12 Topting at gøre i Jersey City
12 Topting at gøre i Jersey City

Video: 12 Topting at gøre i Jersey City

Video: 12 Topting at gøre i Jersey City
Video: Weekend in USA? 10 Spots You MUST See! 2024, Kan
Anonim
Byens solnedgang
Byens solnedgang

Beliggende ved Hudson River, Jersey City ligger lige overfor Manhattan og tilbyder en fantastisk udsigt over New York Citys skyline og Frihedsgudinden og Ellis Island i New Yorks havn. På næsten 15 kvadratkilometer er denne travle by et af de største storbyområder i staten og har en befolkning på næsten 300.000. Mange rejsende kender måske Jersey City som placeringen af Holland Tunnel, et af de vigtigste adgangspunkter, der tager rejsende frem og tilbage fra New Jersey til Manhattan … men det er et fantastisk sted at besøge, da det byder på så meget at se og gøre. Beliggende i Hudson County og hjemsted for mange pendlere, der arbejder dagligt på Manhattan, er Jersey City pulserende og fyldt med historiske seværdigheder, parker, restauranter, en række shoppingmuligheder og mange andre aktiviteter. Her er flere sjove aktiviteter tilgængelige i Jersey City, New Jersey.

Walk Through Liberty State Park

Liberty State Park i Jersey City, NJ
Liberty State Park i Jersey City, NJ

Liberty State Park, som tiltrækker over 4 millioner besøgende hvert år, er den mest populære destination i Jersey City. Beliggende på bredden af Hudson-floden, er denne vidtstrakte og velplejede park på over 1.200 acres grønt område og har en 3 km lang promenade kaldet Liberty Walk. Dette område omfatter et picnicområde, musikspillesteder, dejlige stier, legepladser og gåture i naturen - sammen med en utrolig, uhindret udsigt over Manhattan-skyskraberne. Mens du besøger, kan du også vise din respekt ved "Empty Sky" 9/11-mindesmærket, der ærer dem, der omkom den 11. september 2001. Skulpturen viser navnene på næsten 800 personer, der er indskrevet på væggene i rustfrit stål.

Lær på Liberty Science Center

Liberty Science Center er et fascinerende og sjovt state-of-the-art 300.000 kvadratmeter stort videnskabsmuseum beliggende i Jersey Citys Liberty State Park. Dette museum i verdensklasse tiltrækker over 750.000 besøgende hvert år med adskillige enestående funktioner, herunder en levende dyresamling med over 100 arter, tolv udstillingshaller, gallerier, massive akvarier, et 3D-teater og tornadosimulatorer. Selvom det er lavet til børn, kan besøgende i alle aldre nemt bruge en hel dag på at udforske dette enestående museum. Og hvis du bliver sulten, er der en café på stedet, og der er en gavebutik, der sælger nogle fede souvenirs. Det er bedst at bestille billetter på forhånd, da denne attraktion har tendens til at blive overfyldt, især i weekender og helligdage. Familiemedlemskaber er også tilgængelige årligt.

Besøg Frihedsgudinden

Frihedsgudinden i NY Harbor
Frihedsgudinden i NY Harbor

Ingen grund til at køre ind til Manhattan for at se Frihedsgudinden! Turister kan blive i New Jersey og besøge Frihedsgudinden og Ellis Island National Museum of Immigration fra Jersey Citys Liberty State Park. Faktisk er dette det eneste sted i New Jersey med færgeforbindelse til disse utroligehistoriske vartegn. Tjek afgangsplanen online, inden du rejser. Der er flere forskellige billetmuligheder tilgængelige, som inkluderer indvendig adgang til statuen og prioriteret adgang - så sørg for at vælge med omhu.

Udforsk Richard W. DeKorte Park

Richard W. DeKorte Park, som er en tidligere losseplads, der er blevet fuldstændig genoplivet og omdannet til et sikkert, smukt rum, er en øko-oase midt i det urbane nordlige Jersey - og en sjov og lærerig destination for alle. Med over tre miles af naturskønne stier tilbyder denne fredelige park en fantastisk udsigt over vådområder, moser og vandveje - sammen med en panoramaudsigt over Manhattans skyline. Parkens stier og haver er godt afmærkede og tilbyder beskrivende skilte, der giver information til besøgende. Du vil også se masser af dyreliv på denne rolige destination … den er en favorit for fuglekiggere, da næsten 300 arter er blevet set her. Det er beliggende langs den berømte Atlantic Flyway, en vigtig rute for nordamerikanske trækfugle, såsom høge og fiskeørn.

kajak på Hudson-floden

Kajakker i Hudson River
Kajakker i Hudson River

Elsker du vandet? Hvis du ønsker at få noget motion og nyde at padle på vandet, kan du nyde solskinnet ved at leje en kajak eller tage på en guidet kajaktur til den nærliggende Hudson River Estuary. Ledet af en professionel miljøforkæmper viser denne to-timers kajaktur det lokale dyreliv i Caven Point-området. Padlere vil blive behandlet med en fascinerende oplevelse med at lære alt om habitaterne langs Hudson-floden. (Alle tureinkludere en kort sikkerheds- og padleinstruktion før start). Sørg for at tilmelde dig online på forhånd og få flere detaljer fra Liberty State Park Interpretive Centers hjemmeside.

Køb i Newport Center Mall

Shoppere kan hygge sig i Jersey City, og en udflugt til Newport Center Mall er et must, da det byder på en overflod af forbrugsvarer til en række forskellige prisklasser. Med over 130 detailbutikker, omkring 20 forskellige madoplevelser og en biograf med flere skærme er dette indendørs indkøbscenter med aircondition hjem til tre niveauer af butikker. Det betragtes som den største shoppingdestination i Hudson County. Et par af yndlingsbutikkerne er Macy's, Kohl's, Zara, Michael Kors og mange flere. Det bedste ved denne shoppingoplevelse er den skattefrie shopping på tøj og 3,5 procent moms i mange af butikkerne.

Beundre Colgate-uret

Udsigt over Colgate Clock med Manhattan
Udsigt over Colgate Clock med Manhattan

Dette legendariske vartegn er placeret i Jersey City-ved det berømte Exchange Place. Det er et ur i form af en ottekant med mærkenavnet "Colgate" fremtrædende vist på forsiden. Dette ur vender ud mod Hudson-floden og er vigtigt for byens historie, da det er meget tæt på det faktiske sted, hvor Colgate-Palmolives hovedkvarter tidligere lå. Virksomheden forlod området i midten af 80'erne, men uret er en vigtig del af byens historie, og nu står det som en turistattraktion.

Se Central Railroad of New Jersey Terminal

Central Railroad i NJ
Central Railroad i NJ

Placereti Jersey Citys Liberty State Park blev Central Railroad of New Jersey Terminal bygget i slutningen af 1800-tallet. Det gav en pålidelig transportform for både passagerer og gods over Hudson-floden. For mange immigranter, der ankom til Ellis Island, var denne jernbane deres første oplevelse med at rejse til deres nye hjem i USA. I dag kan besøgende besøge dette spændende og historiske sted ved at besøge det tilstødende museum, der deler områdets historie.

Besøg det unikke MoRA-museum for russisk kunst

MoRA Museum of Russian Art i Jersey City er en lille, men robust destination, der viser en bred vifte af russisk kunst, skulpturer og artefakter med vægt på sovjetisk nonkonformistisk kunst. Beliggende i Paulus Hook-delen af byen, blev det oprindeligt åbnet som CASE Museum of Contemporary Russian Art og blev senere renoveret og genåbnet i 2010. Dette museum er beliggende i en dejlig historisk brunsten og betragtes som en destination i verdensklasse for disse specifikke kunstværker.

Sejl på en katamaran på Hudson-floden

Hudson River med båd
Hudson River med båd

Læn dig tilbage, slap af og nyd seværdighederne på denne lille og eksklusive katamaran, der tager intime grupper ud på Hudson-floden og langs New Jersey- og Manhattan-kysten. Hudson Cat er en favorit blandt sightseere, der ønsker at nyde floden i luksus. Båden går om bord fra Liberty Harbor Marina i Jersey City og tager gæsterne med på en tur rundt om floden. Du vil se så mange vartegn tæt på, inklusive Frihedsgudinden og Brooklynog Manhattan Bridges. Krydstogter skal bestilles på forhånd.

Spentre langs Hudson River Walkway

Hudson River Walkway
Hudson River Walkway

Denne maleriske og asf alterede gangbro langs Hudson-floden strækker sig over 28 miles og løber gennem ni adskilte kommuner. Denne sammenhængende flade vej er tredive fod bred og giver folk i alle aldre mulighed for at nyde seværdigheder langs floden. Gangbroen er skabt af Hudson River Waterfront Conservancy og kan bruges til jogging, fiskeri, cykling, kajaksejlads (kun visse steder) og adgang til offentlig transport. Hudson River Walkway kan tilgås i Jersey City, såvel som flere andre byer: Bayonne, Hoboken, Weehawken, West New York, Guttenberg, North Bergen, Edgewater og, på det nordligste punkt, byen Fort Lee.

Besøg Light Horse Tavern

Nyd et moderne måltid på Light Horse Tavern. Denne populære restaurant er beliggende i en renoveret bygning i det historiske Paulus Hook-kvarter i Jersey City. Værtshuset, der oprindeligt blev bygget i 1850'erne, er opkaldt efter en revolutionær krigshelt, "Light Horse Harry" Lee III, som førte sine tropper i det vellykkede slag ved Paulus Hook i 1779, et stort vendepunkt i krigen. Menuen her byder på en bred vifte af specialiteter (fisk og skaldyr, kød og mere). Den klassiske stemning tiltrækker mange tilbagevendende gæster - et fantastisk sted for en afslappet middag efter en dag med sightseeing i Jersey City.

Anbefalede: