Uniworlds nye Mystery Cruise er perfekt til krydsere, der elsker overraskelser

Uniworlds nye Mystery Cruise er perfekt til krydsere, der elsker overraskelser
Uniworlds nye Mystery Cruise er perfekt til krydsere, der elsker overraskelser

Video: Uniworlds nye Mystery Cruise er perfekt til krydsere, der elsker overraskelser

Video: Uniworlds nye Mystery Cruise er perfekt til krydsere, der elsker overraskelser
Video: COSTA SMERALDA 🛳 7-Night Mediterranean【4K Unsponsored Ship Tour & Cruise Review】Worth The Money?! 2024, April
Anonim
Uniworld Mystery Cruise
Uniworld Mystery Cruise

Ville du booke et krydstogt, hvis du ikke havde nogen idé om, hvor det skulle hen? Uniworld Boutique River Cruises' nye 2022 europæiske mysteriekrydstogt beder passagererne om at gøre netop det, hvilket beviser, at det handler mere om rejsen end destinationen. OK, og lidt spænding ved det uventede.

Selvom det kan virke som om at bruge tæt på $7.000 på en mystisk ferie er et stort væddemål, så er det et ret sikkert bud at hoppe ombord på en af Uniworlds luksusflodkrydstogter. For alle hadere, der måske tror, de bare ompakker en eksisterende krydstogtoplevelse, tager du heldigvis fejl.

"Vi besluttede at have det sjovt at skabe et unikt Mystery Cruise med alle nye oplevelser, der aldrig har været inkluderet i Uniworld-rejser før," sagde Ellen Bettridge, præsident og CEO for Uniworld Boutique River Cruises. "Det er en utrolig bucket list-tur fuld af overraskelser for dem, der elsker spændingen ved eventyr."

Uniworlds første mystiske krydstogt nogensinde vil sejle den 12. juni 2022 på en splinterny 10-dages rejseplan, der ikke bliver frigivet, før passagererne allerede er på vej til lufthavnen. Men kyndige gådeløsere kan prøve at knække mysteriet, så snart de modtager deres første uofficielle ledetråd: en pakkeliste.

Mens rejseplanen er en hemmelighed, har Uniworld frigivet et par detaljer, nemlig at passagerer ikke kan forvente nogen overraskelser, når det kommer til inklusion. Prisen på $6.999 og derover er alt inklusive for gourmetmåltider, udflugter, indkvartering og endda fly. Af indlysende årsager er yderligere oplysninger skjult.

"Med vacciner på vej ud og grænser, der åbner sig, har vores gæster kommunikeret, at de er villige til at rejse hvor som helst bare for at komme tilbage derud og udforske verden igen," sagde Bettridge. "Efter dette kaotiske år er der ingen grund til at påtage sig yderligere stress, så vi har sørget for alle detaljerne, så vores gæster kan læne sig tilbage og nyde denne mystiske rejse for livet."

Uniworld vil offentliggøre yderligere ledetråde og oplysninger på deres hjemmeside, men du bliver nødt til at ringe til deres reservationslinje for at reservere.

Anbefalede: