En guide til Atlantas bedste hoteller
En guide til Atlantas bedste hoteller

Video: En guide til Atlantas bedste hoteller

Video: En guide til Atlantas bedste hoteller
Video: ATLANTIC CITY - 5 ЛУЧШИХ ОТЕЛЕЙ Атлантик-Сити 2024, April
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

atlantas skyline om natten
atlantas skyline om natten

Skal du til Atlanta på besøg? Den vigtigste faktor, når du skal beslutte, hvor du skal bo i Atlanta, er din ønskede placering: Buckhead, Midtown eller downtown? Som sådan har vi samlet de bedste hoteller for hvert område.

Bedst i Buckhead: The St. Regis Atlanta

The Buckhead, Atlanta skyline i skumringen
The Buckhead, Atlanta skyline i skumringen

Generelt set, hvis du vil tjekke ind på et luksuriøst femstjernet hotel, vil du gerne bo i Buckhead (undtagelsen fra denne regel er Four Seasons Atlanta, som ligger i Midtown). At bo i Buckhead er bedst for fritidsrejsende og shoppingentusiaster, da både Lenox Mall, Phipps Plaza og Buckhead Atlanta ligger i gåafstand fra mange af hotellerne, hvilket gør det til en let sag for romantiske udflugter eller pigeweekender.

St. Regis Atlanta er det perfekte hotel for madelskere - ikke kun er Atlas inde på hotellet, men ejendommen ligger lige i midten af en gårdhave, hvor kulinariske mestre som Umi, Chops Lobster Bar og Ford Fry's King + Duke også er placeret. Har du brug for flere grunde til at tjekke ind? Forvent signatur butler service, en af de eneste udendørs hotel pools i byen ogeftermiddagste.

Bedst i Midtown: Stonehurst Place

Skyline af Midtown Atlanta over Piedmont Park
Skyline af Midtown Atlanta over Piedmont Park

Midtown, der appellerer til både forretningsrejsende og turister, er en førsteklasses beliggenhed for nem adgang til det bedste af Atlanta - det er et af de mest gåbare områder i byen, og besøgende kan komme til The Fox Theatre, The High Museum of Art (og resten af Woodruff Arts Center), Atlanta Botanical Gardens og Piedmont Park alle til fods. Derudover er den variation, du finder på hotellerne her, uden sidestykke. Mens Buckhead-hoteller hælder mere mod fritid og luksus, og Downtown-hoteller har en tendens til at være bedre for konventioner og turistgrupper, dækker Midtown-hoteller spektret fra femstjernede overnatningssteder til trendy, hippe hoteller som W Midtown og Twelve Atlanta Station. Det har også boutiqueejendomme som Artmore Hotel, The Georgian Terrace Hotel, Hotel Indigo og charmerende B&B'er. For virkelig at drage fordel af Midtowns førsteklasses beliggenhed, anbefaler vi at tjekke ind på dette utrolige unikke hotel:

Stonehurst Place - Dette miljøvenlige tilflugtssted (det er Atlantas første EarthCraft-certificerede B&B) har til huse i en restaureret bungalow fra 1896 med udsigt over Midtowns trækantede gader. Forvent alle charmen ved et B&B med alle bekvemmelighederne på et femstjernet hotel: Originale gulve i hjertet af fyrretræ og kronestøbning, hyggelige samlingsrum prydet med vintagemøbler og udsmykkede pejse sammen med gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, luksuriøst sengetøj, der draperer designersenge, marmorbeklædte badeværelser udstyret med badekar, gulvvarme og rummeligebrusere. Gå ikke glip af kroejer Loris morgenmad - hendes overdådige majsbrød og Eggs Benedict er måske byens bedste.

Bedst til madelskere: Four Seasons Atlanta

Four Seasons Atlanta
Four Seasons Atlanta

Four Seasons er et femstjernet hotel med fem diamanter i byen, i gåafstand fra nogle af Atlantas turistattraktioner. Bar Margot, hotellets restaurant (der serverer morgenmad, frokost og middag), blev konceptualiseret af Ford Fry. Dine kan vælge mellem årstidens retter, herunder grillet spansk blæksprutte, cacio e pepe og en dulce de leche-kage med kringle-is.

Bedst til familier: Loews Atlanta Hotel

Loews Atlanta Hotel
Loews Atlanta Hotel

Dette forretningsvenlige hotel er ikke kun gåafstand til byens største attraktioner og restauranter, men det er også hjemsted for en smart restaurant på stedet, S altwood, med et fantastisk charcuteriprogram, og Exhale, en af de største spa- og fitnesscentre i byen.

Gæster får gratis adgang til alle 20.000 kvadratmeter, inklusive det 9.000 kvadratmeter store fitnesscenter, der tilbyder undervisning som barre, yoga og cykling, en sauna og det eneste hammam-rum (tyrkisk bad) i Georgia. Rejser med familien? Udnyt hotellets Loews Loves Families-program, som tilbyder særlige rabatter til gæster, der rejser med børn året rundt.

Bedste centrum: W Atlanta - Downtown

Forhøjet udsigt over Downtown Atlanta og Centennial Olympic Park
Forhøjet udsigt over Downtown Atlanta og Centennial Olympic Park

Bekvemt beliggende nær byens største turistattraktioner (CNN World Headquarters, PhillipsArena, Georgia World Congress Center, College Football Hall of Fame, Georgia Aquarium, World of Coca-Cola, Georgia Dome, Centennial Olympic Park og America's Mart), hoteller i centrum er afgjort mindre luksuriøse og boutiqueagtige end Buckhead og Midtown, men de har stadig seriøse fortjenester (og der er stadig Ellis Hotel eller Glenn Hotel for boutiquehotelelskere og Omni Hotel med fire diamanter i CNN Center).

W Atlanta er en af de bedste muligheder i centrum - det er trendy og skiller sig ud blandt havet af konventionshoteller, der ligger omkring i området. Forvent en livlig oase komplet med en jungle-inspireret "Living Room" perfekt til cocktails, et af byens bedste steakhouses BLT Steak og fantastisk spa, og en scene-og-be-scene tagterrasse udstyret med en lækker våd bar og infinity-pool, hvor postkortværdige udsigter suppleres af live-dj's i weekenden.

Bedst til virksomheder: Hyatt Regency Atlanta Downtown

Hyatt Regency Atlanta Downtown
Hyatt Regency Atlanta Downtown

Hyatt Regency Atlanta Downtown er vært for utrolige konventioner, der aldrig har set så godt ud, som de gør, end på denne historiske ejendom. Ikke alene modtog hotellet en makeover på 65 millioner dollars komplet med energieffektive værelser og et udvidet klubniveau, men der er mere end 180.000 kvadratfod møde-, bestyrelseslokale og udstillingsplads, og en signatur restaurant på taget, Polaris, wow dine kunder.

Bedst til virksomheder, nummer to: Hilton Atlanta

Hilton Atlanta
Hilton Atlanta

Hilton Atlanta - Ligesom mange hoteller i centrum er Hilton Atlanta bare en15 minutters kørsel fra Hartsfield-Jackson Lufthavn, for ikke at nævne hjem til 129.000 kvadratmeter fleksibel funktionsplads. Men bortset fra dets forretningsrejsefordele er der også en udendørs pool, tennisbaner, basketballbane og joggingbane, plus en af byens bedste udsøgte spisesteder, Nikolai's Roof, hvor de østeuropæiske retter serveres ud over en udsigt. af downtown skyline.

Anbefalede: