De 11 bedste restauranter i Buffalo

Indholdsfortegnelse:

De 11 bedste restauranter i Buffalo
De 11 bedste restauranter i Buffalo

Video: De 11 bedste restauranter i Buffalo

Video: De 11 bedste restauranter i Buffalo
Video: The Best Buffalo Wings You'll Ever Make (Restaurant-Quality) | Epicurious 101 2024, Kan
Anonim

Mens Buffalo er forbundet med en meget berømt lokal mad (her er de bare kyllingevinger), plus et væld af andre kun-i-buffalo-retter som Beef on Weck og svampeslik, har den en dynamisk og varieret restaurantscene, der serverer lokale og internationale retter fra hele verden. Uanset om du leder efter bondegård-til-bord-retter, autentisk etiopisk mad eller ja, Buffalo-klassikere, finder du dem på en række afslappede, moderne og eksklusive restauranter rundt om i Queen City. Her er vores valg til de bedste restauranter i Buffalo.

Toutant

Toutant
Toutant

Dette sydlandsk-inspirerede sted er kendt for sine sene aftenspiser, dekadente brunches og sin vanedannende kærnemælksstegte kylling og luftige kiks. Den industrielle stil er præget af synlige murstensvægge og genvundet træborde og hylder bag baren, der er fyldt med hundredvis af spiritusflasker - hvilket betyder, at du heller ikke skal sove på drinksene. De inkluderer New Orleans-favoritter som en Sazerac, Vieux Carre og den såkaldte French Quarter Frozen Daiquiri.

Bacchus vinbar og restaurant

Bacchus vinbar og restaurant
Bacchus vinbar og restaurant

Selvom vinkortet er imponerende her (og prisvindende, natch), er maden lige så god. Sæt dit glas sammen med retter som en ristet rødbedesalat med sprød gedeost, pekannødsvært laksmed sød kartoffel hash, og en filet mignon med en gorgonzola skorpe. Beliggende i den historiske Calumet-bygning i hjertet af Buffalos underholdningsdistrikt siden 2003, blev restaurantens spisestue for nylig renoveret og giver en elegant, men indbydende atmosfære.

Oliver's

Oliver's Chicken Milanese
Oliver's Chicken Milanese

Lige siden Frank Oliver åbnede Oliver's i 1938 på Delaware Avenue, har det været en særlig lejlighedsfavorit for både bøffelboere og besøgende. Nu ejet af Dave Schutte, som bragte rummet ind i den moderne æra ved at renovere det i 2016, er restauranten stadig øverst på listen over mange. Menuklassikere som Chicken Milanese, Prime Filet Mignon og Wedge Salat er ledsaget af Decadence of Egg, Spring Pea Agnolotti og A5 Wagyu Flatiron Steak. Der er også en børnemenu, hvilket gør Oliver's ideel til en særlig familieaften. Glem ikke at spare plads til desserten - chokoladepot de crème og citron ricotta kage er smukke og velsmagende.

The Black Sheep Restaurant & Bar

The Black Sheep Bar og Restaurant
The Black Sheep Bar og Restaurant

En farm to table-restaurant, der fejrer Western New Yorks gavmildhed, The Black Sheep serverer håndlavede glob alt inspirerede retter med lokale råvarer og bæredygtigt kød. Gifte ejere Executive Chef Steve Gedra og konditor Ellen Gedra åbnede deres drømmerestaurant i 2014 og opnåede i 2017 en nominering af James Beard Award. Gæsterne nyder eklektiske retter som fisk og skaldyrssalat i burmesisk stil, gulerod Pakora, Pierogi og Feijoada til middag og klæbrig toffee-budding og mille fuille med enchokolade pistacie ganache til dessert. Black Sheep er også et populært brunchsted, med Ellens kager, en highlight-cheddar-purløgsscones, røget bryst- og ostecroissant og chokolade-babka er blot nogle af hendes lækre kreationer.

Roost

Roost
Roost

Mens kokken/ejeren Martin Danilowicz har fået et ry som en kontroversiel kreativ, har han også cementeret sit navn som en af de bedste kokke i byen, takket være hans grænseoverskridende også i køkkenet. Efter at have fundet succes med Martin Cooks, hans mindre nu lukkede restaurant på Buffalos vestlige side, åbnede han Roost på Niagara Street i 2016, hvor han hurtigt høstede anerkendelse for sine opfindsomme retter, selskabelig atmosfære og den industrielle-chic stil fremhævet af et vægmaleri af en hane af den lokale kunstner Chuck Tingley og den glødende metalstang. Spisegæster kan gnaske pizzaer med opfindsomme toppings som citron og ricotta og figen og prosciutto, griseøresalatwraps, kalkun ristet i en muldvarpesauce og en gryderet med svinekød og posole.

Teds Hot Dogs

Teds Hot Dogs
Teds Hot Dogs

Denne lokale Buffalo-minikæde blev startet i 1927 af den græske immigrant Theodore Spiro Liaros som en hestetrukket pølsevogn og er siden vokset til otte murstens-og-mørtel-steder rundt omkring i området (plus en mere i Arizona). De elskede all-beef hotdogs er kul stegt på bestilling og fås i almindelig, fod-lange og jumbo størrelse. Den medfølgende Ted's Famous Hot Sauce er en lokal favorit og sælges på flaske. Pommes frites, løgringe og håndlavede milkshakes (inklusive lokale favoritterloganberry smag) fuldender måltidet, men der er også hamburgere, pølser og vegetariske hunde på menuen.

West Side Bazaar

West Side Bazaar
West Side Bazaar

Denne markedsplads hylder Nickel Citys mange immigranter med madboder, der tilbyder køkkener lige fra etiopisk til burmesisk til kinesisk. Abyssinia Etiopisk køkken, der ejes af etiopiske indfødte Zelalem Gemeda, har retter som Miser Wot lavet med røde linser simret i en Berbere sauce, Oksekødssnipper lavet med oksekød i tern stegt med tomater, løg, peberfrugt og urter og masser af svampet injera fladbrød til at soppe det hele op. Den burmesiske mand og kone Win W. Shwe og Khaing M. Thein egner Rakhapura Mutee og Sushi, serverer mutee, en suppe fra den burmesiske delstat Arakan, sammen med andre burmesiske supper og salater og en lang liste af sushiruller. Bazaren er fantastisk til at spekulere igennem på en kold dag; der er også non-food boder, der sælger kunsthåndværk og andre ting.

Hutch's

En Nickel City-institution i 25 år, Hutch's er et fremragende udsøgt spisested for perfekt tilberedte bøffer og alle de sider og tilbehør, du ønsker. Kokken/ejeren Mark Hutchinson har en evne til at tage velkendte retter til det næste niveau, og spisende gæster kan ikke få nok af hans saftige førsteklasses steaks, friske fisk og skaldyr og kreative forretter som Thai Calamari og Deconstructed Hot Banana Peppers med ansjos og hjemmelavet ricotta. Sov ikke på desserter som Milk Chocolate Kahlua Cremeux og Double Chocolate Bouchon.

Bar-Bill Tavern

Bar-Bill Tavern Buffalo wings
Bar-Bill Tavern Buffalo wings

Mens det ikkeophavsmændene til Buffalo, eh, kyllingevinger, Bar Bill Tavern er blevet kendt som et af de bedste steder i byen at få dem, takket være deres udvalg af 13 saucer (mild, medium, medium varm, varm, ekstra varm, selvmorderisk, honning dijon, siciliansk, krydret asiatisk, medium Cajun, varm Cajun, honningsmør BBQ og varm og krydret BBQ) og deres hjemmelavede blåskimmelostdressing, der laves frisk dagligt. Vi anbefaler det også, fordi det også er et af de bedste steder at få en autentisk Beef on Weck, en Buffalo-opfundet sandwich, som er et must-spise mens man er i byen. Weck, som faktisk er en forkortelse for Kummelweck, et sydtysk ord for en kaiserrulle toppet med kommenfrø og s alt, er lavet frisk. Her er det ordentligt sprødt på ydersiden, blødt indeni og stablet højt med roastbeef-skiver, lidt oksekød au jus på den øverste bolle og en side med mere au jus til dypning, plus peberrod. Skyl det hele ned med en kold øl fra et af valgene på deres lange liste.

San Marco Ristorante

Da førstegenerations italiensk-amerikanske Frank Grimaldi og hans kone Nancy åbnede San Marco for mere end 35 år siden, bragte de autentisk norditaliensk mad til det vestlige New York, måske for første gang. Siden da er de blevet rost for deres madlavning koteletter og vestlige New Yorkere nyder den romantiske atmosfære næsten lige så meget som maden. Lækker pasta som skaldyrslinguine og fettuccine med en kalve- og lammebolognese supplerer retter som S altimbocca Alla Romana og Filetto Al Carbone i en cremet svampesauce. Nyd dit måltid med en af snesevis af italienske vine på balanceretliste.

Elm Street Bakery

Elm Street Bageri
Elm Street Bageri

Charmerende rustik, stemningen på dette sted i East Aurora minder om en stald på landet med masser af træ inde og ude. Buffalonians kommer her for meget på de vanedannende brændefyrede pizzaer, farm-friske salater og velsmagende sandwich på husbagt brød. Om det brød – køb helt klart et brød med hjem, du kan vælge fra en roterende daglig liste med muligheder som sesam-, kanel- og honninghvede.

Anbefalede: