brug for nogen meditationserfaring, og retreatet inkluderer også to veganske måltider om dagen plus overnatning. For at tage det et skridt videre, kan du overveje at booke det mørke meditationsretræte, hvor du vil spise, sove, øve og meditere stille i mørket i tre dage.

Pelan Pelan Bali Surf and Yoga Retreat

pool og parasoller på pelan pelan bali resort
pool og parasoller på pelan pelan bali resort

Scubadykkere og snorklere foretrækker norm alt Balis rolige østkyst, men på vestkysten tiltrækker pålidelige bølger og varmt vand surfere fra hele verden. Hvis du vil bruge din tid på Bali med fokus på mere end blot yoga, så tilmeld dig det syv dage lange surf- og yoga-retreat på Pelan Pelan Bali i Canggu. Pakken inkluderer logi, fem surfklasser og leje af bord, daglig morgenmad og frokost, yoga- og meditationskurser, ture til lokale spirituelle steder og tre balinesiske massager. Alle niveauer er velkomne, også selvom du aldrig har sat din fod på et surfbræt.

Bliss Sanctuary for Women Yoga Retreat

Blomsterbad ved Bliss Sanctuary, Bali
Blomsterbad ved Bliss Sanctuary, Bali

Hvis en tur til Bali bare ikke vil være komplet uden at ligge i blød i et udendørs spabad fyldt med blomster, så overvej yoga-retreatet på Bliss Sanctuary, et wellness-retræte kun for kvinder. De tilbyder snesevis af pakker, men yoga-retreatet inkluderer specifikt ubegrænset yoga- og spabehandlinger, sightseeingture, en personlig planlægger/yogakonsulent og overnatning i en suite på énaf deres tre fantastiske ejendomme på tværs af øen (åh, og det blomsterbad, selvfølgelig.)

Balitrees Retreat Traditional Yoga Homestay

To mennesker laver yoga med udsigt til frodige balinesiske grønne områder
To mennesker laver yoga med udsigt til frodige balinesiske grønne områder

For at opleve, hvordan et yoga-retreat på Bali var, før det blev populært blandt rejsende, skal du bo på Balitrees, et meget traditionelt homestay. Mens du er der, vil du praktisere Yoga Watukaru, en stil udviklet på Bali i 600-tallet e. Kr. Yoga Watukaru har et stærkt fokus på chakra, mediering og at flyde mellem stillinger, i stedet for at holde dem. Balitrees ligger i den lille by Sesandan, og alle retreats inkluderer overnatning på homestay, traditionelle balinesiske måltider i gruppemiljø, ubegrænset Watukaru yoga og samfundsdrevne kulturelle aktiviteter som ture til vandfald og besøg i en sommerfuglehave. Det er også meget overkommeligt, hvad angår Bali yoga-retreats.

Santhika Retreat Center Couples' Retreat

Lille yogaklasse på seks personer, der laver træpose i et farverigt dekoreret lokale på Bali
Lille yogaklasse på seks personer, der laver træpose i et farverigt dekoreret lokale på Bali

Rejser du med en partner? Book Santhika Retreat Centers syv-dages "Art to be Together" yoga-retreat og drag fordel af en tidsplan, der er beregnet til at bringe dig tættere på fysisk og åndeligt. Retreatet inkluderer logi, yogaklasser for par, en spa-session for to, alle måltider, et omfattende balinesisk massagekursus og parudflugter som en privat natsnorkel og svømning med delfiner. Du kan endda deltage i en balinesisk bryllupsceremoni, mens du er der, hvis du er så tilbøjelig.

The Yoga Barn Ubud Yoga Retreats

yogaklasse på fem elever og en lærer, der laver en variation af græshoppestilling
yogaklasse på fem elever og en lærer, der laver en variation af græshoppestilling

Du kan ikke have en liste over de bedste yogaretreater på Bali uden at inkludere The Yoga Barn, muligvis det mest berømte yogastudie i Ubud. Studiets retreatpakker er meget ligetil - vælg et tre-, fem- eller syv-nætters retreat. Hver kommer med ubegrænset yoga, overnatning i et delt eller privat værelse og gratis morgenmad. Fordi yogaladen ligger i centrum af Ubud, vil du være i nærheden af restauranter og caféer, vandreture gennem rismarker og populære seværdigheder som Sacred Monkey Forest Sanctuary og Tegenungan Waterfall.

Anbefalede: