Den komplette guide til Atlantas Ponce City Market

Indholdsfortegnelse:

Den komplette guide til Atlantas Ponce City Market
Den komplette guide til Atlantas Ponce City Market

Video: Den komplette guide til Atlantas Ponce City Market

Video: Den komplette guide til Atlantas Ponce City Market
Video: Ponce City Market - Atlanta, Georgia 2024, April
Anonim
Ponce City Market i Atlanta
Ponce City Market i Atlanta

Beliggende i Atlantas historiske Old Fourth Ward-kvarter på den ikoniske Ponce de Leon Avenue, blev denne historiske tidligere Sears, Roebuck & Company-bygning fuldstændig renoveret og genåbnet i 2014 som byens største adaptive-genbrugsprojekt, Ponce Byens marked. Ved siden af Beltline Eastside Trail og overfor kvarterets park med samme navn - en af byens bedste - byder bygningen på en vidstrakt madhal, lokale og nationale detailbutikker og en forlystelsespark på taget samt kontorlokaler og eksklusive lejligheder.

Uanset om du har brug for en hurtig kop kaffe før et møde eller en slentretur i Beltline, vil hengive dig til detailterapi, prøve mad fra lokale leverandører eller nyde et måltid og udsigt over skyline, mens solnedgangene, her er din guide til den bedste mad, butikker og aktiviteter på Ponce City Market.

Historie og baggrund

Nu opført i National Register of Historic Places, var bygningen, der huser Ponce City Market, oprindeligt ejet af Sears, Roebuck and Co., som byggede anlægget i 1926 på jord, der engang indeholdt en forlystelsespark og naturlige kilder. På over 2 millioner kvadratfod omfattede den oprindelige struktur en detailbutik, et lager og et region alt kontor. Butikken og lageret lukkede i 1979, mens regionskontoret fortsatte med at fungere indtil 1987.

I 1900 blevbyen Atlanta købte bygningen og omdannede den til "City Hall East", en kontorbygning for ansatte i byen, staten og føderale myndigheder med et kunstgalleri på det lavere niveau.

Ejendommen blev derefter solgt i 2011 til Jamestown, udvikler af New York Citys berømte Chelsea Market samt Atlantas eget Westside Provisions District, og virksomheden renoverede ejendommen og genåbnede den som Ponce City Market i 2014.

Hvor skal man spise

Uanset om du leder efter et hurtigt java-skub før møde eller træning, har brug for en bid på farten eller ønsker en fuld sidde-oplevelse, så har Ponce City Markets Central Food Hall - Sydøsts største - en mulighed til dig.

Til morgenmad, snup kaffe og en fancy toast (vi anbefaler avocado med æg) i Hugh Acheons baseball-tema Spiller Park. Gå ikke glip af hjemmelavede kager, croissanter og toasts på Root City Baking Co. eller morgenmaden hele dagen på restaurant Anne Quatranos morgenmadssted hele dagen, Pancake Social, som byder på s alte og søde pandekager, kornskåle, sandwich, juice. og mere.

Vil du have en hurtig bid? Snup indisk streetfood som lammeburgere og tikkaruller fra Chai Panis søsterrestaurant Botiwalla, latininspirerede sandwich som "Cubano Mixto" (cubansk brød med stegt flæsk, skinke, salami, pickles, gul sennep og schweizerost) hos Top Chef alum Hector Santiagos El Super Pan, ramen på Ton Ton eller den berømte H&F burger - en af byens bedste - fra restauranten med samme navn. Siddepladser er tilgængelige ved borde eller høje plader spredt over hele hallen eller,hvis vejret tillader det, på bænke udenfor for en fantastisk udsigt over Beltline.

Har du mere tid til frokost eller aftensmad? Sæt dig ned til et måltid på Sean Brocks udpost i Minero i Atlanta til tacos og andre afslappede mexicanske retter, City Winery til en middag og et show eller 9 Mile Station, ølhaven på taget, der byder på snacks, lokale bryggerier og enestående udsigt over skyline.

Hvad skal man gøre

Ud over at spise rundt om i verden er Ponce City Markets primære attraktion dens forlystelsespark på taget, Skyline Park. Fra minigolf til boardwalk-spil som ringkastning og Skee-Ball til den tre-etagers rutsjebane, byder parken på sjov for hele familien. Entré er $10 for voksne, $7 for børn på 12 år og derunder og gratis for børn tre og under. Parken er åben fra 12 til 21. søndag kl. 15.00 til 22.00. Mandag-onsdag og 15-11 kl. på torsdag. På fredag er timerne 15.00. til 23.00. og lørdag fra klokken 11.00 til 23.00 med billetter fra klokken 17.00. på begge dage dedikeret til publikum på 21 år og derover. Billetter kan købes i glasbilletboden i gården.

Bliv sulten, mens du spiller? Tacos, hotdogs, bløde kringler og andre snacks kan også købes.

Hvis shopping, indtil du falder, er din slags sjov, har Ponce City Market en række muligheder. For enestående stykker, kig forbi Citizen Supply, som byder på en blanding af tøj, smykker, tilbehør og husholdningsartikler fra mere end 200 lokale og internationale håndværkere og sælgere. Butikken har også sin egen bar og lounge, Likewise, som byder på ost, charcuteri og andre snacks samt cocktails, ølog vin på glas. Shop efter krystaller, tarotkort, stearinlys og mere i Modern Mystic Shop og for soci alt og bæredygtigt bevidst vintagetøj, håndlavede smykker og mere hos Coco & Mischa, begge lok alt ejede butikker.

Hvad angår nationale kæder, har Anthropologie, Madwell, lululemon, West Elm og Sephora alle en tilstedeværelse her.

Vil du svede? Besøg Core Power Yoga eller Forum Athletic Club, som tilbyder spin, TRX, konditionstræning og andre fitnesstimer syv dage om ugen.

Sådan besøger du

Både madhallen og detailbutikkerne har åbent fra 10.00 til 21.00. Mandag til lørdag og kl. til kl. på søndag.

Ponce City Market er bedst tilgængeligt til fods eller på cykel via Beltline Eastside Trail, men tilbyder også parkeringsservice og selvstændig parkering for dem, der kommer i bil. For selvparkering skal du enten downloade ParkMobile-appen og indtaste dit nummerpladenummer og 222 som zonenummer eller bruge betalingsautomaten (du skal stadig bruge dit nummerpladenummer og betale, før du indtaster bygning).

Mens den nærmeste MARTA-station, North Avenue, er 2,5 miles væk, kan du tage to busser - 2 (Ponce de Leon Ave) og 102 (Moreland/Candler Park) til bebyggelsen.

Hvad skal man gøre i nærheden

Lige vest for Ponce City Market på Ponce de Leon Ave ligger det populære Hotel Clermont, med Tiny Lous fransk-amerikanske brasserie i kælderen og tagloungen med udsigt over byen ovenover. Drik cocktails i en neon eftermonteret forsendelsescontainer på 8ARM, lige på den anden side af gaden,og gå ikke glip af Ink - den intime bar i en bar - indenfor.

For at nyde udendørslivet skal du slentre sydpå på Beltline for at besøge Old Fourth Ward Park, som har en legeplads, en plaskeplads, en 2 hektar stor sø og skatepark, eller nordpå til Piedmont Park, byens største. Og selve Beltline byder på offentlige kunstinstallationer, vægmalerier og masser af restaurantterrasser til at sidde, tage en drink og se på folk.

Historieinteresserede vil nyde at besøge Jimmy Carter Presidential Library and Museum, 1,5 km sydvest for Ponce City Market, eller King Center og Martin Luther King, Jr. National Historical Park, omkring en mil syd for komplekset.

Anbefalede: