Zachary Mills - TripSavvy

Zachary Mills - TripSavvy
Zachary Mills - TripSavvy

Video: Zachary Mills - TripSavvy

Video: Zachary Mills - TripSavvy
Video: Texas man accused of kidnapping woman met on Bumble app 2024, Kan
Anonim
Zack Mills
Zack Mills

Zack Mills er TripSavvys Growth & Content Manager. Han kom til holdet i december 2020 efter at have tilbragt seks år som SEO-specialist hos digitale marketingbureauer i Charleston, South Carolina og New York, hvor han guidede SEO-strategierne for nogle af de største mærker inden for sundhed, bilindustrien, gæstfrihed og mad. Før han specialiserede sig i SEO, startede han sin karriere som redaktionel praktikant på "Charleston Magazine" og "WhereTraveler."

Erfaring

Efter at have tilbragt tid som redaktionel praktikant på "WhereTraveler" og "Charleston Magazine", begyndte han sin SEO-karriere med at arbejde i en hybridrolle som SEO-analytiker og tekstforfatter hos Levelwing i Charleston, South Carolina. Efter at have flyttet til New York tilbragte han næsten fire år hos MullenLowe Profero og Mediahub med at lede organiske vækststrategier som seniorstrateg og i sidste ende Associate Director.

Uddannelse

Zack dimitterede med en bachelorgrad i engelsk sprog og litteratur fra College of Charleston.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New YorkBy, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.