Jillian Dara - TripSavvy

Jillian Dara - TripSavvy
Jillian Dara - TripSavvy

Video: Jillian Dara - TripSavvy

Video: Jillian Dara - TripSavvy
Video: VIK Meet Sessions: Jillian Dara 2024, Kan
Anonim
Jillian Dara
Jillian Dara

Bor i

Boston, Massachusetts

Uddannelse

Emerson College

Ekspertise

  • Internationale rejser
  • New England
  • Caribbean
  • Solorejse

Jillian er freelancejournalist med 10 års skrivning og rapportering om livsstilsbeats fra rejser og kultur til køkken og spiritus. Hun skriver og tjekker fakta for TripSavvy samt The Spruce.

  • Udgivet i Travel + Leisure, USA Today, Michelin Guides, Hemispheres, DuJour og Forbes
  • Opvokset på Bermuda og boet i London, Santiago, Boston og New York City
  • Bachelor of Science in Journalism fra Emerson College

Erfaring

Jillian Dara vidste, at hun ville forfølge journalistik efter sin første dag i praktik på sin hjembys avis, The Royal Gazette, på Bermuda. Efter endt uddannelse accepterede Jillian en stilling som associeret redaktør i Santiago, Chile, en stilling som chefredaktør i Boston og en stilling som administrerende redaktør i New York, før han gik ind i freelanceverdenen i 2018. Ud over TripSavvy dækker Jillian forskellige emner fra mad og vin til luksusrejse- og kulturguider til forretninger som Travel + Leisure, Forbes, USA Today, Michelin-guider, Hemispheres og DuJour.

Uddannelse

Jillian dimitterede fra Emerson College i 2015 med enB. S. i journalistik. Som anden studerende brugte Jillian seks måneder på at studere ved Queen Mary University i London, England; det var her, hun lænede sig op af rejsejournalistik og udforskede en ny europæisk destination næsten hver weekend.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.