Indy's hotte nye boutiquehotel bor inde i et vintage Coca-Cola-tappeanlæg

Indy's hotte nye boutiquehotel bor inde i et vintage Coca-Cola-tappeanlæg
Indy's hotte nye boutiquehotel bor inde i et vintage Coca-Cola-tappeanlæg

Video: Indy's hotte nye boutiquehotel bor inde i et vintage Coca-Cola-tappeanlæg

Video: Indy's hotte nye boutiquehotel bor inde i et vintage Coca-Cola-tappeanlæg
Video: SWITZERLAND 🇨🇭 The Last Push To Zermatt (What A Journey) 2024, Kan
Anonim
Bottleworks Hotel
Bottleworks Hotel

Indianapolis giver et nik til sin historie med det splinternye Bottleworks Hotel, en smuk art deco-butik inde i et gammelt Coca-Cola-tappeanlæg. Den stilfulde butik med 139 værelser vil tage sodavandsmærkets slogan fra 1948 "Where There's Coke There's Hospitality" til sig, når den åbner den 15. december.

Bottleworks Hotel indtager de to øverste etager i det, der engang var verdens største Coca-Cola-tappeanlæg, og er en del af en massiv $300 millioner dollar adaptiv genbrugsrehabilitering af den historiske bygning. Projektet er så stort, at det dybest set skaber et helt nyt kvarter og distrikt med blandet brug i Indianapolis centrum kaldet The Bottleworks District.

Bygningen er et utroligt eksempel på art deco-design og har et omhyggeligt restaureret terra cotta-ydre og det originale Coca-Cola-skilt. Stadig i tråd med den originale bevægelse af det originale rums transportbånd, vil receptionen i stueetagen og lobbyområdet byde gæster velkommen ind i et rum, der blænder med grønne og hvidternede terrazzogulve, messing- og glasdøre, farverige keramiske vægfliser, gulv -til-loft vinduespaneler og restaurerede gipsdetaljer.

Overnattere vil bo på de to øverste etager afadministrationsbygning i stilfulde udgravninger, hvor moderne møder moderne klassiker. Originale detaljer som jernindfatning, blege mursten, lofter til loftet og terrazzogulve giver hvert rum karakter, mens håndvævede klæder, fløjlssofaer og marmorbadeværelser med Gilchrist og Soames-faciliteter øger komforten. Forår til Pemberton Penthouse, og du får dit helt eget billardbord lige på dit værelse sammen med en tør bar, privat veranda og et badekar.

Gæster på The Bottleworks Hotel vil også have førsteklasses adgang til Garage Food Hall, der åbner i januar. Her vil mere end 20 sælgere indtage 38.000 kvadratmeter i det, der engang var fabrikkens garager for at samle byens bedste spisemuligheder i ét kollektivt fællesrum. Det vil også være hjemsted for detailhandlere, herunder en pladebutik, tøjbutik og barbershop.

Det gamle aftapningsanlæg vil også huse en arcade-stil duckpin bowlingbane, avanceret spa og neglebar og indie-biograf. I 1931 kom denne Art Deco-bygning på banen som en af de mest ritziete bygninger i byen; nu får det et nyt liv som en one-stop-shop for Indys hippeste hangouts.

Værelser starter ved $249 pr. nat, og reservationer er åbne via deres hjemmeside.

Anbefalede: