Austin-Bergstrom International Airport Guide
Austin-Bergstrom International Airport Guide

Video: Austin-Bergstrom International Airport Guide

Video: Austin-Bergstrom International Airport Guide
Video: Austin–Bergstrom International Airport (Code: AUS) - Guide for Arriving Passengers to Austin, TX 2024, Kan
Anonim
Austin Bergstrom lufthavn
Austin Bergstrom lufthavn

De siger, at alt er større i Texas, og Austin-Bergstrom International Airport er den største uden for de travle Dallas-Fort Worth og Houston metroområder. Det er få minutter fra delstatshovedstaden, hvor turister flokkes for at se en af de mest eklektiske livemusikscener i landet (hvilket er rigeligt tydeligt i selve terminalerne). Circuit of the Americas-væddeløbsbanen er en populær attraktion, det samme er de lokale søer (berørte til sejlsport) og Austins eftertragtede vandhuller.

Sikkerhedskontrollen i Texas-hovedstadens lufthavn bliver optaget, så undgå om muligt at nærme sig det mellem kl. 5 og 7, 11 og 13 og 17. og kl. på mandage, onsdage og fredage. Hvis dine rejseplaner er fleksible, kan du overveje at rejse på en torsdag eller lørdag i stedet.

Lufthavnskode, placering og kontaktoplysninger

Den gang en militærbase betjener Austin-Bergstrom International Airport (ABIA) nu ikke kun Texas Army National Guard, men også mere end 17 millioner passagerer årligt.

  • Austin-Bergstrom International Airport ligger ved motorvej 71, kun 15 minutters kørsel fra centrum.
  • Telefonnummer: (512) 530-2242
  • Websted:
  • Flight Tracker:
  • Kode: AUS

Vid før du går

Austin-Bergstrom International Airport servicerer mere end 20 flyselskaber, hvor Delta, Southwest, American, United og Frontier er blandt de største. Det tilbyder nonstop service til mere end 50 destinationer, herunder New York City, Las Vegas, Boston, Los Angeles og Washington, D. C., indenlandsk, og Frankfurt, Cancun og London internation alt. De travleste indenrigsruter fra AUS omfatter Atlanta, Dallas-Fort Worth, Denver og Los Angeles.

ABIA har tre helikopterpladser, to landingsbaner og to terminaler: Barbara Jordan Terminal og South Terminal, som åbnede i 2017. Hver terminal har ikke kun forskellige faciliteter, men separate indgange på hver sin side af lufthavnen. Barbara Jordan, tilgængelig fra State Highway 71, er Austin-Bergstrom International Airports hoved- og origin alterminal. Det har 34 gates og servicerer alle de store flyselskaber undtagen Frontier.

Sydterminalen er alternativt som sin egen minilufthavn. Det har endda sit eget logo, hjemmeside og parkeringspladser. Den sydlige terminal er tilgængelig fra Emma Browning Avenue (ud for State Highway 183) og ikke Barbara Jordan Terminal, og den har en udendørs terrasse, der er udstyret med en bar, en scene med levende musik og foodtrucks. Strukturen går tilbage til dengang, hvor ejendommen var en del af Bergstrom Air Force Base. Det har kun tre porte og tjenester Allegiant og Frontier. Der er ingen shuttle eller offentlig transport mellem de to terminaler, såpassagerer skal ankomme til den indgang, der svarer til deres flyselskab.

Austin-Bergstrom International Airport Parking

Der er adskillige muligheder for parkering ved ABIA: betjent, on-site og off-site steder, der kræver en shuttle-tur til terminalen. Jo tættere dit sted er på dørene, jo mere vil det koste.

Barbara Jordan-terminalen har flest parkeringsmuligheder:

  • Valet: Selvom den mest bekvemme, er betjent også den dyreste, der spænder fra $19 for en familievenlig mulighed og $29 for en executive-option. Køretøjsbetjent er på tredje niveau i Garage 1, lige overfor terminalen.
  • Garageparkering: Du kan også parkere i den selvparkerende garage ved siden af terminalen for $3 i timen eller $20 for hele dagen.
  • Economy Parking: Hvis du bliver længere end et par timer, bør du måske vælge Economy Lot, som koster $8 for dagen og tilbyder en gratis pendulkørsel til terminalen.
  • Blue Garage: Langtidsparkering er tilgængelig i den blå garage med seks niveauer, som ligger i gåafstand til terminalen og har maks. 10 USD dagligt

På grund af COVID-19-pandemien er økonomiparkering og parkeringsservice midlertidigt lukket fra januar 2021. Tjek parkeringsstedet for de mest opdaterede detaljer.

Hvis du er på vej til den sydlige terminal, er dine muligheder mere begrænsede:

  • Premium Lot: Tættest på terminalen (faktisk lige overfor den) er Premium Lot, tilgængelig for $20om dagen.
  • Economy Lot: Economy Lot er placeret lidt længere og tilbyder en shuttle til halv pris af Premium Lot ($10.)
  • Close-In/Spot Hero Lot: Beliggende på den østlige side af terminalbygningen, brug $15 pr. dag eller $12 pr. dag for forudbet alte reservationer med SpotHero.

Kørselsvejledning

Austin-Bergstrom International Airport er placeret omkring syv miles fra downtown Austin og er tilgængelig fra State Highways 71, 183, 45 og 130. Rejsende, der kommer fra nord eller syd, skal tage I-35 og derefter tage fra kl. Highway 71 og følg den østpå i seks miles, og drej endelig til højre ved lufthavnsskiltet. Rejsende, der kommer fra vest, bør tage Ben White Boulevard, som bekvemt bliver til motorvej 71.

Husk, at hver af ABIAs to terminaler har sin egen indgang og parkeringsfaciliteter.

  • For Barbara Jordan kan rejsende følge de primære skilte til terminalen fra Highway 71.
  • For den sydlige terminal skal rejsende dog tage Highway 183 South til Burleson Road og derefter dreje ind på Emma Browning Avenue, som fører direkte til terminalen.

Offentlig transport og taxaer

Austins hovedstadsmetrosystem kører en bus til og fra ABIA, som du kan tage ved det neonoplyste, guitarformede busstoppested. Tag rute 20, der afgår hvert 15. minut, til centrum - omkring 35 minutter - eller videre til University of Texas, Northeast Austin eller Manor. Nogle hoteller tilbyder deres egne lufthavnstransport, men hvis din ikke gør det, kan du være interesseret i at bestilleCarter Transportation SuperShuttle, som tilbyder delte forlystelser eller gruppetransport fra destinationen efter eget valg. Taxaer og rideshare afhentnings- og afleveringssteder kan også findes på begge terminaler. Alternativt er der en shuttle, der transporterer passagerer fra den sydlige terminal til Barbara Jordans lejebilfacilitet, hvor Enterprise, Budget, Hertz og andre virksomheder har kiosker.

Hvor skal man spise og drikke

ABIA er ikke din gennemsnitlige, velfungerende lufthavn. Ligesom den finurlige by, den ligger i, har denne gateway flair. Indenfor finder du et udpluk af Austins roste kulinariske scene: Tex-Mex, lokallavede pizzaer, sydstatskomfortmad og kaffe. Den Austin-baserede S alt Lick Barbeque, Saxon Pub Bar og Earl Campbell's Food Truck er alle placeret i et særligt område kaldet Heart of Austin nær centrum af Barbara Jordan, som byder på mere end 30 restauranter, barer og kaffestande.. Hut's Hamburgers, en mangeårig lokal favorit, har også en forpost nær Gate 14. Food Court nær Gate 16 har rigelige muligheder for takeaway, mens Vino Volo Wine Lounge & Restaurant nær Gate 8 er, hvor rejsende kan sætte sig ned med et glas pinot i verdensklasse, mens de lytter til live-bands.

Sydterminalen har ikke så mange muligheder - faktisk har den kun én. De Nada Tacos er en food truck placeret på den udendørs terrasse, så selvom der kun er et enkelt spisested (bortset fra koncessionsområdet, som sælger øl), kan ingen kunder klage over at få deres tacos med lidt frisk luft, mens de venter på lufthavn.

Hvor kan man handle

Sidste-øjebliks-souvenirshoppere vil ikke blive skuffet over butikkerne ved Barbara Jordan-terminalen. Selvom der måske kun er et par stykker, har de mere lok alt, end der er plads til i en kuffert. Barton Springs nær Gate 28, for eksempel, er en vestlig beklædningsmand, der sælger alt fra lokale smykker til barbecuesauce og bøger.

Sådan bruger du dit ophold

Austin er blevet døbt verdens hovedstad for livemusik, så det er kun naturligt, at dens lufthavn ville fungere som et pseudo-koncertsted for dens overflod af lokale kunstnere. Livemusik i hele Barbara Jordan-terminalen vil helt sikkert holde dig underholdt under dine lange pauser på ABIA. Prøv Asleep at the Wheel Stage på Saxon Pub, Tacodeli, Haymaker, Hut's Hamburgers og Vino Volo til forestillinger alle ugens dage (dog ikke i weekenden).

Der sker så mange små koncerter konstant, at lufthavnens hjemmeside endda inkluderer en særlig tidsplan for dets Music in the Air-program, så se kalenderen, før du går.

Ud over at være et pop-up-musiksted og et kulinarisk smorgasbord er Austin-Bergstrom International Airport også et slags kunstgalleri i sig selv. En afslappet spadseretur mellem portene vil afsløre værker fra kendte kunstnere, der hænger over gangbroerne og spredt langs lufthavnens korridorer. Gå ikke glip af de gigantiske malede guitarer i nærheden af International Arrivals og stålskulpturerne udenfor.

Lufthavnslounger

American, Delta og United Airlines har alle lounges i Austin-Bergstrom International Airport. American Airlines AdmiralsClub ligger overfor Gate 22 og tilbyder tv, arbejdsstationer og printfaciliteter til forretningsrejsende. Delta Sky Club ligger nær Gates 2 og 4, og United Club ligger overfor Gate 13, som begge tilbyder det samme. Der er ingen brusere tilgængelige i lufthavnen, og den sydlige terminal har ikke lounges. Alle tre lounger accepterer betaling ved døren eller et medlemskort.

Wi-Fi og ladestationer

ABIA tilbyder Wi-Fi i ubegrænsede fire-timers intervaller. Mens South Terminal har bordplader med USB-udtag placeret i post-security Departures Lounge, har Barbara Jordan Terminal nok restauranter og caféer at tilslutte, mens du venter på at gå ombord på dit fly.

ABIA-tip og godbidder

  • Der er et udendørs familieudsigtsområde nær den 9.000 fods østlige landingsbane. Det er næsten en hektar land, der tilbyder et fremragende udsigtspunkt for indkommende og udgående fly. Du finder den på sydsiden af US Highway 71 for enden af Golf Course Road, lige øst for Austin lufthavns indgang.
  • Der er omkring 10 mini-gallerier spredt rundt i lufthavnen på vægge, i food courts og endda inde i badeværelserne (hvor du kan se malede fliser, der repræsenterer Austin-kulturen). Hold øjnene åbne.

Anbefalede: