Bo på dette Refreshed Retro-Chic Waikiki Hotel

Bo på dette Refreshed Retro-Chic Waikiki Hotel
Bo på dette Refreshed Retro-Chic Waikiki Hotel

Video: Bo på dette Refreshed Retro-Chic Waikiki Hotel

Video: Bo på dette Refreshed Retro-Chic Waikiki Hotel
Video: Halekulani, 5-звездочный роскошный отель на Гавайях в Вайкики, 4500 долларов за 2 ночи. 2024, Kan
Anonim
White Sands Hotel Waikiki
White Sands Hotel Waikiki

En hawaiiansk retroklassiker - White Sands Hotel i Honolulus Waikiki - har lige fået en opgradering fra det 21. århundrede. Hotellet, der oprindeligt blev bygget i 1950'erne, afslørede tidligere på måneden et redesign for hele ejendommen, der omfatter ombyggede værelser, nye faciliteter og et helt nyt restaurant- og barkoncept.

White Sands hylder stolt bambusbarkulturen fra 1960'erne og 70'erne. Fra det øjeblik, gæsterne går ind gennem dens bambus-forede indgang, føles White Sands Hotel som at træde tilbage i tiden til en æra med legende gæstfrihed, der hylder Hawaiis polynesiske kultur. I hjertet af Waikiki er hotellets 94 værelser centreret omkring en gårdhavepool med et brusende vandfald, spabad i grotte-stil, koi-dam og frodige haver omgivet af orange frynsede parasoller og plys liggestole.

“Med en kom-som-du-er-mentalitet og et design, der ikke tager sig selv for seriøst, er White Sands Hotel klar til at byde velkommen tilbage til drømmere, der leder efter en flugt fra deres hverdagsrutiner,” sagde Ben Rafter, administrerende direktør for Springboard Hospitality, som administrerer hotellet.

Opfriskningen, selvom den er ny, inkarnerer vintage Hawaii-vibes og tilbyder gæsterne et respektløst syn på, hvordan det var at være på Hawaii under Jet Age. Det Honolulu-baserede designfirma Vanguard Theory stod for det nyelook, forankret i moderne design fra midten af århundredet med en tropisk finesse. Værelserne har en munter palet af lys gul, olivengrøn og cyanblå, med levende tapet og tekstiler til accent, sammen med lokale kunstværker. Alle værelser har en privat Lanai, mikrobølgeovne, minikøleskabe og en våd bar med blå fliser med en samling tropiske krus.

White Sands Hotel Waikiki tekøkken
White Sands Hotel Waikiki tekøkken
White Sands Hotelværelse
White Sands Hotelværelse
White Sands Hotel poolbar
White Sands Hotel poolbar

Retrodetaljer findes over alt på hotellet, såsom fastnettelefoner med blå, krøllede ledninger og vintage-cigaretmaskiner, der nu udleverer lok alt fremstillet kunst. På imponerende vis er White Sands Hotel nu det mest energieffektive hotel i Waikiki, der genererer næsten al sin energi fra solenergi.

Også nyt er en udendørs restaurant og bar, Hey Day. Fra holdet bag Chinatown hotspot Fête ledes restauranten af kokken Robynne Maii og serverer amerikansk mad fra jord til bord med et hawaiiansk twist. Der er en poolbar med hængende stole og håndværkscocktails.

Når gæster er klar til en dag på stranden, som ligger kun to gader væk, kan de leje strandstole og parasoller, boogieboards og et Go-Pro-kamera for at dokumentere deres eventyr.

Værelsespriser starter ved $179 per nat. Besøg hotellets hjemmeside for at reservere.

Anbefalede: